Super debiut chłopie, brawo
-
-
Pau Sans - skrzydłowy znaleziony w Saragossie
VAMOS PAU SANS!!!!!
Widoczna trema na początku, ale później super
Świetny debiut i oby był objawieniem i przede wszystkim żeby pograł dłużej dla Cracovii...
Jak się zgra z zespołem to będzie TOP👍🏻
Gratuluję debiutu. Taki w stylu Filipa i Hasica i to mi się podoba :)
Jak będzie miał jaja i po kilku meczach nie dostosuje się do Ekstralkapy, będzie TOP
[quote]#post1708884 Gratuluję debiutu. Taki w stylu Filipa i Hasica i to mi się podoba :)[/quote]
Chyba podobny debiut zaliczył kiedyś (o ile nie mylę nazwiska) Gerard Oliva. Oby - odpukać - na tym podobieństwo się skończyło.
[quote]#post1708887 [quote]#post1708884 Gratuluję debiutu. Taki w stylu Filipa i Hasica i to mi się podoba :)[/quote]
Chyba podobny debiut zaliczył kiedyś (o ile nie mylę nazwiska) Gerard Oliva. Oby - odpukać - na tym podobieństwo się skończyło.[/quote]
Absolutnie nie podobny, bo w przegranym meczu 1:3 we Wrocławiu
[quote]#post1708885 Jak będzie miał jaja i po kilku meczach nie dostosuje się do Ekstralkapy, będzie TOP[/quote]
Jemu powinno byc coraz latwiej miarodajnie do wyższej temperatury w czasie rozgrywania meczu. Założę się że chłop nigdy takiej ujemnej temperatury nie doświadczył na własnej skórze a gdzie dopiero grać w piłkę. Będzie cieplej powinno być jeszcze lepiej, debiut marzenie, strzelona bramka na wagę 3pkt. Oby tak dalej
[quote]#post1708891 ... Absolutnie nie podobny, bo w przegranym meczu 1:3 we Wrocławiu...[/quote]
Tego "absolutnie" to bym nie nadużywał. Gol w debiicie to gol w debiucie.
Bardziej zasadnicza jest różnica wieku.
Przy strzeleniu gola świetnie poszedł na piłkę, lepiej niż niejeden napastnik. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale wyglądało to nieźle, poza tym Pau wygląda na skromnego sympatycznego chłopaka.
Cytując klasyka... PAU i Łowcy Psów!
[quote]#post1708914 ... lepiej niż niejeden napastnik...[/quote]
Na Transfermarkt 9 to jedna z jego pozycji.
Wcześniej miał podobną szansę po zagraniu Mincheva. Widać, że umie grać w piłkę.
Pokazał chłopak przy bramce że ma instynkt strzelecki.
Spróbowałbym go jako wysuniętego napastnika.
Już od dawna wkurwia mnie to idiotyczne, powszechne u nas przekonanie, że napastnik to musi być wielki drągal jak Makuch czy Rajovic. Sto razy wolę napastników jak kiedyś Butragueno albo w Polsce Frankowski. Obaj mieli koło 170 wzrostu i budowę ciała harcerzyka. Ale wiedzieli jak się ustawić, gdzie dołożyć nogę i z pół sytuacji strzelali 2 bramki.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/22251-png-06210856.png[/img]
Fajna akcja w defensywie w pierwszej połowie, gdy w naszym polu karnym wygrał starcie bark w bark.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)