Hanku... a w ktoryms z poprzednich meczow stalo sie tak jak piszesz i trener zmienil cos w czasie trwania meczu.... odpowiem sobie sam... nie..
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
mamy 3 punkty do lidera. styl to se można kupić kiosku. meczu nie oglądałem bo mi się nie chce na to patrzeć
IMO pan Luka powinien odejść. Ostatni dobry mecz zagraliśmy 18 października z Rakowem, od tego czasu dramat. Zawodnicy są zajechani, trener nie ogarnia taktyki pod przeciwników, w trakcie meczów dokonuje dziwnych zmian. Nic z tego nie będzie.
[quote]#post1703325 IMO pan Luka powinien odejść. Ostatni dobry mecz zagraliśmy 18 października z Rakowem, od tego czasu dramat. Zawodnicy są zajechani, trener nie ogarnia taktyki pod przeciwników, w trakcie meczów dokonuje dziwnych zmian. Nic z tego nie będzie.[/quote]
Zgadzam się z powyższym oprócz tego, że powinien wg mnie zostać do końca sezonu 2026/2027 i wtedy będziemy oceniać.
trener zostaje, każda inna decyzja to działania przeciw Cracovii
- Edytowany
przestańcie pierdolić koledzy drodzy, wczoraj bardzo dobry mecz, no ciągle frajerski, ale nie, że nie walczyliśmy, czy nie mieliśmy okazji (powinno być 2 albo 3-0 po 15 minutach), zdominowaliśmy Lecha i to nie dlatego, że grali w 10, byliśmy wyraźnie lepsi. Boli taki wynik, ale takiego kręcenia sędziowskiego dawno nie widziałem, chuj sędziował tak aby Lechowi się krzywda nie stała.
Też bym chciał więcej, lepiej. Też oczekiwałem po dobrym początku lepszego dorobku punktowego. Też chcę oglądać Cracovię grającą w piłkę i dyktującą warunki gry.
Ale czytając niektórych to nie wiem czy my mamy teraz 3 punkty straty do lidera czy może pałętamy się w końcu tabeli niczym ta bogata celebdrużyna z W-wy?
Przed wiosną dalej jesteśmy zamieszani w walkę o te wyższe cele i wtedy zobaczymy jaką wartość ma trener Elsner. Przy tak wyrównanej tabeli, takim zagęszczeniu w czołówce, wyścig wygra ten co w okresie 4 miesięcy będzie miał dobrą i równą formę. Czy nas na to nie stać?
Poziom napierdalania dla napierdalania, przechodzi ludzkie pojęcie...stoperan jakiś zażyjcie.
Mam wrażenie, ze tu nie jeden czeka na potknięcia, zeby tylko zwyzywać i krytykować, ale jak jest ok, to cisza, bo nie ma paliwa...
- Edytowany
[quote]#post1703342 Też bym chciał więcej, lepiej. Też oczekiwałem po dobrym początku lepszego dorobku punktowego. Też chcę oglądać Cracovię grającą w piłkę i dyktującą warunki gry.
Ale czytając niektórych to nie wiem czy my mamy teraz 3 punkty straty do lidera [b]czy może pałętamy się w końcu tabeli niczym ta bogata celebdrużyna z W-wy? [/b]
Przed wiosną dalej jesteśmy zamieszani w walkę o te wyższe cele i wtedy zobaczymy jaką wartość ma trener Elsner. Przy tak wyrównanej tabeli, takim zagęszczeniu w czołówce, wyścig wygra ten co w okresie 4 miesięcy będzie miał dobrą i równą formę. Czy nas na to nie stać?[/quote]
Ale kolega wie że mamy nad nimi "aż" 8 pkt przewagi i oni mają mecz zaległy? 😀
[b]Edycja z 08.12.2025 o godz. 12:31 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1703345 Poziom napierdalania dla napierdalania, przechodzi ludzkie pojęcie...stoperan jakiś zażyjcie.
Mam wrażenie, ze tu nie jeden czeka na potknięcia, zeby tylko zwyzywać i krytykować, ale jak jest ok, to cisza, bo nie ma paliwa...[/quote]
Łubudubu....
Mecz był bardzo dobry, z obydwu stron . Do poziomy gry nie dostroił się niestety "arbiter" , swoimi decyzjami non stop krzywdzący Cracovie/ który to już zresztą raz ? / . U trenera chciałbym zobaczyć więcej ikry, może nawet ryzyka w gospodarowaniu zasobami . A także bardziej rzetelnej oceny gry poszczególnych piłkarze , ponieważ z boisko opuszczają niekoniecznie najsłabsze ogniwa zespołu .
do sprzedania idą Maigard i Kakabadze. Ciekawe jakie warunki do pracy dostanie trener Elsner. Tutaj szukajcie i a nie w trenerze. musi dostać narzędzia do pracy
Bez Kaki to bedzie chujnia.
36 dni później
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news-przyjechal-z-wielkiego-swiata-do-polski-i-jest-zachwycony-wi,nId,22508407
Taka opinia trenera. Pozostawię bea komentarza:
Piłkarz z akademii, który jest najbliżej pierwszej drużyny?
- Bez wahania. Mateusz Tabisz radzi sobie teraz naprawdę dobrze na obozie. Bardzo dobre nastawienie, umiejętność nieulegania strachowi, co mi się podoba. Charakter, agresywny, ma dobrą, bardzo dobrą zwinność jak na swój wiek i jest inteligentny. Zaczyna rozumieć futbol. Wygląda naprawdę dobrze i mam nadzieję, że będzie kontynuował swoje postępy.
To jest kurwa chichot losu i wpisuje się w 100% w naszą garbatą dolę. Najgorsze, że można to było uciąć przy wywalaniu ojca.
https://www.youtube.com/watch?v=qePC4Unp30U
[quote]#post1705990 ... umiejętność nieulegania strachowi...[/quote]
Metody starego nie działają na syna. To na pewno jego zasługa.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/image-png-56375311.png[/img]
Podstawowa 10 + Tabisz 🤔
- Edytowany
Odoierdolcie się raz na zawsze od tego chłopaka. On ma czystą kartę w Cracovii. Jak wy lubicie grzebać w przodkach i stygmatyzować dzieci które są niewinne. Masz jeden z drugim dowód że Mateusz robił coś przeciw klubowi to wywalcie to na stół. Jak nie to jeszcze raz odpi....cię się.
- Edytowany
Pogadaj z rodzicami z rocznika 2006 z Akademii, to będziesz wiedział, jak się ma sprawa z młodym Tabiszem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)