[quote]#post1710872 @Rafi#57 pozwij złodzieja o prawa autorskie.
Chyba, że to Ty, lub się z Tobą kontaktował.[/quote]
To nie ja :)
I nikt się nie kontaktował, ale dobrze że piszą o nas dobrze.
Niech se hasło lata. Na dobrą sprawę, to proste skojarzenie. Gość mógł je sam wymyślić...
-
-
Pau Sans - skrzydłowy znaleziony w Saragossie
Zwalniał dziś mocno akcje tuż przed samym polem karnym przeciwnika, zamiast pokazać coś i dograć ładne piłki.
Słaby występ. Jak wszystkich naszych zawodników.
[quote]#post1711008 Słaby występ. Jak wszystkich naszych zawodników.[/quote]
Moim zdaniem słabo nie zagrali. Gra się tak jak przeciwnik pozwala a Jagiellonia postawiła wczoraj trudne warunki.
Pisząc "słabo" miałem na myśli niedokładne podania i wybijanie na 30 metr od bramki prosto pod nogi przeciwników. Te braki nadrabiali ambicją i się udało.
Napiszę tak, w dniu wczorajszym nie potrafił wykorzystać swoich atutów .
Wg. mnie wczoraj Mazurek nakrył go czpką. Nie chodzi o umiejętności, ale o "fizycznosć", czyli coś, co w naszej lidze jest kluczowe. Podejrzewam, że to było taż przyczyną, dlaczego dostawał "za malo" szans w Saragossie. To jest typ jak Hasic tylko szybszy i sprytniejszy, ale byle junior może go przepcnąć.
... to tylko moje spostrzeżenia z meczu z Baba Jagą.
Widać było, że Jaga była dla niego za szybka, przegrywał pojedynki, wyjmowano mu piłkę, nie nadążał. Ale wtedy sobie pomyślałem, że to są wady przy Jadze, a nie wszyscy w tej lidze są Jagami, więc na wiele innych zespołów Sans będzie w sam raz. Pokazała to Nieciecza. Ważne, że ma ochotę do gry.
W naszej? Ostatnio taką fizycznością w Pucharze Króla Athletico zjadło Barce.
Jeśli nie ma się innych atutów, a ich nie mamy, fizyczność to jedyna szansa na wygraną.
71 dni później
Jedyny prawdziwy skrzydłowy w zespole ale wysoka cena wykupu. Negocjować ją i lepiej go wykupić ale za jakieś 500 tyś złotych i ewentualnie bonusy za gole i asysty. Jeśli się nie zgodzą to znajdziemy lepszych tylko żeby miał kto to zrobić.
Nie jest wart nawet 10 tys ojro. Jeden z najsłabszych Hiszpanów jakiego widziałem w naszej ekstraklasie.
Podsumowując:
Jedyny prawdziwy skrzydłowy w zespole jest najsłabszy z Hiszpanów w naszej ekstraklasie.
Ja nie uważam, że jest jednym z najsłabszych ale wysłałbym go na siłkę bo jest zbyt anemiczny. Zwłaszcza brakuje mu dobrego uderzenia i powinien częściej wrzucać dośrodkowania, ale potrafi kiwnąć, są na nim faule, jest dynamiczny. Hasic nie jest typowym skrzydłowym tylko bardziej OP który może grać na skrzydle, a Minczew to bardziej napastnik, który nie potrafi strzelać. Sans to taki ligowy poziom. Lepiej żeby został ale na pewno nie za kwotę wykupu, za którą powinien być taki skrzydłowy jak Ntibazonkiza. Na pewno na tej pozycji mamy największy deficyt.
Grając 3-ką w obronie potrzebujemy dobrych wahadłowych , w 3-4-3 skrzydłowi są upychani na 10-tkach gdzie się nie sprawdzają
Szczerze nie przekonuje mnie chłop poza bramka w debiucie w Niecieczy przy mrozie -20 gdzie zatuszowal swoją osobę.
Obecnie po zagraniu kilku meczów nie widzę w nim potencjału
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)