Podsumowanie 1. połowy meczu
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/339.png[/img-s] Legia Warszawa[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]8[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]2[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]5[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]6[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]44%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]56%[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]198[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]254[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]154[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]203[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]78%[/col-r]
[col-c]Celne podania (%)[/col-c]
[col-l]80%[/col-l]
[/row]
[/table]
⚽ (31') [b]Legia Warszawa[/b] [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/339.png[/img-s] - [b]M. Rajovic[/b] - Gol
⚽ (40') [b]Cracovia[/b] [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] - [b]O. Wojcik[/b] - Żółta kartka
-
-
Legia Warszawa 1 - 0 Cracovia, niedziela 8 marca 2026, 20:15
Sprezentowaliśmy Piastowi, sprezentowaliśmy cwks-owi...
Brak skrzydeł, brak strzałów, gramy wolno, statycznie, przewidywalnie. Ten boiskowy skład prochu nie wymyśli.
Prześcigamy się w postach o problemach ofensywy i skrzydeł, ale chyba nasz główny problem leży w środku pola, a właściwie jego braku, nie da się grać kiedy drużyna próbuje pocisnąć do przodu a jaśnie pan Klich ma czas, zwalnia grę, nie nadąża za tym co się dzieje. Fajnie że po latach ciekawej kariery postanowił wrócić do macierzy ale czas najwyższy mu pozwolić już odejść na emeryturę.
Klich rozgrywa znakomicie, natomiast 'ofensywni' gracze Praszelik i Minczew niewidoczni, obaj boją się dryblingu i walki 1 na 1, pod presją oddają do tyłu. Potrzebne zmiany.
Końcowe sekundy a my zamiast wrzucać rozgrywamy w nieskończoność
Jak drugą połowę będą grać tak jak pierwsza to czas na zmianę trenera.
Pięciu obrońców, trzech defensywnych pomocników.... Na nich, nie m co...
Z pozytywów - Seba Madejski top, szkoda tej pechowej bramki
Co wy chcecie od Traore czy Amira ? Graliśmy nieźle, dopóki Szwed nie zagrał kryminału i to cała filozofia. Za takie błędy powinny być kary finansowe.
Chłopy może problem leży gdzie indziej a o tym nie wiemy ? Może nie dostają siana ? 🥲
Ja chcę remis
Z takim zaangażowaniem to nicnierobienie osiągniemy
[quote]#post1714611 Nie wiem kto ich uczył grać w piłkę wszystko do tyłu, za wolno, tak się meczu nie wygra[/quote]
Kto uczył? - Elsner.
Do kogo mają "grać do przodu" jak tam nikogo nie ma?
nie chce sie przywalać ale Zahiro niestety nie ogarnia,
jestesmy zagubieni, ospali,i bez wiary
brakuje nam napastnika do tego systemu, nie mając kogoś szybszego i silniejszego bedzie ciężko
ta głowa w 3 min....to kwintesencja naszych problemow
To lepsze granie do straty bramki - nie widziałem. Bo pykanie po obwodzie ja do ciebie, ty do mnie daje tyle, że przy takim pykaniu można łatwo stracić piłkę.
Ale się człowiek łudził.
Legła poczuła krew. Nasi znów bez jaj.
Druga połowa pokaże czy mamy zespół czy nie.
Jak Piła wyjdzie w 2 połowie to bedzie dla mnie szok.Wyrzut z autu prosto na glowke przeciwnika nawet nie doleciala piłka w pole karne ;) i odrazu po tym dosrodkowanie po ziemi zgadnijcie do kogo no tak do zawodnika legi.On juz siły nie ma co widac było jak schodził z boiska.Jak my mamy takimi zawodnikami cos zrobic..?
[quote]#post1714622 Chłopy może problem leży gdzie indziej a o tym nie wiemy ? Może nie dostają siana ? 🥲[/quote]
Też o tym pomyślałem..
[quote]#post1714600 zahirolelslam tez nic nie pokazuje wpóścił bym tego batoum[/quote]
Nie działa ci caps-lock przy nazwiskach naszych piłkarzy ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)