Super remis
Więcej nie można było oczekiwać patrząc na wszystkie przeciwności losu i ku*asa z gwizdkiem
-
-
Lechia Gdansk 1 - 1 Cracovia, piątek 6 lutego 2026, 20:30
Pokazali jaja - miło na to patrzeć. Seba - po prostu TOP. Traore - wywalczony karny i wyjęta bramka z linii. Naprawdę fajnie walcząca drużyna
[quote]#post1709574 Tabisz k... mać debiutuje... Ja akurat nie jestem przeciwko niemu. Syn nie powinien być oceniany przez pryzmat ojca. Ale to temat wielokrotnie już tutaj poruszany w innych tematach.[/quote]
Jak nie jesteś przeciwko to po co piszesz te pierdoły.
Pisanie o młodym Tabiszu, naszym wychowanku przez pryzmat ojca tabisza jest w ogóle mega słabe.
Brawo ,jedziemy dalej Panowie !!!
[quote]#post1709620 [quote]#post1709574 Tabisz k... mać debiutuje... Ja akurat nie jestem przeciwko niemu. Syn nie powinien być oceniany przez pryzmat ojca. Ale to temat wielokrotnie już tutaj poruszany w innych tematach.[/quote]
Pisanie o młodym Tabiszu, naszym wychowanku przez pryzmat ojca tabisza jest w ogóle mega słabe.[/quote]
No jest naszym wychowankiem bo miał tutaj ojca 🤣🤣🤣 a Ty z niego bohatera robisz bo miał cieplarniane warunki i po trupach tatusia pchany do celu…
Brawo Pany!
Dzięki za ambicję wolę walki a radosne buzie po udanych interwencjach świadczą że im zależy i chcą nam sprawiać przyjemność. Hurtem na Jagę zapełnijmy Kałuży.
[quote]#post1709606 ... Duda 1:1 Nawrocki...[/quote]
Heh, poplułem monitor 🤪
Bardzo ważny wydarty punkt . Brawa dla drużyny 👍
Lajkonik odpiął temat globalnie.
REWELACJA.... Remis w takich okolicznościach to jak wygrana, a co najważniejsze piłkarze nabiorą pewności siebie. po takim meczu....
Gratulacje każdy punkt na wagę ...................... utrzymania.
Knap za pierwszy faul żółta kartka, Bobek za 8 fauli - nic . Dopiero za bandytów w polu karnym . Gdyby został potraktowany odpowiednio , to w tym momencie nastąpił by wypadał z boiska .
O fajkach Wójtowicz czy prowokacjach Meny - nie wspomnę.
[quote]#post1709625 [quote]#post1709620 [quote]#post1709574 Tabisz k... mać debiutuje... Ja akurat nie jestem przeciwko niemu. Syn nie powinien być oceniany przez pryzmat ojca. Ale to temat wielokrotnie już tutaj poruszany w innych tematach.[/quote]
Pisanie o młodym Tabiszu, naszym wychowanku przez pryzmat ojca tabisza jest w ogóle mega słabe.[/quote]
No jest naszym wychowankiem bo miał tutaj ojca 🤣🤣🤣 a Ty z niego bohatera robisz bo miał cieplarniane warunki i po trupach tatusia pchany do celu…[/quote]
Boisko go zweryfikuje. Myślę że LE ma gdzieś kogo on tu miał.
@hank#159 To samo sytuacja z 90 minuty. Oskar uniemożliwił szybkie wznowienie bramkarzowi i słusznie dostał żółtą, ale tuż po tym został sfaulowany celowo przez Żeliskę. Reakcji brak.
dobry wynik
Jestem zadowolmy z 1 pkt
Brakowało mi Perkowiča, on daje spokój na lewej stronie i pociągnie coś do przodu w ofensywie
Oglądam 1 połowę pod tym kątem i faktycznie, Bobcek powinien mieć 2 żółte, bez dyskusji: stempel na Sutalo i łokieć w Madejskiego. Zwracam w tej sytuacji uwagę na fatalną postawę sędziego bocznego.
Co do kartek dla Knapa - w obu sytuacjach wredne oszustwo Meny. Tyle że Karol przed 1 kartką kilka razy faulował, bez konsekwencji.
Na chłodno - kompromitacja sędziego "po całości".
- Edytowany
[quote]#post1709674 .
Na chłodno - kompromitacja sędziego "po całości".[/quote]
Nie pierwszy obawiam się nie ostatni ten obywatel z gwizdkiem nas pkt. pozbawia i tak na bezczelnego.
[b]Edycja z 07.02.2026 o godz. 00:01 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1709614 Kwiatkowski kurwo nie dałeś rady wydrukować, brawo chłopaki, w 10 na 12 remis.[/quote]
Jak nie dał. Ordynarnie zachachmęcił nam z 2-a pkt.
Stempel Bobka, czy jak mu tak zauwacie, jak skurwiel szuka stopy naszego do upolowania... zmienil kierunek ataku tak, by trafic w stope!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
starszy, Goście (9)