Mam nadzieję, że Gniazdowi nie omieszkali zarządzić po meczu, podziękowań za walkę 🤣
-
-
Legia Warszawa 1 - 0 Cracovia, niedziela 8 marca 2026, 20:15
W kwietniu w meczu przyjaźni z Arka będziemy z nimi walczyć o życie
Nie widać w ogóle pracy trenera
Jedyne co nam pozostsje aktualnie, to mordecza walka o utrzymanie. I to przestaje byc smieszne. Mamy tylko 6 punktow przewagi nad strefa spadkowa. Z taka gra jestesmy jedna noga w I lidze...
No to powiem wprost tytuł meczu ratujemy legie. Tak słabej drużyny ze stolicy nie widziałem od lat, niestety my byliśmy jeszcze gorsi. Rozegramy dwie kolejki i zamienimy się miejscami. Ciężko było dotrwać do końca. Niestety ani ładu ani składu. Nie mogę pojąć jakim cudem taki Praszelik trafił kiedyś za granicę jak ciężko mówić o nim ekstraklasowy piłkarz.
[quote]#post1714715 Nie spadniemy. Chyba, Arka i Termalika są jednak gorsze. Brakuje mi tylko tego trzeciego...[/quote]
To miała byc legła, kurwa ich mać, ale właśnie podaliśmy im rękę, zamiast ich do dna docisnąć...
Ehh, kurdwa, jest dramat, nawet nie chodzi o potencjalne miejsce w tabeli. Ono jest wypadkową gry, a my gramy chujnie i nie punktujemy. Bywało w przeszłości (często), że grywaliśmy chujnie, ale coś się punktowało.
Teraz gramy chujnię taką, która nawet punktów nie przynosi
Trener już pogubiony - zawodnicy pod formą - nie wygląda to optymistycznie na końcówkę sezonu
Obraz nędzy i rozpaczy w wykonaniu obu drużyn w Warszawie...tylko różnica jest taka że legia grając "nic" wygrała.... a my nawet 1 gola strzelić nie potrafimy 🤡 🤡
Najważniejsze że jest ciepła woda
Najlepsze, że w klubie aktualnie jest taki chaos i burdel, że nawet jakby jakimś cudem chcieli zmienić trenera to pewnie nawet nie wiadomo jak to zrobić i w ogóle kto może to zrobić 😂😂😂
Można by zapytać co oni robili na obozie ?
Kolejny sparing przegrany zero jakości w grze ani myśli trnerskiej.
[quote]#post1714491 No to jeszcze manto w Warszawie, tlen dla cwelki i weekend odhaczony[/quote]
Cracovio, nie gniewam się. Znam Cię na wylot. Kolejne rozczarowanie spływa po mnie jak deszcz po szybie, bo nauczyłaś mnie, że jak jest źle to może być jeszcze gorzej.
- Edytowany
Ta drużyna musi mieć problem poza boiskowy
Grali z tak słabą obsraną rozkraczoną legią, która wyglądała jakby na dzień kobiet dostała okres , biegunkę i temperaturę 40 stopni.
Ci nasi kopacze nie wykazali kompletnie żadnego zaangażowania. Nie zaryzykowali, nie przycisnęli nie zrobili nic
To nie może być przypadek.
Z zespołu z jesieni zostały zgliszcza. Niestety trener tego nie zauważył i każe im grać tiki-takę, nawet przy wolnych i rożnych. Zbieraninie drewnianych zawodników tłucze do głowy rozgrywanie skomplikowanych schematów. Dlatego nasze ataki kończą się na 2-3 podaniu. A w przypadku Hasica na kurwa pierwszym! Chłop jest obecnie pokraką.
Najgorsze, że z tym składem Probierz wywiózł by pewnie dzisiaj 3 pkt bo kazałby im grać zapierdalać i grać prostą piłkę. Elsnera układają już sobie trenerzy jak chcą.
Latają, podają do tyłu, kombinują, a potem leci kurwa KUN z legii po skrzydle i zrobywa 40 metrów i wolnego nie robiąc ŻADNEGO zwodu.
DŻIZAZ KURWA JA PIERDOLE.
oni nas kurfa moga spuścić
patrząc na ich poziom zaangażowania to trzeba być na alarm
coś tu smierdzi
I mam nadzieje, ze przestana wszyscy patrzec przez rozowe okukary. Oraz klepac naszych kopaczy po plecach. Majac tylko 6 punktow przewagi nad strefa spadkowa nalezy im sie tylko solidny opierdol i nic wiecej. Kolejny przegrany frajersko mecz...
Zacząłem się bać najgorszego ...
a działka dalej nie ma
Ktoś musi wstrząsnąć drużyną
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)