Mecz generalnie pod kontrolą, szkoda samej końcówki bo mogli przypadkiem wepchać i byłyby kolejne głupio stracone 2 punkty. Transfery póki co raczej na plus
-
-
Nieciecza 0 - 1 Cracovia, poniedziałek 2 lutego 2026, 19:00
Wątpiłem w Knapa a pokazał się bardzo dobrze
[quote]#post1708678 [quote]#post1708636 Z Niecieczą trzy argumenty przemawiają zdecydowanie przeciwko nam:
Trzaskający mróz do którego nasi południowcy zupełnie nie są przystosowani,
Zupełny brak ataku po sprzedaży przeciętnego Stojikovica ale jednak jedynego napastnika (mieliśmy kłopot ze strzelaniem bramek ze Stojikovicem a dopiero bez niego to będzie armagedon),
Nieumiejętność gry "autobus na polu karnym" i przestawienia się na prostotę taktyczną z gry kombinacyjnej bezsensownej przy silnym mrozie (ze względu na liczne straty i śliskość terenu co ułatwia kontry przeciwnikowi).
Dlatego remis to byłby "cud".[/quote]
Mam prośbę: jeśli wydarzy się cud an cudami czyli wygramy w Niecieczy, obiecaj, że przestaniesz jojcyć bez przerwy o wszystko, przynajmniej do kolejnego meczu, ok?[/quote]
Podbijam i dołączam do prośby. I nie ma, że wymęczone. Cud to cud.
pierwszy raz od dawna nie bałem się panicznie o wynik, zdobyliśmy bramkę i dalej mieliśmy piłkę, jestem w szoku
Lepsi o tę jedną bramkę. Ważne 3 punkty. Mecz taki sobie a ostatnie 10 minut to jakiś kryminał. Chyba za szybko na boisku pojawili się nowi zawodnicy.
Czekam na nowego napastnika, bo to mimo niezłego początku Hiszpana nadal kuleje. A okienko na Zachodzie właśnie się zamknęło :)
Na Interii piszą, że Legia nam kibicowała, żeby nie spaść na dno. Zabawne🤣 🤣
Termalika słaba albo my tacy mocni .Napastnik nie potrzebny, także koniec okienka transferowego 😉brawo za trzy punkty i jedziemy dalej …Gdańsk
Cieszą 3 punkty wywalczone w ekstremalnym mrozie oraz w pierwszym meczu mimo, że chyba z najsłabszym rywalem tej bardzo wyrównanej ligi. Poza punktami trzy pozytywne aspekty tego meczu są moim zdaniem następujące:
- po zdobytej bramce była pełna kontrola nad wydarzeniami na boisku;
- bramka w debiucie Pau Sansa - oby poszedł za ciosem;
- świetny występ Traore, który całą pierwszą rundę nie mieścił się w składzie i chyba był szlifowany żeby w końcu zagrać (debiut w rundzie jesiennej w meczu z Motorem był dla niego totalnie nieudany) - występy w młodzieżowej reprezentacji Francji świadczą, że właściwe papiery ma.
Bramka strzelona przez Pau Sansa przypominała mi strzelane przez Kallmanna. Drużyna godna pochwały bez wyjątku. Jak przyjdzie zgranie, radość z wygranych to będą punkty.
Koniecznie musi przyjść jakiś napastnik, minchev się nie nadaje na 9, czarter wiecznie niesprawny więc nie ma co na niego liczyć a zahir chyba za słaby na naszą ligę.
Dawać tego jamesa co go nam proponowali
Sutalo i Al Ammari najlepsi na boisku
Lajkonik odpiął temat globalnie.
[quote]#post1708843 Sutalo i Al Ammari najlepsi na boisku[/quote]
Brahim Traoré też nieźle wymiatał.
Madejski - 6
Sutalo B. - 6,5
Wójcik - 7
Traore - 7,5
Perkovic - 5 (kontuzja)
Klich - 6,5
Al Ammari 7,5
Praszelik 6,5
Hasić 6,5
Minchev 6,5
Sans 7,5
Dominguez - 6
Kameri - 6
Knap - 7
Selan - 5,5
Tak na chłodno/gorąco - podsumowanie meczu jest takie, że w 100% go kontrolowaliśmy i to, a nie wynik, najbardziej cieszy😀
Byliśmy zdecydowanie lepsi, wyszkoleniem, kulturą gry . Końcówka nieco zamazała obraz meczu . Potrzebny na już napastnik .
Al Ammari mega występ
Brawo Panowie ! Dobry mecz !
Spokojnie, zapunktować teraz w Gdańsku. A potem wrzucić do potoku.....
Jeszcze z Knapa będzie fajny piłkarz. Karol, ja cały czas w Ciebie wierzę, tylko skup się na piłce, a w wolnych chwilach... też na piłce🙂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (18 użytkowników)
Goście (18)