[quote]#post1710872 @Rafi#57 pozwij złodzieja o prawa autorskie.
Chyba, że to Ty, lub się z Tobą kontaktował.[/quote]
To nie ja :)
I nikt się nie kontaktował, ale dobrze że piszą o nas dobrze.
Niech se hasło lata. Na dobrą sprawę, to proste skojarzenie. Gość mógł je sam wymyślić...
-
-
Pau Sans - skrzydłowy znaleziony w Saragossie
Zwalniał dziś mocno akcje tuż przed samym polem karnym przeciwnika, zamiast pokazać coś i dograć ładne piłki.
Słaby występ. Jak wszystkich naszych zawodników.
[quote]#post1711008 Słaby występ. Jak wszystkich naszych zawodników.[/quote]
Moim zdaniem słabo nie zagrali. Gra się tak jak przeciwnik pozwala a Jagiellonia postawiła wczoraj trudne warunki.
Pisząc "słabo" miałem na myśli niedokładne podania i wybijanie na 30 metr od bramki prosto pod nogi przeciwników. Te braki nadrabiali ambicją i się udało.
Napiszę tak, w dniu wczorajszym nie potrafił wykorzystać swoich atutów .
Wg. mnie wczoraj Mazurek nakrył go czpką. Nie chodzi o umiejętności, ale o "fizycznosć", czyli coś, co w naszej lidze jest kluczowe. Podejrzewam, że to było taż przyczyną, dlaczego dostawał "za malo" szans w Saragossie. To jest typ jak Hasic tylko szybszy i sprytniejszy, ale byle junior może go przepcnąć.
... to tylko moje spostrzeżenia z meczu z Baba Jagą.
Widać było, że Jaga była dla niego za szybka, przegrywał pojedynki, wyjmowano mu piłkę, nie nadążał. Ale wtedy sobie pomyślałem, że to są wady przy Jadze, a nie wszyscy w tej lidze są Jagami, więc na wiele innych zespołów Sans będzie w sam raz. Pokazała to Nieciecza. Ważne, że ma ochotę do gry.
W naszej? Ostatnio taką fizycznością w Pucharze Króla Athletico zjadło Barce.
Jeśli nie ma się innych atutów, a ich nie mamy, fizyczność to jedyna szansa na wygraną.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)