Byłoby ekstra gdyby Kapek zaskoczył i zaczął strzelać jako ten najbardziej wysunięty zawodnik
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jak Kapek zacznie (kiedykolwiek) strzelać to sobie ogrodnik dopisze do listy "swoich" zawodników bo go wpuścił dwa razy w 90 minucie... ;)
A ja się zastanawiam, czy Dyrektor sportowy nie przyszedł właśnie po to, żeby zakręcić kurek z transferami. Probierz wiedział co się święci i spieprzył kilka tygodni (dni?) później.
Ile by Stefan nie zarabiał to i tak Biedakowi wyjdzie taniej niż te wagony probierza.
Ale co Cracovii przyszło z tych "wagonów probierza"? Pracownik tartaku na palcach jednej ręki policzy tych, którzy się sprawdzili. Beneficjentami tego procederu byli Probierz z Tabiszem.
Nie sądzę, by prezes potrzebował kogokolwiek by zakręcić kurek.
- Edytowany
[quote]#post1521000 A ja się zastanawiam, czy Dyrektor sportowy nie przyszedł właśnie po to, żeby zakręcić kurek z transferami. Probierz wiedział co się święci i spieprzył kilka tygodni (dni?) później.
Ile by Stefan nie zarabiał to i tak Biedakowi wyjdzie taniej niż te wagony probierza. [/quote]
Przyszedl i zakrecil rog obfitosci :D
Teraz poznamy czy jest biedazarzadzanie :D
- Edytowany
[quote]#post1521000 A ja się zastanawiam, czy Dyrektor sportowy nie przyszedł właśnie po to, żeby zakręcić kurek z transferami. Probierz wiedział co się święci i spieprzył kilka tygodni (dni?) później. [/quote]
Mi to się wydaje że Probierz nigdy nie wiedział i do tej pory nie wie co się święci.
trener jest wybredny, teraz wygląda na to, że jeżeli się kogoś uda zatrudnić to nie przejdzie do nas bez konieczności uiszczenia opłaty klubowi oddającemu.
Nie ma transferów to przynajmniej dostaniemy klarowną odpowiedź na pytanie kto sprowadzony w czasach probierzowych to piłkarz, a kto to wyrób piłkarzopodobny. Przy okazji na dłoni będziemy mieć porównanie warsztatu trenerskiego obu panów.
[i]J. Zieliński: Nie zamierzam ściągać do Cracovii zawodników, którzy nie będą w stanie stanowić o sile tego zespołu.
Nie interesują mnie transfery piłkarzy, których za pół roku będziemy się chcieli pozbyć.[/i]
Oby się tego trzymał. Żadnych paralityków, tych co są w składzie wywalić. Za ich kilkunastu wziąć dwóch , trzech do grania
@zubereg#385
A kiedy wezmą tych dwóch, trzech? Nie wiem czy Pan Jacek wie ale w niedziele gramy już mecz.
To co? Mamy brać kolejnych Balajów bo mamy mecz za dwa dni?
[quote]#post1521144 [i]J. Zieliński: Nie zamierzam ściągać do Cracovii zawodników, którzy nie będą w stanie stanowić o sile tego zespołu.
Nie interesują mnie transfery piłkarzy, których za pół roku będziemy się chcieli pozbyć.[/i]
Oby się tego trzymał. Żadnych paralityków, tych co są w składzie wywalić. Za ich kilkunastu wziąć dwóch , trzech do grania[/quote]
tylko co na to Tabisz?
wagon szrotu już czeka na bocznicy gdzieś w byłej Jugosławii
Potrzebujemy wzmocnień. Zawodników dobrych do pozyskania jest dużo. Potrzeba na to pieniędzy.
Filipiak ich nie zapewni. Filipiak się nie nadaje.
[quote]#post1521144 [i]J. Zieliński:
[/quote]
Niezła szpileczka wbitą w gole pośladki Miczurina ! 😜
[quote]#post1521148 To co? Mamy brać kolejnych Balajów bo mamy mecz za dwa dni?
[/quote]
Nie Zubereg, mamy probowac sciagac takich grajkow jak Rakow, Pogon, Lech, Legia i inne znajdujace sie w czolowce zespoly. Kiedys sie dalo wyszukac sensownych, czasem nawet zaplacic gotowka(vide Piatek),wiec czemu nie teraz?
Na takich właśnie czeka Jacek, tacy kosztują, więc Janusz z Jakubem też czekają...
a Stefan uczy się składu U-15 ;)
[quote]#post1521186 Na takich właśnie czeka Jacek, tacy kosztują, więc Janusz z Jakubem też czekają...[/quote]
Chyba na promkę w sklepie /Wszystko po cztery złote/.Dopiero jak się zacznie palić w doopie to zaczną dzwonić po menagerach.A wtedy pijawki będą golić frajera, ile się da . I będą mieli rację.Jakoś mi go nie żal. Podcieranie doopy szkłem dalej obowiązuje.
J i J liczą że Jacek ugra parę punktów bez wzmocnień i tak dociągną bez wzmocnień do lata.
Kolejny sezon na przetrwanie zero ambicji prezesa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)