Ten zepsuty paprykarz jeszcze długo będzie nam się odbijał bokiem!
-
-
Filip Stojilkovič witamy w Pasach!!!
@ziper#6791 , słusznie Ci odpowiedział @Rock#1477
Gdyby Filip był w formie to mielibyśmy minimum 2 celne strzały, a może i gole, więcej. Niestety Filip jak reszta drużyny stracił formę. To oczywiście jest wina trenera.
a skąd tak kategoryczny wniosek? czemu zawsze trener jest winny? a może FIlip odkrył uroki życia w Krakowie i zamiast się regnerować to gdzieś chodzi? nie mówię, że tak jest tylko czemu takie opcje nie są brane pod uwagę tylko z góry ustalono, że to wina trenera?
- Edytowany
Miałem dodać to zastrzeżenie, ale jakoś mi się nie wydaje. I gdyby tak było, to cała drużyna grałaby dobrze tylko Filip by odstawał. No chyba, że zgraną paką chodzą na melanże. Ale wtedy byłaby lepsza chemia w drużynie, a tego nie widać.
I jeszcze, gdyby tak było, to trener powinien to widzieć na treningach i jakoś zareagować, więc wracamy do poprzedniej konkluzji.
Może dlatego, że cała drużyna jest bez formy a nie tylko Filip? Gdyby chodziło tylko o jednego zawodnika, to opcja którą przytoczyłeś byłaby bardziej prawdopodobna...
11 dni później
[b]Zmieniam zdanie o Filipie.[/b] Większość twierdzi, że stracił formę, a ja przekonałem się po dzisiejszym meczu gdy nie umiał zagłówkować w idealnej sytuacji przy stanie 0-0 (zresztą już nie pierwszy raz!) i marnował n-tą doskonałą sytuację w którymś kolejnym meczu, że [b]Stojikovic to przeciętny piłkarz, który nie umie grać głową, techniczne umiejętności strzeleckie też ma przeciętne. [/b]
Trochę szczęśliwie wyszło mu na początku 5-6 meczów gdy strzelał bramki głównie z sytuacji sam na sam z bramkarzem i przedwcześnie zrobiono z Niego gwiazdę. Jak tylko jednak przeciwnicy zorientowali się, że nie można dopuszczać Go do takich sytuacji to zaczęli go pieczołowicie kryć i Filip stracił wszystkie swoje atuty bo ma przeciętną technikę.
[b]Dlatego Cracovia potrzebuje drugiego napastnika na wczoraj. [/b]
Życzyłbym sobie w drużynie więcej takich „przeciętniaków” strzelających 7 goli w rundzie.
Drugi napastnik potrzebny na gwałt, bo na pewno nie jest nim ten drugi drewniany dwumetrowiec.
Filipa przeczytali rywale, koledzy też mu zbytnio nie pomagają z podaniami.
37 dni później
Nie podoba ci się gra w ekstraklasie to do końca kontraktu w drugiej drużynie zapi3rdalaj.
- Edytowany
W pr,ypadku piłkarzy, szczególnie zagranicznych, nie podoba mi się fraza "z niewolnika nie ma pracownika". Podpisałeś kolego kontrakt (wtedy wydawało się super...) i teraz chcesz przy pierwszej lepszej ofercie spiedolić z Klubu? To tak nie działa, trzeba jeszcze mocniej zapierdalać i wykazywać się, żeby do Klubu wpłynęła lepsza, satysfakcjonująca oferta. Wszyscy na tym zyskują i Klub i ty, bo masz argumenty do negocjacji nowego kontraktu.
w ogóle zrobił się treng wymuszania transferów. przykłady idą z zachodu i z wielkiej piłki. podpisałeś kontrakt jesteś niewolnikiem klubu i koniec. chciałbym by kluby zaczęły łamać kariery takim zawodnikom i by stało się to stałą praktyką
@SaNtO#842
W przypadku Filipa to jest totalna parodia,gość chcę odejść po jednej rundzie piłkarskiej,a wcześniej podpisał kontrakt do 2029.
I tylko po to żeby sobie wpisać spadek do Serie B.
Mam nadzieję, że Cracovia tak będzie do sprawy podchodzić. Jak jest bardzo dobra oferta dla Klubu to w porządku, jak nie to nie ma tematu. A jak zawodnik próbuje wymusić to go na boczne tory. Jak gość kumaty (ewentualnie ma mądrego menago) to wyleczy się z dąsów.
Dobrym przykładem Brunes z Rakowa, który w lecie olewał grę, ale Raków nie odpuścił i odrzucił za słabą ofertę Slavii. Norweg przemyślał i jesienią zaczął grać i strzelać. Stawiam, że po sezonie Raków go sprzeda na swoich zasadach i obie strony będą zadowolone.
- Edytowany
Przekażcie tym wszystkim durnym dziennikarzynom którzy powielają ten durny przekaz "że Filip chce odejść ", np. teraz w meczykach, że
JA CHCĘ ŻEBY ZOSTAŁ wiec na razie mamy 1:1
a w sprawie możliwości zakończenia jego kontraktu mamy finalnie tyle samo do powiedzenia... on może prosić Zarząd o zakończenie ja o wypełnienie do końca .
