Nie przesadzajcie z tą obroną jak się z tyłu ma takiego bezmyślnego bramkarza i nie wiesz czy wyskoczy, czy wybiegnie to chaos w obronie się zwiększa.
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Mnie zastanawia nagły spadek formy u wiodących graczy Jugasa, van Buurena czy nawet Kallmana, oni sobie dzisiaj nie radzili.
Jugas po kontuzji Buren po kontuzji,Kallman gol.
- Edytowany
Tak jeszcze na sam koniec, Ravas pokazywał tej kurwie Sylwestrzakowi, że Biedrzycki był popychany, za co z resztą dostał żółtko, więc to nie było tak, że mu ta sytuacja umknęła, tylko kurwa nawet pewnie nie chciała na to zwrócić uwagi
Mnie zastanawia b.slaba postawa nie obrońców lecz wiodących do tej pory Jugasa, van Buurena czy nawet Kallmana. Za to Maygaard to profesor.
2 posty wyżej...Czyżby niektórzy tylko pisali bez czytania?
Dawno takiej kurwy nie widziałem, a mieszkam od dawna w okolicach Biskupiego, Szlaku i się napatrzyłem.
W sumie to mi się nie chce tego sportu więcej oglądać, mam odruch wymiotny :(
- Edytowany
Już chyba wolałbym żeby grano 75 minut z zatrzymywaniem czasu… bo i tak z 20 minut to gry nie było.
Nie wiem jak można być tak słabym jak sykwestrzak, a ten aut po wjeździe w nogi biedrzyckiego to kryminał kompletny tak samo wolny sprzed 16 na padolinio i stempel na Kallmanie ( chociaż taka miernota takiego stempelka to nawet na powtórce nie zobaczy)
GKS grał w 12…
Już nie pamiętam w którym meczu na Kałuzy w poprzednim sezonie odstawiał podobne numery.Mie mam czasu grzebać w archiwum ale tak samo nas przekręcal pieprzony dzieciorób z Wroclawia
dodam jeszcze rękę w ostatniej akcji meczu.
w momencie walki o piłkę Wasielewskiego z popychanym kilka sekund wcześniej Biedrzyckim.
kiedy katowiczanin już go obiegł skacząca piłka trafia go w prawą rękę w okolicy łokcia.
wszyscy stojący za bramką na rodzinnym (w tym ja) byli w ocenie tej sytuacji zgodni.
myśleliśmy, że VARują właśnie to zagranie.
proszę się przyjrzeć dokładnie 7:13 na filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=ANeYZjZVlM4
Nie usprawiedliwiajcie tego skurwysyna pisząc, że się mylił. Gdyby się mylił to by VAR interweniował tam gdzie powinien. Ten chuj ordynarnie drukował bo takie miał polecenie z PZPN. "Dla dobra polskiej piłki" w pucharach ma grać cweLka a nie Cracovia.
Wślizgu na pełnej kurwie skończonego skasowaniem Biedrzyckiego też nie zauważył? Chuj nie chciał dyktować wolnego z niebazpiecznej strefy. Ale musiał być wkurwiony gdy padła bramka po centrze Biedrony. Dlatego też był gotowy przepuścić każde przewinienie gksiaków na czwartą bramkę.
Przybył już kręci. Tym razem Jagiellonię.
Jak widać nawet na wideło można sobie dowolnie interpretować fakty…a my się dziwimy że popchnięcie nie było faulem jak tu faulem było to że atakujący celowo zaczepił o nogę obrońcy
Bo najważniejsze kryterium to jest w której drużynie gra dany zawodnik. Jeszcze się tego nie nauczyłeś? Ile lat oglądasz polską kopaną?
My to wiemy, ale piętnujemy.
Przybył przekręci babę zgagę, a po meczu Papszun będzie opowiadał dyrdymały o tym, jaką to miał cały czas kontrolę nad meczem. Polska piłka to trzy podstawowe składniki: 1. mecz i zawodnicy, 2. sędziowie, 3. po meczu pierdolenie o meczu.
Przybył, Raczkowski, Kwiatkowski, Stefański, Marciniak , Sylwestrzak i Lasyk - lista "tuzów" arbitrów EK ! ☹ ☹
[quote]#post1651371 Przybył, Raczkowski, Kwiatkowski, Stefański, Marciniak , Sylwestrzak i Lasyk - lista "tuzów" arbitrów EK ! ☹ ☹ [/quote]
Czyli zostaje Myć i Arys i mamy wyczerpaną listę dostępnych (nam przypisanych). Budujące!
Zwracam honor sędziemu Myciowi! Ten przynajmniej nie udaje że cokolwiek kuma i grzecznie czeka na VAR.
[quote]#post1651372 [quote]#post1651371 Przybył, Raczkowski, Kwiatkowski, Stefański, Marciniak , Sylwestrzak i Lasyk - lista "tuzów" arbitrów EK ! ☹ ☹ [/quote]
Czyli zostaje Myć i Arys i mamy wyczerpaną listę dostępnych (nam przypisanych). Budujące!
[/quote]
Są jeszcze Kużma, Kos, Kochanek , Malec , Gryckiewicz,, Jarzębak, Krasny, Pskit, Sulikowski czy Szczerbowicz .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)