@kaleb#12090 on ma pokazać na boisku że jest lepszy od innych. I tyle na temat
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
Potwierdzam i pamiętam, ze wszystko było ustawiane pod niego. Ego na poziomie Mont Everstu itd. Póki co nic nie pokazał na boisku. Jest jednym z wielu z tego rocznika. Lepsi od niego odeszli z Cracovii głównie przez niego. Po dzisiejszym sparingu można powiedzieć, ze się stara i nic więcej.
Czy jest pazerny na piłkę jak ojciec na mieszkania?
[quote]#post1706457 Potwierdzam i pamiętam, ze wszystko było ustawiane pod niego. Ego na poziomie Mont Everstu itd. Póki co nic nie pokazał na boisku. Jest jednym z wielu z tego rocznika. Lepsi od niego odeszli z Cracovii głównie przez niego. Po dzisiejszym sparingu można powiedzieć, ze się stara i nic więcej.[/quote]
I więcej nie chce mi się pisać. Powiem tylko tyle, że pięćdziesiąt lat temu wybrałem Pasy dzięki Dziadkowi, Ojcu i Wujkowi, i pozostałem wierny ze względu na zasady, koleżeńskość, a nie sukces za wszelką cenę. I dlatego nie jest mi miłe nazwisko Tabisz w połączeniu z biało-czerwonymi barwami. Dotyczy to zarówno ojca, jak i syna.
Pewnie dlatego tak rwie transmisje, bo ojciec kradnie nawet sygnał... ;) ale tak serio odpuśćmy młodemu
[quote]#post1706454 Pogadaj z rodzicami z rocznika 2006 z Akademii, to będziesz wiedział, jak się ma sprawa z młodym Tabiszem.[/quote]
Tak dla jasności w temacie ,który z tego rocznika odrzucony przez jakuba t. rozwinął się tak ,że możemy żałować ?
Kiedyś było głośno o jakimś talencie ,który poszedł do Kielc ale już nie pamiętam nazwiska
drugi sparing i polowa to była dla mnie strata czasu... graliśmy z jakaś mizerna drużyna z Ukrainy i nawet pol sytuacji bramkowej. Dramatycznie niski poziom gry - na stojąco nie da się grać w pilke nożna.. A ten Aleksic to nie wiem czy by sobie poradził nawet grając w rezerwach... Nie potrafi nawet jednego zwodu wykonać i biega jakby mu się nie chciało. Po chuj takiego paralityka trzymamy w klubie ???
Jedno co mi się nie podoba na tym forum i nigdy tego nie zaakceptuje to jest opluwanie zawodnika Cracovii i jeszcze wychowanka, i nie interesuje mnie co zrobił jego ojciec, rozumiem krytykę jego gry, zachowania itp., ale krytyka za nazwisko? Ci którzy tak robią sami sobie wystawiają ocenę
Ale tutaj niedaleko padło jabłko od jabłoni , popytaj jak traktuje osoby pracujące w klubie itd , zero szacunku nie dla tabiszów w Cracovii .
Dwa gość nie jest żadnym mega talentem , po trupach kolegów do celu . Dziwi mnie jak ktoś w ogóle może go bronić w jakikolwiek sposób.
Dalej nie ma wzmocnień kolejny remis , wiosnę widzę w ciemnych barwach
Nie wiem gdzie więc wrzucam zapytanie. Jak po sparingu widać coś czy za chuja walca ? Poza tym że grali na pół gwizdka bo oglądałem 10 minut i to widać.
[quote]#post1706462 ... Lepsi od niego odeszli z Cracovii głównie przez niego....[/quote]
To znaczy kto? Jedno, dwa nazwiska? Lepsi - oznaczałoby, że mają teraz pewny plac przynajmniej na poziomie 1 ligi.
[quote]#post1706448 On ma[/quote]
Nie ma.
Biedny Elsner wystawiając Tabisza pewnie też uczestniczy w spisku.
- Edytowany
Jak Mateusz Tabisz przebije się do meczowej 18-stki, niestety możliwe, że już niedługo to nie będzie takie trudne, powinien być brany tam pod uwagę pod warunkiem, że Jego Ojciec, złodziej i największy szkodnik ery Filipiaka, podczas meczów na K1, będzie siedział wyłącznie na A możliwie blisko sektora gości.
Jak najdalej od trybuny głównej , bo znowu będzie kradł i szkodził, jak najdalej od rodzinnego, bo jakiś pamiętliwy rodzic da mu w ryj, jak najdalej od B, bo ktoś go tam zajebie, jak najdalej od D, bo nie ma prawa tam być.
W Rącznej, tylko na trybunie z ludem, tylko na własna odpowiedzialność.
- Edytowany
Ja kiedyś słyszałem na trybunach w Rącznej , bodajże na meczu naszej drużyny U17 , w którym on akurat nie grał , że nie ma chyba w Polsce drugiego takiego młodego zawodnika , któremu „klub”stworzyłby takie warunki do rozwoju , podobno nawet w okresie pandemii , kiedy inni zawodnicy drużyn młodzieżowych Cracovii siedzieli zamknięci w 4 ścianach , młody T miał wbrew zakazom regularnie , indywidualne treningi na obiektach przy Wielickiej , a to podobno tylko niewielki ułamek z tego co tatuś mu w ramach klubu załatwiał . Ja akurat mam pecha , bo widziałem go tylko w 3 miechach , 2 w U19 w tym jednym derbowym i 1 meczu rezerw . Mnie w żadnym z nich nie zachwycił , szczególnie w derbach grał bardzo słabo , a w rezerwach przyćmił go wtedy Lachowicz. Ale skoro Elsner go chwali , to pewnie coś w nim widzi , widocznie ta opieka w klubie przez kilka ładnych lat zaczyna przynosić efekty, pewnie dla dobra Cracovii……..
A wracając do naszych przygotowań , to należy mieć nadzieję , że trenerowi uda się to wszystko poukładać do początku rozgrywek , bo liga jest tak spłaszczona , że granica pomiędzy walką o puchary a walka o utrzymanie jest bardzo cienka , a początek rundy bardzo trudny , czasu nie zostało zbyt wiele , a tu zamiast o wzmocnieniach drużyny , słyszymy głównie o zawirowaniach na górze i zarodnikach , którzy chcieliby już teraz zmienić otoczenie :(
Niech go tatuś wykupi za to co przyrobil na boku.
Albo szybko sprzedać najlepiej do Kanczugi.
Chichot losu spowoduje że młody T zacznie grać i strzelać, jego ojciec spowoduje to że odejdzie od nas za darmo żeby jak najwięcej ugrać dla tego patologicznego klanu T
A on ma jakiś kontrakt z klubem , a jak tak to do kiedy ?
Chłop tym pierdolnie coś czuję
- Edytowany
Każda umowę można zerwać. Jak komuś będzie zależało na Elsnerze, to nam zapłaci tak jak Legła Rakowowi odstępne i będziemy mieć chuja do gadania.
[b]Edycja z 18.01.2026 o godz. 15:49 (scalono posty)[/b]
Z kim ma niby poważnym w klubie cos ustalić, jak Elusia nie ma bladego pojęcia co robic. Nikogo nie zna w tym środowisku osobiście. Nie ma żadnych znajomości, poza swoim nowym tureckim przyjacielem....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)