Zakładam wątek żeby nie zniknłey dyskusje w kilku innych wątkach;
Nasze oczekiwania:
- wypierdol dla wszystkich trenerów BR, to wogóle nie działa. Cabaj jakim był dziadem w Cracovii takim jest dalej.
- Nowy bramkarz nr.1
-Dziękujemy paralitykom (Charpeentier), Studentom (Zachiro) i innym wynalzakom. Prosimy o piłkarzy.
-
-
Nowy sezon 2026/27
Gdzie te transfery, prezesie, gdzie te transfery?! A zaraz, zaraz... nie ma prezesa.
Zahiro to się o dziwo przy Grzelaku rozwinął, dwie bramki na wagę punktu. Bardzo dobry napastnik nr 2 będzie z niego jak nie zwolni w rozwoju. Trzeba napastnika nr 1
Trenerzy bramkarzy out, z nowego bramkarza zrobią niedojdę. Mam nadzieję że przyjdzie nowy 1 bramkarz
Konieczne wzmocnienie drugiej linii, dziś Koroniarze nas czapkami nakryli.
[quote]#post1727214 Konieczne wzmocnienie drugiej linii, dziś Koroniarze nas czapkami nakryli.[/quote]
Cała drużyna wymaga wzmocnień
Z tych co dziś zagrali definitywnie do wypierdolenia za poziom piłkarski Piła, Praszelik, Dominguez, Sutalo, Madejski(może zostać jako rezerwowy).
Odejdzie też pewnie Oskar i Perkovic, sans i charpentier.
Nowy
Kaka Henrikson Nowy Perkovic(Nowy)
Amari
Nowy Klich
Nowy Bogacz Hasic
Nie da się tego sezonu jakoś odwołać , albo zawiesić?
Może Putin cos wymyśli?
Po co zawieszać? To będzie ten sezon.
Mam nadzieję że w tym sezonie nie ogłosimy że idziemy na puchary z jednym zdrowym napastnikiem
Nie mam żadnych oczekiwań, a w zasadzie mam jedno, żeby się utrzymać trochę wcześniej niż w ostatniej kolejce, patrząc bardzo optymistycznie liczę na środek tabeli
I wygrać derby
A pamiętacie jak rozwaliliśmy Koronę 1:1 ? To był sezon.
Najpierw trzeba ustalić co Cracovia powinna grać i pod to kupować zawodników o konkretnych profilach. Wg mnie błędem jest defensywny styl gry skoro nie gramy o puchary ani nie jesteśmy skrajnym outsiderem. Skoro nie stać nas na podjęcie walki z najlepszymi to grajmy chociaż dobrze z przodu, kombinacyjną grę z dobrym środkiem pola i kreatywnymi graczami. Bądźmy chociaż najlepsi w meczach u siebie.
Aktualnie mamy kilku niezłych zawodników ale część może odejść więc trzeba budować całkiem nowy skład i jestem ciekaw na co stać Platka. Bez całkowitej przebudowy będziemy murowanym kandydatem do spadku.
Ja bym najpierw ustalił ile mamy pieniędzy i na co…
Bo jak są tylko na prąd to ciężko o jakieś inne ustalenia
- Edytowany
Otóż to.
Dzisiaj już mi minęła euforia spowodowana efektownym zakończeniem sezonu.
I tak na trzeźwo to nie chce mi się myśleć co będzie.
Może jutro.
- Edytowany
Jest spokój, zaczną się nerwy. Tak kiedyś z sensem lub bez sensu powiedział po jakimś meczu Jan Tomaszewski....
- Edytowany
Najpierw musi być budżet, później ciąg dalszy ...
A po drugie, karnet na nowy sezon- zakupiony .
- Edytowany
Oczekuję przede wszystkim szczerości właścicieli w kontaktach z kibicami.
Niech postawią sprawę jasno, jaki budżet, jakie cele sobie stawiamy i w jakim czasie.
Bez zbędnego pierd.....
Nadrzędny cel to wygrane derby z gts, a może i Wiekuistą, oraz
1. Budżet
2. Zawodnicy
3. Cele sportowe
4. Sponsor na koszulki
5. Sponsor stadionu.
I Panowie v-ce oraz Panie Płatek szanujmy sie, bo My nie jesteśmy Casa Pia czy Pisa.....!!!!!
@TOM76#4042 NadRZędny 😉
Pierwszoplanowy 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)