Bardzo staranna analiza queresma z którą się zgadzam. Dla mnie osobowościami są bez wątpienia Wójcik, Klich i Kakabadze. Pozostali nie wykazują się ambicją czy szacunkiem do kibiców wiernych oddanych i pełnych poświęcenia jeżdżących za drużyną i rozczarowujących się tak często w tym roku. Ja nie polegnę nawet jak Kwiecień będzie szalał z ubecja w przyszłym roku.
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Nie wypada nie odpowiedzieć na tak solidną analizę.
BR - zgoda, z tym że Madejski wg mnie może zostać na rezerwie a potrzebny nam jest Br nr.1
OB - Nie zgadzam się co do Piły. Całkiem porządne uzupełnieni OP. Henrikson jako podstawa, Sutalo jednak wykup, cięzko będzie znaleźć podobne parametry w tej cenie.
PŚ - Ciężko tu jest. Dobry ofensywny pomocnik za emeryta i Praszelika.
skrzydła - Nie mamy w ogóle a powinniśmy mieć.
N - PRIORYTET. Klasyczna "9" + w rezerwie ktokolwiek'
- Edytowany
Ciekawe kto wyjdzie za Sansa z Motorem skoro Praszeliki i Minchevy pauzują.
Nic Pan nie pomożesz...może za późno..do 1 ligi zmierzamy..
Szczęście to nie wszystko. Szczęściu trzeba pomóc np wygrywając choćby 1 z2 meczów grając w przewadze
Spier...j bo zasłyniesz jako nasz grabarz..
Myślę że trener skupia się bardziej na tym żeby nie tracić goli. Może się doczlapiemy do utrzymania, a jak nie to ja nie widzę winy głównie Grzelaka to są Całoroczne zaniedbania sfg, strzałów z dystansu i strzałów w ogóle, plus kontrskty dla zawodników chorych albo bez formy. Jeżeli spadniemy to mam nadzieję, że już takich błędów nie będzie
Ps dziś Sutalo jakiś inny, chyba jeden z lepszych na boisku po Wójciku
- Edytowany
Wychodzimy na mecz pięcioma nominalnymi obrońcami, trzema defensywnymi pomocnikami i słabym napastnikiem. Brawo na nich!
Czyli co?
Elsner = Pasieka
Grzelak = Kafarski?
xD
Odwrotnie, Pasieka był "zero z przodu" więc pasuje do Grzelaka.
Ja pierdolę, kto wpadł na pomysł żeby zatrudnić tego człowieka?
Nie przegrał jeszcze meczu.
Obecna nasza sytuacja jest niestety na tyle trudna, że główny nacisk jest na to żeby bramek nie tracić. Pierwsza połowa defensywie, dopiero w drugiej jakas ofensywa. Nasi zawodnicy nie potrafią strzelać bo im Elsnera kazał tylko asystować i podawać do napastnika którego nie ma. Grzelak cudów nie zdziala z tym co mam. Musi przynajmniej nie tracić punktów, jest szansa że doczlapiemy
[quote]#post1724483 Ja pierdolę, kto wpadł na pomysł żeby zatrudnić tego człowieka?[/quote]
Sobiech
Przecież z tą odziedziczoną marnej jakości kadrą (do tego mocno wybrakowaną) cudów nie zdziała, a już na pewno nie na krótkim dystansie. Za co go chcecie oceniać po tych kilkunastu dniach? Meczem zarządzał sensownie. Zmiennicy nic nic nie wnoszą. Nie mówię, że to geniusz trenerski, tylko nie ma go za co oceniać jeszcze. Nie ma kim grać i tyle.
Sam pomysł zatrudnienia kolejnego trenera defensywnego do rozwiązania naszych problemów w ofensywie jest kuriozalny
Ja szczerze współczuję trenerowi, że musi grać tą bandą łamagów !
- Edytowany
Mógł drużynę ustawić od początku bardziej ofensywnie, a zagrał aż 5 obrońcami, którzy jeszcze popełniali przedszkolne błędy jak Piła.
Graliśmy przecież w tym meczu o zwycięstwo. A wyszło na plac od początku aż 8 defensywnych zawodników, którzy nie strzelają bramek.
Co do zarządzanie meczem, to pomyślał sobie po niemiecku "Um ein Tor zu erzielen, brauchen wir Glück" i wpuscił Glika
A ja współczuję też kopaczom.
Tak na chłodno to obecna sytuacja kadrowa jest dużo lepszą niż miesiąc temu miał Elsner. Zdrowi są Minchev, Charpentier, nawet Bogacz na ławce usiadł. Nikt istotny poza pauzującym od pół roku Kakabadze nie wypadł. Odrobinę lepsze stałe fragmenty ale nic ponad to.
Ktoś pisze o zarządzaniu meczem... Może by tak zarządzić pierwszą 11?
Jprdl. Gramy drugi mecz w przewadze przez ponad 30 minut i poza rozpaczliwymi wrzutkami nic nie tworzymy. Ta czerwień to nam punkt uratowała bo Radomiak od 15 minuty był już dużo od nas lepszy.
Normalnie piorunujący efekt nowej miotły...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)