Charpentier chyba gotowy do gry
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/screenshot-2026-02-14-12-23-58-792-edit-com-google-android-youtube-jpg-73328142.jpg[/img]
-
-
Gabriel Charpentier, zdrowia i wielu bramek w Pasach
To będzie czarny koń dzisiejszego meczu 😁
Czekam na jego debiut bardziej niż na mistrzostwo
I cię chuj, faktycznie tylko jeszcze przebrnąć przez rozgrzewkę i może zagra
Nasza tajna broń na ławce przed meczem z liderem - taki był plan od początku!
Nie rozumiem dlaczego większość myśli że Charpentier to jakiś geniusz piłkarski, ja tego nie zauważam
[quote]#post1710896 Nie rozumiem dlaczego większość myśli że Charpentier to jakiś geniusz piłkarski, ja tego nie zauważam[/quote]
Bo to zdecydowanie najlepszy napastnik jakiego mamy
[quote]#post1710896 Nie rozumiem dlaczego większość myśli że Charpentier to jakiś geniusz piłkarski, ja tego nie zauważam[/quote]
Myślę że nikt nie zdążył nic zauważYvonne a pokładane są tylko w nim nadzieje
@Ralfik#42658
A Ty skąd to wiesz? Widziałeś jak gra?
Nie rozumiem dlaczego gość nie wyszedł przynajmniej na ostatnie 15 minut. Podobno dobrze gra głową, a my w końcówce robiliśmy wrzutki, których nikt nie potrafił wykończyć bo mało u nas jest takich co głową są w stanie uderzyć piłkę.
Jeśli był na ławce to znaczy, że był wreszcie zdrowy i była wreszcie okazja by dać mu szansę.
Nie wiem na co trener czekał, jaki sens było go oszczędzać. Przyszedł do klubu chyba po to by grać, a nie unikać gry.
[quote]#post1711065 Nie rozumiem dlaczego gość nie wyszedł przynajmniej na ostatnie 15 minut. Podobno dobrze gra głową, a my w końcówce robiliśmy wrzutki, których nikt nie potrafił wykończyć bo mało u nas jest takich co głową są w stanie uderzyć piłkę.
Jeśli był na ławce to znaczy, że był wreszcie zdrowy i była wreszcie okazja by dać mu szansę.
Nie wiem na co trener czekał, jaki sens było go oszczędzać. Przyszedł do klubu chyba po to by grać, a nie unikać gry.[/quote]
Farciarzu jak to nie ma kto grac glową przeciez nasi znafcy ogłosili nowa gwiazde Kaveha ;)
[quote]#post1710878 I cię chuj, faktycznie tylko jeszcze przebrnąć przez rozgrzewkę i może zagra[/quote]
W pierwszej połowie się rozgrzewał, w drugiej już nie. Także możliwe, że tym razem rozgrzewka okazała się dla niego zbyt wymagająca. Jeszcze kilka miesięcy i nawet ona nie będzie mu straszna.
[quote]#post1711118W pierwszej połowie się rozgrzewał, w drugiej już nie. Także możliwe, że tym razem rozgrzewka okazała się dla niego zbyt wymagająca. Jeszcze kilka miesięcy i nawet ona nie będzie mu straszna.[/quote]
Jeżeli na rozgrzewce znowu nabawił się kontuzji to masakra.... Niestety są piłkarze podatni na kontuzje nawet wybitni. Takim wybitnym piłkarzem był kiedyś Van Basten, który przez kontuzję ostatni mecz w Milanie zagrał mając 29 lat a oficjalnie karierę piłkarską zakończył mając 31 lat.
Myślę że jesteście naiwni, on w ogóle nie będzie u nas grał, kupno tego zawodnika to była pomyłka, i myślę że teraz się wszyscy zorientowali chcą jakoś wybrnąć z twarzą
[quote]#post1711124 [quote]#post1711118W pierwszej połowie się rozgrzewał, w drugiej już nie. Także możliwe, że tym razem rozgrzewka okazała się dla niego zbyt wymagająca. Jeszcze kilka miesięcy i nawet ona nie będzie mu straszna.[/quote]
Jeżeli na rozgrzewce znowu nabawił się kontuzji to masakra.... Niestety są piłkarze podatni na kontuzje nawet wybitni. Takim wybitnym piłkarzem był kiedyś Van Basten, który przez kontuzję ostatni mecz w Milanie zagrał mając 29 lat a oficjalnie karierę piłkarską zakończył mając 31 lat.[/quote]
Dlatego należało Go wystawić od pierwszej minuty. Lepiej żeby złapał kontuzję podczas gry niż w czasie rozgrzewki. Dla niego to obojętne, a my zobaczylibyśmy jak przynajmniej raz kopnie piłkę.
@farciarz2#4758 Zdecydowanie tak. Nawet najwięksi pesymiści chyba by się zgodzili, ze do pierwszej kontuzji minąłby co najmniej kwadrans. W tym czasie mógłby wiele dać zespołowi. Może nawet gola na wagę zwycięstwa.
[quote]#post1711124 [quote]#post1711118W pierwszej połowie się rozgrzewał, w drugiej już nie. Także możliwe, że tym razem rozgrzewka okazała się dla niego zbyt wymagająca. Jeszcze kilka miesięcy i nawet ona nie będzie mu straszna.[/quote]
Jeżeli na rozgrzewce znowu nabawił się kontuzji to masakra.... Niestety są piłkarze podatni na kontuzje nawet wybitni. Takim wybitnym piłkarzem był kiedyś Van Basten, który przez kontuzję ostatni mecz w Milanie zagrał mając 29 lat a oficjalnie karierę piłkarską zakończył mając 31 lat.[/quote]
Ale nie wiem czy był podatny na kontuzje czy doznał jednej kontuzji kostki, której już dobrze nie wyleczył. W piłkę grał w czasach gdy obrońcy pierwsze co to meldowali się w nogi napastnika. Zdrowie piłkarzy nie było chronione.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)