Praszelik masakra
Oscar też słabo. Strzały celne 0.
Wycieczkę sobie zrobili....... tak to narazie wygląda. Mam nadzieje ze bed,ie solidny opierd....w szatni
-
-
[PP] Raków Częstochowa 3 - 0 Cracovia, środa 29 października 2025, 20:30
[quote] Po prostu mecz w pucharze Polski… litości…[/quote]
Jak wystawiasz Praszelika od pierwszej minuty, to co grasz? Trener wystawia, ja komentuję... litości...
Nasze SFG zwłaszcza w obronie to za Elsnera jakiś dramat. A w zeszłym sezonie to był nasz atut.
[quote]#post1698341 Oni grają w piłkę , my biegamy niczym stado baranów . Bez myśli, bez ładu, skladu .[/quote]
Oni podeszli do meczu poważnie, my wyszliśmy rezerwami żeby odpaść i skupić się na walce o 5 miejsce w lidze.
[quote]#post1698336 Grają jak za tego pajaca probierza[/quote]
Czyli nie grają. Statystują.
Znaczy, idziwmy na Ligę Mistrzów i jakiś PP mamy w doopie???
[quote]#post1698239 Przyznam szczerze, że boję się dzis to oglądać. Mam dość dobry humor a tu np się znowu wqrwie jak po ostatnim...
co robić Droga Redakcjo!
Edmund z Mszany Dolnej[/quote]
Oglądasz Diable? 😋
Nasz podstawowy problem w PP polega na tym, że z urzędu w 11 jest Ravas. Tu już w głowach daje to brak pewności zawodnikom. A, że ławka szeroka i wypada dać pograć innym, to mamy skład mocno eksperymentalny. Liczę jednak na mądre zmiany i odwrócenie losów meczu, bo czas na to jest.
A jak przegramy, to trudno, widocznie w tym sezonie medal MP zamiast PP. W poniedziałek i tak wszyscy będziemy na trybunach.
[quote]#post1698333 [quote]#post1698299 Rakoczy z Olafsonem to będzie szybki zjazd do bazy, myślę że na drugą połowę już nie wyjdą. O dziwo całkiem niezły Praszelik.[/quote]
Taaa Praszelik całkiem niezły paralityk[/quote]
Co Ty gadasz piękny strzał w trybuny. Praszelik, Janasik jeden chuj
Narzekacie na rezerwowych, ale dzisiaj obie bramki na konto Wójcika, pressingu nie stosuje nikt, Kakabadze same straty. To nie tylko kwestia rezerwowych, zawodnicy z podstawy też nie pokazują niczego dobrego. Można być słabszym piłkarsko i siedzieć na ławce, ale pressing można stosować nawet nie będąc w grze, a tym nas dzisiaj Raków zjada.
Ahh te nasze mecze w pucharach polski... nędza.
Kurwa tego czarnego to chyba na Uber Eatsie Elsner znalazł. Nie dziwię się że Gambal się do niego nie przyznaje.
No są drobne mankamenty w grze.
Praszelik wygląda jakby go przypadkiem z tramwaju na boisko wypchnęli, ale zobaczcie co zrobił Rakoczy przy 1 bramce. Odpuścił zupełnie walkę o piłkę na boku i wtedy wróciła w pole karne.
Nie ma chłop zupełnie werwy do grania.
O Sutalo też lepiej nie mówić bo to jakaś podróba.
Ogólnie wszyscy poza Stojilkovicem dzisiaj wywalone na mecz mają.
PS: Ravas do tej pory pewnie nie wie kto mu bramki strzelił. Chłop nic nie widzi.
- Edytowany
Praszelik-tragedia
Traore początek miał tak jak wygląda po joincie potem trochę lepiej
Rakoczy- do zmiany
Ravas jak zwykle przy 2 golu pusty przelot ( wyszedł za daleko pewnie nie widział piłki)
Piłe też bym zmienił
Sabotażem było wyjście z Praszelikiem…
Niestety w pierwszej połowie nie widziałem zaangażowania u wszystkich. Ciekawe co sobie powiedzieli na zebraniu na środku?
Ravas piłkę lecącą w światlo bramki złapał ostatni raz prawdopodobnie jeszcze w widzewie..
Praszelik czemu jesteś taki chujowy?
Kakabadze wszystko traci
Drużyna jak by miała wóz z węglem...
[quote]#post1698349 ... A jak przegramy, to trudno, widocznie w tym sezonie medal MP zamiast PP. W poniedziałek i tak wszyscy będziemy na trybunach....[/quote]
Nie będzie ani PP ani medalu. Możesz zrobić screen'a i rzucić mi nim w razie czego w twarz. Czego i Tobie i sobie życzę.
- Edytowany
To Janasik gra?
Myślałem że odszedł
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)