[quote='CUkRowya' pid='1511294' dateline='1636478984']
+ Kto tym razem będzie u Zielińskiego ciągnął wózek?
Kto będzie jego Jendriskiem i Rakelsem ?, kto będzie Covilo ? A kto Dąbrowskim ?, kto Cetnarskim ?, kto Kapustką ?, kto Budzińskim ?
[/quote]
Znowu musze odpowiedziec, nikt sie nie kwapi. No wiec tak, Jendrisek i Rakels to pfiii, Zaucha i Myszor, ewentualnie przepraszac Pika, zalatwic mu indywidualny trening i opieke lekarska i bedzie grojek. Covilo to ciezki temat, Jablonsky by go wyreczyl w grze glowa, ale nie na tej pozycji. Zamiast niego trzeba takiego Gola, tylko 10 lat mlodszego. Dabrowskiego sie odkupi z Pogoni, trudno tu Janusz musi zwariowac. Cetnarskiego olewam, on wie dlaczego. Kapustka, Budzinski - tu spokojnie Pelle,Hebo, tylko brakuje tego rygla jak wlasnie Dabrowski. Do tego oczywiscie trzeba zrobic pare ruchow transferowych, tylko jakosciowo. Alvarez w normalnej pilce noznej tez bedzie dawal wartosc, ale konieczny jest jeszcze jeden napastnik, obroncy/a, srodkowy pomocnik i dwaj skrzydlowi.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Tak czy siak Zieliński musi odejść , prędzej czy później.
[quote='Kajak' pid='1511302' dateline='1636479960']
Tak czy siak Zieliński musi odejść , prędzej czy później.
[/quote]
Przyszly trener na powitanie powinien miec otwarte kilka watkow "in blanco". Trzeba w koncu usystematyzowac nasze dzialania.
Obcokrajowiec powinien miec je dodatkowo tlumaczone na swoj ojczysty jezyk.
[quote='yarassch' pid='1511285' dateline='1636477261']
Bardzo dobry wybór. Tylko niech nikt Panu Jackowi nie przeszkadza w odsiewaniu ziarna od plew.
[/quote]
Ty to piszesz jako nasz przyjaciel i dobrze nam życzysz.
Czy dbasz o swoje interesy i wiesz ,że dzięki takiemu trenerowi, Cracovia Lechowi nie zagrozi przez lata;)
A szczytem możliwości będzie nie spaść z ligi ?
Śmiem twierdzić ,że to drugie..;)
Według mojej opinii, to szykuje się kolejny marazm
A to co mogło nas spotkać najlepszego jako kibiców Cracovii... to chyba już się wydarzyło.
Żadnych nadziei, żadnych oczekiwań.....trwanie i nic więcej... z tym trenerem nie liczę na nic wielkiego ...
Fornalika wykupić, ma gorszą passę - może do wyjęcia?
[quote='Villa_KS' pid='1511307' dateline='1636480455']
[/quote]
Mało ci Probierza?
[quote='szaleniec' pid='1511309' dateline='1636480699']
[quote='Villa_KS' pid='1511307' dateline='1636480455']
[/quote]
Mało ci Probierza?
[/quote]
Fornalik się broni i z g**** jest w stanie zrobić coś (a u nas jest właśnie g****).
Zrobienie tych wyników w Gliwicach to więcej niż MP w Białymstoku.
Jak wszyscy piszą o Zielińskim ,to nie będzie on trenerem.
Wygląda na pierda i zasłonę dymną przed ogłoszeniem kogoś innego.
Dobry dzien po przegranych Derbach....Bardzo fajnie znowu bylo by zobaczyc Jacka Zielinskuego w Cracovii . Jeden z nielicznych trenerow ktorego lubie i cenie.
[quote='rozrabiaka' pid='1511311' dateline='1636480968']
Jak wszyscy piszą o Zielińskim ,to nie będzie on trenerem.
Wygląda na pierda i zasłonę dymną przed ogłoszeniem kogoś innego.
[/quote]
Już miałem pisać skąd takie przekonanie że będzie właśnie on.Dzięki rozrabiaka że nie muszę szukać.
Kto będzie jego Jendriskiem i Rakelsem ?, kto będzie Covilo ? A kto Dąbrowskim ?, kto Cetnarskim ?, kto Kapustką ?, kto Budzińskim ?
[/quote]
[i]Kto pierwszy był fakirem?[/i]
[i]Kto pierwszy astrologiem[/i]?
[i]Kto pierwszy został królem?[/i]
[i]A kto chciał zostać bogiem[/i]?
[i]Kto z gwiazdozbioru Wega[/i]
[i]Patrząc na Ziemię zgadnie[/i]
[i]Kto pierwszy był człowiekiem?[/i]
[i]Kto będzie nim ostatni?[/i]
Nie wiem skąd u Filipiaka i części kibiców przekonanie, że robiąc wciąż te same błędy osiągnie się inny efekt.
- Edytowany
[quote='yarassch' pid='1511285' dateline='1636477261']
Bardzo dobry wybór. Tylko niech nikt Panu Jackowi nie przeszkadza w odsiewaniu ziarna od plew.
[/quote]
Moze dość tych metaforek rodem z akademii rolniczej
Przynajmniej jakaś przerwa proszę ;)
Dajcie spokój z tym Zielińskim. Od nas odchodził jak ledwo uratował się przed spadkiem. Już wolę środek tabeli Probierza.
Ja bym brał Fornalika, a jak nie da rady to Stokowca.
Jeśli Jacek wróci to mam nadzieję, że zażąda sobie porównywalnej władzy do Michala. I jeśli dostanie choć trochę % cierpliwości to jestem spokojny. Podstawa to wyczyścić ta stajnię augiasza i odsiac mężczyzn od chłopców. Dać mu tylko odpowiednich ludzi
Będą jaja jak dostaniemy Przewałkę....
[/quote]
Michoł !!! Wróć do pakowania walizek !!! :)
Z Polskich trenerów jak dla mnie tylko : Jacek Zieliński ....
[quote='Malu' pid='1511329' dateline='1636483051']
Z Polskich trenerów jak dla mnie tylko : Jacek Zieliński ....
[/quote]
Z zagranicznych ktoś z Azji lub Afryki.
- Edytowany
Dobra, w ostatnim sezonie Zieliński zajął 14 miejsce z nami, ale no kur*a, ile meczów my zremisowaliśmy wtedy przez jakieś słupki poprzeczki itp? Klasycznie, drużynę osłabiono.
Na nowy sezon był forsell, kadzior, przecież okazali się dobrymi pilkarzami! (Reszty nie pamiętam)
Będzie kurwa dobrze, nie przychodzi gość który nie ma zielonego pojęcia o trenowaniu, tylko doświadczony facet.
P.S. noi byliśmy 14, ale derby wygrane i zremisowane, a jak byliśmy 4, to było 4:0? To wtedy? xd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)