[quote='Diabel' pid='1468871' dateline='1611437176']
obiecales ze sie zamkniesz w temacie morata, lubisz sobie tak pierdolic a slowo uzywasz do podcierania?
jesli nie to juz sie zamknij i przestan wszytkich wkurwiac swoimi opiniami na temat Wdowiaka, juz zakomunikowales, przeczytalismy, dzieki
[/quote]
Dzięki Diable to samo gościowi chciałem napisać.
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
[quote='Khalid' pid='1468877' dateline='1611438342']
[quote='Diabel' pid='1468871' dateline='1611437176']
obiecales ze sie zamkniesz w temacie morata, lubisz sobie tak pierdolic a slowo uzywasz do podcierania?
jesli nie to juz sie zamknij i przestan wszytkich wkurwiac swoimi opiniami na temat Wdowiaka, juz zakomunikowales, przeczytalismy, dzieki
[/quote]
Dzięki Diable to samo gościowi chciałem napisać.
[/quote]
To mnie nie wywołujcie sami do tablicy. To forum jest dobrem wpólnym kibiców Cracovii i mogę pisać co uważam, nikogo z Was nigdy nie obraziłem. Nie musimy się zgadzać ale przynajmniej się szanujmy, Ty nie jesteś od tego żeby mnie uciszać. Czy Ci się podoba czy nie kibicujemy temu samemu klubowi, chce być frajerem który wierzy na wszysko piłkarzowi i jego doradcom to bądź.
z połowy forum wychodzi obłuda, tego samego Wdowiaka sami wyzywaliscie na forum i trybunach, teraz robicie z niego bohatera i męczennika. Gość nie grał tu za darmo i już w 4 lata temu robił problem z przedłużeniem kontaktu.
Wychowanek nie zawsze równa się kibic.
ma kontrakt do czerwca to ma grać, a nie k.u.r.w.a zamiatać Wielicką, kapujesz??
[quote='squier strat' pid='1468879' dateline='1611440864']
ma kontrakt do czerwca to ma grać, a nie k.u.r.w.a zamiatać Wielicką, kapujesz??
[/quote]
Nie rób z faceta męczennika, gość ma płacone i niczego nie zamiata. Nie dzieje mu się krzywda tak jak to jest przedstawiane.
Kończę udział w tym wątku, walka w wiatrakami nie ma sensu.
Zgadzam się z dwoma przedpiszczcami. Jedno nie wyklucza drugiego.
Dajcie sobie na luz z bezpośrednimi atakami.
Ja bym z tych liczb Sergiu odjął karne i wtedy porownal ;)
[quote='morata' pid='1468881' dateline='1611441579']
[/quote]
Nie rób z faceta męczennika, gość ma płacone i niczego nie zamiata. Nie dzieje mu się krzywda tak jak to jest przedstawiane.
[/quote]
Jemu nie, ale Cracovii tak (tej sportowej, nie gabinetowej). Zamiast jego rajdów oglądamy Rapa Baloon Show.
[quote='morata' pid='1468874' dateline='1611437659']
Tak samo jak naiwność khalidzie trzeba tępić bez litości.
Od strony sportowej nie ma za kim płakać, od strony sentymentalnej jak chcecie to płaczcie. Ja liczę na Pika, o wiele większy talent niz MW, oby wypaliło bo kolejnego cecarica celebrycie nie wybaczę
[/quote]
Jeżeli Pik faktycznie odpali, to ja zbieram zakłady kiedy go pięterko zgnoi. Zakłady na PW.
[quote='Rock' pid='1468885' dateline='1611445043']
[/quote]
[/quote]
Jemu nie, ale Cracovii tak (tej sportowej, nie gabinetowej). Zamiast jego rajdów oglądamy Rapa Baloon Show.
[/quote]
Niech bierze te swoje rajdy i 3 gole w sezonie i wy...rdala jak najdaley i najszybciej od Cracovii . Wole ogrywac juniora w rezerwach niz marnowac wiecej czasu na Mateusza ( 3 goals per season ) Wdowiaka
No to ogrywaj, tylko go potem (albo w trakcie) nie zapomnij zeszmacić... i wymienić na kolejnego do ogrywania.
