Hasić to mógłby jednak na ławce siedzieć.
-
-
Widzew Łódź 0 - 0 Cracovia, piątek 20 lutego 2026, 20:30
@Jeden9Zero6#42513 Sans w takim razie nie powinien wyjść, bo jest niczym baletnica w klubie XXX.
Nam potrzeba tu ludzi do bitki bardziej niż do grania w piłkę. Murawa dramatyczna dlatego trzeba grać prosto, na walkę. Piła jest masakrycznie wożony przez Bukariego.
Ten co był bliżej Zahira na pewno był przed ale ten co był w głębi to wyglądało jakby był za.
Oczywiście linii nie pokazali, złodzieje jebane.
[quote]#post1712024 Hasić to mógłby jednak na ławce siedzieć.[/quote]
Czyli strzeli bramke
Gra Widzewa to jakiś dramat, musimy to wykorzystać. Boję się przypadkowej bramki dla rtsu…
@DiegoKSC#4145 Sansa niestety biorą pod pachę i przestawiają jak chcą. Drugi mecz z rzędu w ten sposób.
Nie pękamy przed czerwoną hołotą.
Chociaż gra Krzywickiego i Zegarka mi się nie podoba.
Mecz do 1 bramki... kto strzeli, ten wygra.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/image-png-34807801.png[/img]
- Edytowany
1. Chuj nie granie na takiej murawie.
2. Stefański po swojemu, jak mu się podoba.
3. Komentarz tragiczny, bardzo stronniczy. Jakby mogli, to Leragerowi i opalonemu ojebaliby gały.
4. Pozostaje nam wygrać i zamknąć wszystkim mordy.
Trzeba wprowadzić murzyna do ataku, bo nic z tego nie będzie
był ten spalony? bo na powtórce to taki kąt, że nic nie widać.
Pierwsza połowa wyglądała dobrze... Jest mimo wszystko długa ławka rezerwowych i odpowiednie zmiany wypoczętych zawodników mogą przynieść w drugiej połowie efekty lub nie daj Boże defekty....
Linii nie wyrysowali przy ewentualnym spalonym...
Ale linię pokazali :) Śmiechu warte...
Pokazali linię, faktycznie był spalony
[quote]#post1712038 był ten spalony? bo na powtórce to taki kąt, że nic nie widać.[/quote]
Wg. Rysunku był minimalny
Ciekawi mnie ten Jean co by pokazał czy faktycznie szybki 😌
[quote]#post1712038 był ten spalony? bo na powtórce to taki kąt, że nic nie widać.[/quote]
Był bo puścili linie od barku lub bicepsa (gdzie ręka była przy ciele). W pierwszej chwili pomyślałem że pomylili linie te wyrysowane na murawie, ale po blizszym przyjrzeniu łysa szmata narysowała tak jak wyzej napisałem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (13 użytkowników)
Goście (13)