Wynik idealny, bo wiekuista na gts wyjdzie na pełnej kurwie, mam nadzieję, że wyjebia psa Moskala wcześniej jeszcze
-
-
Cracovia 3 - 2 Wieczysta Kraków, piątek 21 sierpnia 2026, 20:30
Lajkonik odpiął temat globalnie.
wieczysta to taka zbieranina dobrych pilkarzy jak widzew. Dobrych, ale słabszych niz w widzewie a wiemy jak się to prawie skonczylo
Gratulacje dla Glika który zmylił bramkarza!!!
Traore top, Berte zrobił więcej przez 30 minut niż Kaveh za 5 meczy, Liaef chowa do kieszeni Mincheva.
Takie są fakty
Coś pięknego. Brawo !
No, nie martwić się chłopcy z wieczystej, za tydzień sobie odbijecie te 3 pkt i będzie git. A dzisiaj ? cóż musicie uznać wyższość Cracovii.
[quote]#post1741100 Jest Hasić na boisku?
Czy nagle przestał grać jak Colak ogłosił że nie puszczą go....[/quote]
Chyba już znasz odpowiedź...
Bramka na 3:2 Ajdina to kopia gola Darka Pawlusińskiego z meczu z Bełchatowem :D tam się machnął Krzywicki, tutaj Glik. Do tego identyczny wynik.
[quote]#post1741150 Bramka na 3:2 Ajdina to kopia gola Darka Pawlusińskiego z meczu z Bełchatowem :D tam się machnął Krzywicki, tutaj Glik. Do tego identyczny wynik.[/quote]
Ty no ale fajny throwback, masz racje :D
Zahir i Minczev to są kurwa komedianci
- Edytowany
[quote]#post1741146 Gratulacje dla Glika który zmylił bramkarza!!![/quote]
Właśnie miałem pytać kto był tym cichym bohaterem, bo bez niego gola by nie było
[b]Edycja z 21.08.2026 o godz. 23:04 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1741158 Zahir i Minczev to są kurwa komedianci[/quote]
Mam nadzieję, że do trenera to dziś dotarło
Nowe nabytki to koty!
Brawo za zwycięstwo!
Coś czuję w powietrzu puchary 🤣
@Sir Pablo#27785 weź kurde nie kracz, gramy o 42 pkt
[quote]#post1741159 [quote]#post1741146 Gratulacje dla Glika który zmylił bramkarza!!![/quote]
Właśnie miałem pytać kto był tym cichym bohaterem, bo bez niego gola by nie było
[b]Edycja z 21.08.2026 o godz. 23:04 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1741158 Zahir i Minczev to są kurwa komedianci[/quote]
Mam nadzieję, że do trenera to dziś dotarło[/quote]
Ja myślę, że trener to wiedział od początku, a przynajmniej od tego sezonu, tylko jaką miał alternatywę? Teraz ją dostał i w ogóle jest inna gra. Nagle się okazało, że możemy i potrafimy grać krótko przed i w polu karnym przeciwnika. Napastnik może oddać strzał z każdej pozycji. To są oczywistości, ale nie mieliśmy ich od dawna. Wierzę, że będzie coraz lepiej.
Generalnie w 11 się gra lepiej niż w 9 😁
[quote]#post1741150 Bramka na 3:2 Ajdina to kopia gola Darka Pawlusińskiego z meczu z Bełchatowem :D tam się machnął Krzywicki, tutaj Glik. Do tego identyczny wynik.[/quote]
To samo pomyślałem. Z tym, że Krzywicki był chyba bliżej dotknięcia piłki. Tak czy inaczej: Glik - kluczowe zagranie
[quote]#post1741149 [quote]#post1741100 Jest Hasić na boisku?
Czy nagle przestał grać jak Colak ogłosił że nie puszczą go....[/quote]
Chyba już znasz odpowiedź...[/quote]
Trzeba go było opierdolić :)
Mogę tak robić, pytać, co mecz. Z taką samą odpowiedzią Ajdina. :)
Chyba będzie ok, prawda...:)
[quote]#post1741139 ... Niech ktoś złapie ujęcie mordy peszki, kwietnia, tureckiego i maigarda przy bramce na 3-2 i na koniec meczu. ...[/quote]
Nie, najlepszy był ten wślizg Ajdina prosto pod nogi Moskala po strzelonej bramce. Ale Kaziu się jakoś nie dał zaprosić do świętowania, poczucia humoru jakoś mu brak, czy co?
Takie mecze będziemy pamiętali przez lata.
Dziękuję.
Oni coś brali na tym Flashscore? Piła i Al-Ammari 7.2, a Traore 7.3? A Klich 7.8?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787347903-319.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)