[quote]#post1527339 W zasadzie ten post powinien się znaleźć tutaj.
Przepraszam wrazliwych za podwojenie posta.
Przyszedł mi do głowy nowy cel jaki można postawić przed drużyną:
Aby dzień świętego Zwisława wypadł wraz z datą pewnego meczu w 31 kolejce. Zapewne 30-04-2022
Nie jest to trudny cel. Wystarczy do tej kolejki punktować nie gorzej niż une. I co oczywiste wygrać![/quote]
I najlepiej połączyć to z symbolicznym dobiciem ostatniego gwoździa do przysłowiowej trumny.
-
-
Dzień św.Zwisława
Jak tak dalej będziemy grać to się może okazać, że do derbów będziemy przystępować z niższej pozycji w tabeli niż kundle...😡
14 dni później
11 < 21
Czekamy
14 dni później
- Edytowany
[quote]#post1527343 [quote]#post1527339
Przyszedł mi do głowy nowy cel jaki można postawić przed drużyną:
Aby dzień świętego Zwisława wypadł wraz z datą pewnego meczu w 31 kolejce.
Nie jest to trudny cel. Wystarczy do tej kolejki punktować nie gorzej niż une. I co oczywiste wygrać![/quote]
I najlepiej połączyć to z symbolicznym dobiciem ostatniego gwoździa do przysłowiowej trumny. [/quote]
15>9
Więc jeszcze nie dzisiaj, ale są duże szanse, że ten moment nastąpi 25-04 około godziny 21, a jak nie to niepowtarzalna okazja by przypieczętować to święto 1-05.
Święty zwisławie, przybywaj!
12 dni później
Szkoda ,że po 0-0 A nie 3-0 co zupełnie z gry realne było ale:
Niech się święci.
- Edytowany
Stara wiara opijała Dzień św. Zwisława. Małolaty nie wiedziały co się dzieje...
Śpiewy na Kałuży
pod Cracovią są psy
dziwki, wódka, zabawa
Dzień Św. Zwislawa...
Mój ulubiony święty. 🙂
Trzeba jeszcze powołać świętego do spraw kończenia sezonu nad (L)ampucerą.
E tam gadanie rywalizacja z cwks nie jest warta jakiś takich zabiegów. wielkie mi tam ajwaj jakiś tam klub z Mazowsza.
Natomiast jest pomysł młodego studenta (ale z 20letnim stażem na elPasso) aby dzień wygranych derbów ogłaszać dniem śœ. Jerzego.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-05/image-png-10422353.png[/img]
Niech się święci, kurdę jakby gts poleciał od razu świętowalibyśmy awansem następny sezon.
12 dni później
- Edytowany
Proszę państwa
Drodzy panowie i ladnie panie
To dziś nastał ten dzień !
Oto jest dzień, który dał nam Pan...
...weselmy się i radujmy się nim...
Nadejszła wiekopomna chwila...
Teraz ten Dzień będzie 365 razy w roku.
Jak Śląsk zremisuje ze Stalą, a GTS nie wygra to 15 maja ustanowić Świętem Narodowym !
Poza wygraniem derbów, to co kibice Pasów lubią najbardziej!
Żeby tylko Radom wygrał
Lub zremisował.
[quote]#post1534165 Lub zremisował. [/quote]
Jakby psy dzisiaj przegrały to są już w I lidze dzisiaj😛
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)