Nie wiem jak Wy ale ja chcialbym zobaczyć od pierwszej minuty Aleksica , Traore i Kameriego ☺️
-
-
Górnik Łęczna 1 - 5 Cracovia, środa 24 września 2025, 17:30
Ja bym chciał zobaczyć awans po 15 minutach gry.
- Edytowany
Z meczem pucharowym zawsze jest pewien kłopot , nie zawsze się piłkarzom chce, myślą że są strasznie dobrzy i sama ich obecność wystarczy żeby przeciwnik skapitulował.
Nie wiem też jak z kasą, bo jest ona w piłce nożnej najważniejsza.
Kasa musi się zgadzać.
A ja chce ich zobaczyć przy stanie 3:0 jak ostatnio.
[quote]#post1693572 A ja chce ich zobaczyć przy stanie 3:0 jak ostatnio.[/quote]
Krakowskim targiem zobaczyć ich przy stanie 3:0 w 15 minucie :)
Widzę że już wszyscy lub prawie wszyscy dopisują sobie kolejny wygrany mecz. Rok temu było podobnie. Ok, inny trener ale rywal klasę niżej, choć w lidze mieliśmy podobny bilans.
Chłodna głowa. Cel. I tyle. Łęczna zagra o życie. A potrafi, co było dzisiaj widać. Jedziemy z nimi, ale wygrywanie przed meczem to najlepszy sposób na dostanie w pałę.....
Podejrzewam, że Klich ze względu na wiek odpocznie. Spodziewam się w podstawie m.in Piły, Traore, Olaffsona, być może Ravasa.
Absolutnie nie lekceważę rywala, myślę jednak, że ma teraz większe zmartwienia niż walka o PP (aktualnie są na "bezpiecznym miejscu spadkowym" w lidze, nawet kolejna wygrana ich z niego nie wyciągnie)
Nie ważne jakim składem, nie ważne jakim wynikiem, mamy to wygrać i awansować do kolejnej rundy.
Czemu nie ma drugiego tematu związanego z meczem ligowym?
Czy żabole mają jakiś zakaz na mecz u nas?
Mają zakaz na cały sezon.
https://gol24.pl/gornik-zabrze-ukarany-na-caly-sezon-pko-ekstraklasy-odwolanie-klubu-z-roosevelta-nie-przynioslo-efektu-pzpn-pozostaje-nieugiety/ar/c2p2-27807601
Kiedyś nie było wątków na mecze PP, dyskutowaliśmy o tym w wątku zbiorczym
Teraz jest nowocześnie i kreatywnie
[quote]#post1693655 Mają zakaz na cały sezon.
https://gol24.pl/gornik-zabrze-ukarany-na-caly-sezon-pko-ekstraklasy-odwolanie-klubu-z-roosevelta-nie-przynioslo-efektu-pzpn-pozostaje-nieugiety/ar/c2p2-27807601
Kiedyś nie było wątków na mecze PP, dyskutowaliśmy o tym w wątku zbiorczym
Teraz jest nowocześnie i kreatywnie[/quote]
Teraz Lajkonik liczy na wiele takich wątków w tym sezonie. My także !
- Edytowany
Stosunkowo niedawno mieliśmy maksymalną ilość takich meczów i starczył jeden wątek. No może pod koniec powstały dla poszczególnych meczów. Coś mi tak po głowie chodzi. Ale wątki meczów o MP istniały równolegle. To taki problem?
Dyskutować im się zachciało o meczu z żabolami. O tym będzie wolno pisać dopiero po meczu z Łęczną, porządek musi być.
Podpisano
Lajkonik
W myśl "Kogut myślał o niedzieli.." :)
Z Górnikiem od koguta gramy akurat w weekend. ;p
[quote]#post1693661 Stosunkowo niedawno mieliśmy maksymalną ilość takich meczów i starczył jeden wątek. No mopod koniec powstały dla poszczególnych meczów. Coś mi tak po głowie chodzi. Ale wątki meczów o MP istniały równolegle. To taki problem?[/quote]
@leszeczek#4153 - jak możesz wspominać te okropne czasy pseudotrenera, dyzmy i ogrodnika oraz tego obrzydliwego okupanta o którym wszystko co złe to zostało już powiedziane a co nie zostało to na pewno jeszcze będzie powiedziane.
A to, że to akurat im i ich drużynie zawdzięczamy jedyne dwa trofea w tym wieku, ... to przecież nieważne. 😉
[quote]#post1693664 W myśl "Kogut myślał o niedzieli.." :)[/quote]
A nie indyk?
Może to wielkopolska odmiana tego powiedzenia 😁
A kogo w Polsce obchodzi co myśli indyk, jankesi niech się o to martwią. Co innego kogut.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)