[quote]#post1713113 Z lokalnego podwórka jedyną osobą, która przychodzi mi do głowy i która spełnia „wymagania”: za Pasami, z kasą i otwartą głowa to jest Grzesiek Błażewicz, który nomen omen był/jest zaangażowany w ratowanie hokeja.[/quote]
A może w duecie z Igorem Klają - to byłoby coś
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
[quote]#post1713113 Z lokalnego podwórka jedyną osobą, która przychodzi mi do głowy i która spełnia „wymagania”: za Pasami, z kasą i otwartą głowa to jest Grzesiek Błażewicz, który nomen omen był/jest zaangażowany w ratowanie hokeja.[/quote]
Czekaj, czekaj, jest jeszcze taki kumpel Błażewicza. Wiele lat działał w Cracovii, bardzo dobrze zna się na zarządzaniu finansami, ma poważne osiągnięcia na rynku nieruchomości, no i nawet swojego chłopaka zapisał do Cracovii.
[quote]#post1713184
Czekaj, czekaj, jest jeszcze taki kumpel Błażewicza. Wiele lat działał w Cracovii, bardzo dobrze zna się na zarządzaniu finansami, ma poważne osiągnięcia na rynku nieruchomości, no i nawet swojego chłopaka zapisał do Cracovii.[/quote]
Postać znana...
[quote]#post1713100 No ale Wayne to pisał o jakimś lokalnym filantropie otwartym na nowoczesny świat (wtf? xD), a nie o typie zatrudniającym na śmieciówkach czy innym B2B kurierów z kolekcjami sądowych zakazów pp, którzy potem zawstydzają Hajtę na pasach xD[/quote]
Nie ukrywam że sam zaśmiałem :D
Otwarcie na nowoczesny świat brzmi patetycznie, fakt. Chodzi mi o to że Brzoska ze swoim produktem idzie z duchem czasu i jest otwarty na innowacje.
A zatrudnianie kurierów z wątpliwym życiorysem, czy komukolwiek się wydaje że on w ogóle zwraca na takie sprawy uwagę? :)
Może tak, może nie, ale to już offtop, rmszar jednoznacznie rozwiał wątpliwości co do ewentualnych chęci wejścia w piłkę przez naszego rodzimego króla paczkomatów ;)
Zostajemy z Platkiem, czy nam się to podoba czy nie.
Jak pan Çolak jest tak bardzo „global” to niech zacznie od porządnej strony klubowej w języku angielskim (tureckim nie oczekuję).
[quote]#post1712934 Przypomnijmy tylko rzecz z innej beczki z drugiej strony błoń o której się milczy, choć też dotyczy terenów koło C.K.
Teren gdzie teraz stoi hala GTS-u czyli ponad 6 hektarów ziemi wart 60-70 milionów został przez miasto oddany GTS-owi za zaledwie 120 tysięcy złotych. To nie pomyłka! Ziemia miejska koło Cichego Kącika wyceniana na 60-70 milionów złotych za 120 tysięcy dla GTS-u!
Wspaniałomyślni radni zakochani w GTS-ie postanowili w 2006 roku zgodzić się na płacenie miastu przez 10 lat raz w miesiącu 1 tysiąc złotych za tę działkę przez postgwardyjskie towarzystwo co rocznie wynosiło 12 tysięcy złotych, a przez 10 lat zaledwie 120 tysięcy złotych. W ten sposób GTS dostał działkę 6 hektarową w centrum miasta za rekordowo niską cenę po 10 latach w 2016 roku.
To chyba rekord świata, ale się o tym nie mówi, bo jak coś jest bardzo dziwnego o GTS-ie to cisza jak makiem zasiał, a o naszych sprawach bębni się na całą Polskę byleby nam tylko zepsuć opinię.
Nasza sprawa przy tamtej to mały pikuś.[/quote]
Bardzo zainteresowało mnie to, co pisałeś. Próbowałem znaleźć dokumenty, dotarłem tylko do Uchwały rady miasta nr CXVIII/1246/06, ale nie wiem czy to to. Mógłbyś podrzucić więcej szczegółów?
49 dni później
Panie Colak. To będzie naprawdę przepiękne 120-lecie jak... się utrzymamy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)