Brawo. da sie? da i to z wychowankiem
-
-
Oskar Wójcik - swój chłop w obronie Pasów
Nie każdy musi być Rózgą. Brawo Oskar.
Już bez przesady. To są zupełnie różne historie. Ile teraz jest wart piłkarsko/kwotowo Wójcik by wzbudzał duże zainteresowanie w Polsce a co dopiero Europie? Fajnie, że przedłużył ale tutaj nie mówimy o łakomym kąsku na rynku - tym bardziej patrząc na wiek i pozycję na boisku.
To są bardzo podobne historie. I bardzo dobrze że podpisał.
Zgadzam się z drugą częścią. W czym są podobne? Jacy piłkarze mają większy potencjał sprzedażowy i są rozchwytywani? Nastoletni i szybcy. Do tego ofensywni. Wójcik jest też po ciężkiej kontuzji. Sorry ale to nie są wcale podobne sytuacje.
Ja to nie bardzo wiem, o co chodzi, wchodzi gość z tak zwanej "dupy" i kurwa gra jak Messi w obronie... No dobra przesadziłem, ale chłopak ma potencjalik.
Nie messi tylko Franz Beckenbauer😂
Gdyby z Wójcikiem próbowano przedłużyć kontrakt np po dobrze rozegranej rundzie czy sezonie to jakieś podobieństwo by byli a on rozegrał dopiero trzy mecze w ekstraklasie!!
[quote]#post1685621 Gdyby z Wójcikiem próbowano przedłużyć kontrakt np po dobrze rozegranej rundzie czy sezonie to jakieś podobieństwo by byli a on rozegrał dopiero trzy mecze w ekstraklasie!![/quote]
I to jest włąśnie dobry moment by przedłużać kontrakt, ale to trzeba "mieć oko" do zawodników
I dlatego też należałoby teraz przedłużyć z Bzdylem, chyba, że ten co "ma oko" uważa inaczej
[quote]#post1685626 [quote]#post1685621 Gdyby z Wójcikiem próbowano przedłużyć kontrakt np po dobrze rozegranej rundzie czy sezonie to jakieś podobieństwo by byli a on rozegrał dopiero trzy mecze w ekstraklasie!![/quote]
I to jest włąśnie dobry moment by przedłużać kontrakt, ale to trzeba "mieć oko" do zawodników
I dlatego też należałoby teraz przedłużyć z Bzdylem, chyba, że ten co "ma oko" uważa inaczej[/quote]
Tutaj się zgadzam z Rózgą przespano dobry moment na przedlużenie kontraktu
Oczywiscie, że przespano odpowiedni moment, bo zabrali się za to jak już było dużo za późno, a o chłopaku było już w Polsce głośno, w reprezentacjach młodzieżowych też był już dobrze znany,
Wójcik póki co stawia pierwsze kroki w Ekstraklasie, oczywiscie dobrze, że wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i zadbano o to odpowiednio wcześnie.
Super !
Następny talent po Klich i Kapustce z "korzeniami" w Tarnovii - więc jest pewnie szansa na głośny transfer Cracovii jak było z poprzednikami.
Nowy materiał na kanale YT.
"Ja zawsze będę wierzył" | OSKAR WÓJCIK | #StrefaPasy | ODC. 25
https://www.youtube.com/watch?v=-EJlAPzdgHs&ab_channel=CracoviaTV
9 dni później
Kolejny świetny występ! Tak trzymaj Oskar!
Najlepszy że stoperów, króluje w powietrzu .
Leon Zawodowiec, wszystko bezbłędnie sprząta.
Mam nadzieję że zagra u Urbana tego mu życzę.
- Edytowany
Coś mi się wydaje że Oskar zgranie statuetkę "odkrycie sezonu".
Zdrowia i dobrej formy życzę Pasiaku!
ja już mu ją mogę przyznać
To się nam "transfer" trafił. Wzrost ma odpowiedni, jeszce kilka dobrych spotkań i przesunąć na centrala.
Glik i Jugas jako przyzwoite opcje z ławki i tak to ogrywac z Piłą i Henriksonem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)