[quote='Wildberry' pid='1468889' dateline='1611455433']
[quote='Rock' pid='1468885' dateline='1611445043']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Niech bierze te swoje rajdy i 3 gole w sezonie i wy...rdala jak najdaley i najszybciej od Cracovii . Wole ogrywac juniora w rezerwach niz marnowac wiecej czasu na Mateusza ( 3 goals per season ) Wdowiaka
[/quote]
Oczywiście ten junior w przyszłości nie będzie gnojony przez tabisza z rozkazu Filipiaka.
Hm, zastanawiam się, czy w tym temacie chodzi bardziej o Wdowiaka czy o nap......nie zarządu.
"Pan Piłkarz Wdowiak" - pan - to może bo ma już 25 lat, piłkarz - to już chyba sporo na wyrost, a "Pan Piłkarz" to już wyraźna przesada.
Facetowi przez kilkanaście lat w Cracovii udało się kilka razy nieźle kopnąć piłkę, a wynagrodzenie 30 tys. PLN/mies. wydaje mu się niewystarczające.
Dla porównania - ja przez 15 lat kierowałem ponad 1000 osobowym zespołem ludzi, przez ponad 20 lat prowadziłem firmę dając pracę i zarobek kilkudziesięciu osobom i moja ROCZNA emerytura nie dobija 30 tys.PLN i ja mam się przejmować "krzywdą" Wdowiaka, który nie chce grać w klubie, którego kibicem jestem od prawie 70 lat?
Nie chce - niech idzie, może gdzie indziej dadzą mu więcej.
Ludzie, przestańcie już pieprzyc wszystkie bzdury jakie tylko możliwe w tym temacie. Zarządu nie bronię, ma sporo swojego za uszami, ale z pewnością nie w każdym konflikcie zarząd- zawodnik wina jest wyłącznie po stronie zarządu.
[quote='ander' pid='1468916' dateline='1611493958']
Nie chce - niech idzie, może gdzie indziej dadzą mu więcej.
[/quote]
Ale zauważyłeś, że my właśnie to piszemy cały czas? Jak się chłopaki nie dogadali, to niech idzie gdzie chce, rynek zweryfikuje czy jego oczekiwania były rozsądne czy z doopy wzięte. My tylko chcemy, żeby wypełnił obecnie obowiązujący kontrakt najlepiej jak potrafi, a nie "zamiatając Wielicką".
Zarabiam 2500 zł pln to mam nie kibicować Cracovii bo piłkarze tam zarabiają min 10×więcej i mam im źle życzyć jak nie "dogadują"się z zarządem dotyczy to również Wdowiaka.Ma ważny kontrakt powinien grać i tyle.
Mariusz jak tyle zarabiasz to kibicuj Cracovii dalej, ale pomyśl o zmianie pracodawcy.
[quote='VelVet' pid='1468923' dateline='1611498576']
Mariusz jak tyle zarabiasz to kibicuj Cracovii dalej, ale pomyśl o zmianie pracodawcy.
[/quote]
Dzięki będę zawsze z nią bez względu na kasę :)
- Edytowany
Ja w ogóle nie wiem o co jest ta cała afera. Wdowiak w Cracovii nie chciał już grać i chciał mieć kartę na ręku, żeby przygarnąć wyższą premię za podpis. Klub stwierdził, że skoro tak, to po co mają w niego dalej inwestować, tyle. Nie ma tu ani złej ani dobrej strony. Można się przypierdolić do klubu, że hamuje piłkarza, ale klub dba o swoje interesy. Można się też przypierdolić do Wdowiaka, że ma w piździe klub. Tu chodzi tylko o kasę.
Generalnie odnoszę wrażenie, że chodzi głównie o to by się przy****ać
Ja tylko do Andera, firmę prowadziłeś po to by dać ludziom zarobić, czy raczej kupowałeś ich pracę, by zarobić samemu? Nie mówię, że to źle, ale nie róbmy z pracodawców sióstr miłosierdzia, to rynek!
[quote='Jake Blues' pid='1468934' dateline='1611509836']
Ja tylko do Andera, firmę prowadziłeś po to by dać ludziom zarobić, czy raczej kupowałeś ich pracę, by zarobić samemu? Nie mówię, że to źle, ale nie róbmy z pracodawców sióstr miłosierdzia, to rynek!
[/quote]
Zastanów się co piszesz. Gdyby nie było takich co "kupują pracę innych, żeby zarobić", to bezrobocie byłoby 40-50%.
A tak przy okazji, to "kupowanie pracy" kosztuje sporo, aby miejsce pracy zorganizować, a możliwe zawsze ryzyko dotyka przede wszystkim tego, co tę pracę kupuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)