Super remis
Więcej nie można było oczekiwać patrząc na wszystkie przeciwności losu i ku*asa z gwizdkiem
-
-
Lechia Gdansk 1 - 1 Cracovia, piątek 6 lutego 2026, 20:30
Pokazali jaja - miło na to patrzeć. Seba - po prostu TOP. Traore - wywalczony karny i wyjęta bramka z linii. Naprawdę fajnie walcząca drużyna
[quote]#post1709574 Tabisz k... mać debiutuje... Ja akurat nie jestem przeciwko niemu. Syn nie powinien być oceniany przez pryzmat ojca. Ale to temat wielokrotnie już tutaj poruszany w innych tematach.[/quote]
Jak nie jesteś przeciwko to po co piszesz te pierdoły.
Pisanie o młodym Tabiszu, naszym wychowanku przez pryzmat ojca tabisza jest w ogóle mega słabe.
Brawo ,jedziemy dalej Panowie !!!
[quote]#post1709620 [quote]#post1709574 Tabisz k... mać debiutuje... Ja akurat nie jestem przeciwko niemu. Syn nie powinien być oceniany przez pryzmat ojca. Ale to temat wielokrotnie już tutaj poruszany w innych tematach.[/quote]
Pisanie o młodym Tabiszu, naszym wychowanku przez pryzmat ojca tabisza jest w ogóle mega słabe.[/quote]
No jest naszym wychowankiem bo miał tutaj ojca 🤣🤣🤣 a Ty z niego bohatera robisz bo miał cieplarniane warunki i po trupach tatusia pchany do celu…
Brawo Pany!
Dzięki za ambicję wolę walki a radosne buzie po udanych interwencjach świadczą że im zależy i chcą nam sprawiać przyjemność. Hurtem na Jagę zapełnijmy Kałuży.
[quote]#post1709606 ... Duda 1:1 Nawrocki...[/quote]
Heh, poplułem monitor 🤪
Bardzo ważny wydarty punkt . Brawa dla drużyny 👍
Lajkonik odpiął temat globalnie.
REWELACJA.... Remis w takich okolicznościach to jak wygrana, a co najważniejsze piłkarze nabiorą pewności siebie. po takim meczu....
Gratulacje każdy punkt na wagę ...................... utrzymania.
Knap za pierwszy faul żółta kartka, Bobek za 8 fauli - nic . Dopiero za bandytów w polu karnym . Gdyby został potraktowany odpowiednio , to w tym momencie nastąpił by wypadał z boiska .
O fajkach Wójtowicz czy prowokacjach Meny - nie wspomnę.
[quote]#post1709625 [quote]#post1709620 [quote]#post1709574 Tabisz k... mać debiutuje... Ja akurat nie jestem przeciwko niemu. Syn nie powinien być oceniany przez pryzmat ojca. Ale to temat wielokrotnie już tutaj poruszany w innych tematach.[/quote]
Pisanie o młodym Tabiszu, naszym wychowanku przez pryzmat ojca tabisza jest w ogóle mega słabe.[/quote]
No jest naszym wychowankiem bo miał tutaj ojca 🤣🤣🤣 a Ty z niego bohatera robisz bo miał cieplarniane warunki i po trupach tatusia pchany do celu…[/quote]
Boisko go zweryfikuje. Myślę że LE ma gdzieś kogo on tu miał.
@hank#159 To samo sytuacja z 90 minuty. Oskar uniemożliwił szybkie wznowienie bramkarzowi i słusznie dostał żółtą, ale tuż po tym został sfaulowany celowo przez Żeliskę. Reakcji brak.
dobry wynik
Jestem zadowolmy z 1 pkt
Brakowało mi Perkowiča, on daje spokój na lewej stronie i pociągnie coś do przodu w ofensywie
Oglądam 1 połowę pod tym kątem i faktycznie, Bobcek powinien mieć 2 żółte, bez dyskusji: stempel na Sutalo i łokieć w Madejskiego. Zwracam w tej sytuacji uwagę na fatalną postawę sędziego bocznego.
Co do kartek dla Knapa - w obu sytuacjach wredne oszustwo Meny. Tyle że Karol przed 1 kartką kilka razy faulował, bez konsekwencji.
Na chłodno - kompromitacja sędziego "po całości".
- Edytowany
[quote]#post1709674 .
Na chłodno - kompromitacja sędziego "po całości".[/quote]
Nie pierwszy obawiam się nie ostatni ten obywatel z gwizdkiem nas pkt. pozbawia i tak na bezczelnego.
[b]Edycja z 07.02.2026 o godz. 00:01 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1709614 Kwiatkowski kurwo nie dałeś rady wydrukować, brawo chłopaki, w 10 na 12 remis.[/quote]
Jak nie dał. Ordynarnie zachachmęcił nam z 2-a pkt.
Stempel Bobka, czy jak mu tak zauwacie, jak skurwiel szuka stopy naszego do upolowania... zmienil kierunek ataku tak, by trafic w stope!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)