Więc prawdziwe pytanie brzmi:
Czy Platek chce sprzedawać jak tylko się nadarzy okazja, a jeśli tak to czy mają tak rozwinięty swój i "international skuating" ze są wstanie na jakościowe zastępstwo nawet w zimie?
Heh jedyny pozytyw ze decyzja w tej sprawie to będzie pierwszy prawdziwy statement nowego zarządu w sprawie faktycznej "strategii kadrowej" a tylko deklarowanej (chciaz teraz to nawet tej nie ma).
nie będzie ani deklarowanej ani faktycznej strategii. nie ma czegoś takiego. jest tylko konieczność trwania w ekstraklasie. nic więcej. nigdy
[quote]#post1706194 nie będzie ani deklarowanej ani faktycznej strategii. nie ma czegoś takiego. jest tylko konieczność trwania w ekstraklasie. nic więcej. nigdy[/quote]
Jeśli chodzi o rodzinę Filipiakow to nigdy bym sie nie łudził ze bedzie inaczej.. ale po co Platek kupił 80% ???
Chyba nie poto zeby trwac tylko poto Żeby podnieść wartość i sprzedać. Dobry bet bo cała eklapa rośnie na wartości ale momentum do sprzedaży i wzrost niezbędnych wskaźników do dobrego exitu ... da udział w europejskich pucharach - LKE ro jeszcze przez kilka sezonów będzie maszynka do robienia pinedzy dla polskich klubów. W TYM MOJA JEDYNA NADZIEJA.
Natomiast nie wystarczy chcieć trzeba mieć jeszcze ludzi co to dowiozą ... i tu nadzieja na ten moment zgasła :/
- Edytowany
Kupił bo na pewno na wartości nie straci. Interesuje go to, że wartość całej ekstraklasy idzie i będzie szła w górę. Po to inwestuje się pieniądze długoterminowo. Nie musi sam podnosić wartości, ekstraklasa za niego to robi.
a poza tym bedie miec przechowalnie dla jakis wynalazkow z roznych stron hodowanych pod sprzedaz, chocby do klubow tureckich :) - niech mnie ktos uswiadomi po co sa te jakies deale i czego dotycza z tyreckimi potęgami piłkarskimi?
- Edytowany
😆 To się chłop nagrał w Ekstraklasie. Pół sezonu i już chce uciekać z Cracovii!!
❓️ Gdzie ty tam chłopie kapuściany lecisz?!
➡️ Filip Stojilković zagrał 18 meczów w Ekstraklasie, strzelił 7 bramek i już chce uciekać 😂.
Wywiera presję na klub, że chce odejść.
CHŁOPIE CO TY ROBISZ!
❗️ Ty masz przypominam kontrakt do 06.2028 roku! I to jeszcze z opcją przedłużenia o rok!!
A po 6 miesiącach stawiasz warunki?? Bo pojawiła się pierwsza lepsza oferta z ligi top5.
🤝 No i Cracovia słusznie odrzuca oferty bo są k**wa po prostu za niskie! Nie będzie byle chłystek tak traktował klubu z Naszej 🇵🇱 Ekstraklasy.
🇨🇭 Szwajcar napalił się na transfer do 🇮🇹 Serie A, ponieważ chce go beniaminek - PISA SC.
Ale co z tego, że chce jak zamiast oczekiwanych 6 mln euro prze Cracovię, ona proponuje 2 miliony i czeka na reakcję. ✅️ Oczywiście, że odrzuca.
⚠️ Do porozumienia między klubami jeszcze fiu fiuu! daleko więc WRACAJ na boisko i zapier**laj dwa razy mocniej, bo cie wyślą do rezerw na 2 tygodnie i tyle się skończy.
Tym bardziej, że nie wiem czego ty oczekujesz.
❓️ Że będziesz grał we Włoszech?
Ty tam będziesz 4-5 wyborem do gry.
Na "9" w PISA SC gra:
☑️ Chłop z Angoli - Nzola
☑️ Gra Nigeryjczyk - Durosinmi
☑️ Gra wielki chłop z Kamerunu - Meister
a na dokładkę jeszcze wielki talent - 🇨🇿🇮🇹 Luis Buffon. TAK - syn TEGO Buffona.
Który musi dostawac minuty, aby się rozwijać.
I gdzie ty tam jedziesz?
🧭 Na wycieczkę krajoznawczą? 😆
Fakt, 🇮🇹 Włochy to piękny kraj.
Ale Pisa to małe miasteczko na jeden dzień zwiedzania.
Napaliłeś się na te Włochy, jak Widzew na piłkarzy za 5 milionow euro. Nie ważne jacy - ważne, że za 5 baniek..
Ja wiem, że tyś jest dobry napadzior jak na 🇵🇱 Polską ligę. Naprawdę zaimponowałeś w rundzie jesiennej.
⛔️ Ale spasuj gumkę w spodenkach i do roboty!
➡️ Cracovia Cię potrzebuje na wiosnę. A potem sobie leć. Będą lepsze oferty, zobaczysz..
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0eqqhdNxN9F5FuJs3Uc9Uqgwvv84zmuGxbWi2H5VqfSnV6eCrjvEpDbZZFZNF2syjl&id=61551165487281
PS: To nie jest prawdziwe konto Kowala tylko jakis fanpage.
Wrzucam na forum, bo w sumie fajnie ktoś podsumował. 😄
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)