[quote]#post1664567 Ja mam takie zdanie, że przed nikim nie należy klękać, należy się domagać zwycięstwa w każdym meczy z drugiej strony nie lubię lekceważenia czy wręcz obrażania [b][b]jakiegokolwiek[/b][/b] przeciwnika przed meczem. Ale ja jestem starzejącym się idealistą, a "statystyczny kibic" ma skłonność do chełpliwości i lekceważenia/obrażania przyszłego rywala.[/quote]
I powiedział to ten,który pisze o rywalach,lampucera,cwelka i stara qrwa ..
I żeby było jasne..ch** mnie obchodzi ,kto komu ciśnie i dlaczego,tylko po co takie pierdoolenie ?
-
-
Cracovia 1 - 2 Radomiak Radom, sobota 8 marca 2025, 14:45
- Edytowany
Bo tych tworów nie traktuję w kategorii "rywal". To są resortowe dzieci i walka z nimi nie była uczciwą rywalizacją
A poza tym chodziło mi bardziej o deprecjonowanie wartości drużyny, a nie brak szacunku dla klubu.
My tu jesteśmy słusznie wyczuleni na ubecję, sbecję, gts, inne resortowe kluby, etc. Dlatego ja osobiście o Radomiu jako mieście z sympatią, bo to było miasto niepokorne, które później płaciło cenę za protesty z czerwca 1976. W gierkowskiej Polsce organizowano wtedy marsze potępiające radomskich "warchołów" (stąd to określenie). Tak sobie myślę, że w takim "potępieniu" musiało uczestniczyć sporo zdeklarowanych reżimowych gtsowców.
Nie mieszajcie wódki z mlekiem ..
@Bruno#9389
Archi?
Myślę, że to Ty mieszasz nasz stosunek do klubów ze stosunkiem do drużyn.
Każdy ma swojego patrona..albo mola,co go gryzie.
[quote]#post1664385 Wywalcie z naszego świętego Forum tą heretycką AI.
Co to jest za mieszanie spotkań ligowych z towarzyskimi.
Ostatnie 5 spotkań oficjalnych to 4 nasze zwycięstwa i porażka a tu jakieś popierdółki. WYPAD LAJKONIKU.[/quote]
Jest szansa, że uda się zostawić tylko mecze ligowe. Nie wiem kiedy ale wiedzą o tym.
a może go wywalić dopóki nie zacznie pracować przyzwoicie?
[quote]#post1664609 [quote]#post1664385 Wywalcie z naszego świętego Forum tą heretycką AI.
Co to jest za mieszanie spotkań ligowych z towarzyskimi.
Ostatnie 5 spotkań oficjalnych to 4 nasze zwycięstwa i porażka a tu jakieś popierdółki. WYPAD LAJKONIKU.[/quote]
Jest szansa, że uda się zostawić tylko mecze ligowe. Nie wiem kiedy ale wiedzą o tym.[/quote]
A nie da się tego skorygować ręcznie?
Da się, edytowałem mu post. Nie wiem jednak czy nie wpada jakaś aktualizacja danych. Zobaczymy.
Czemu te badziewie ma służyć - tak poważnie pytam.
Wielu rzeczom nie tylko związanymi z forum. Nie chcę tu być adwokatem bo to nie ja opłacam stronę, nie ja utrzymuje to wszystko i nie ja mam plany rozwijać stronę wraz z integracją z forum.
Niepotrzebnie aż tak na to narzekacie tak moim zdaniem. Oczywiście niedociągnięcia trzeba poprawiać.
Natomiast jestem tylko moderatorem bez pełnych uprawnień i wiedzy więc nie mogę wszystkiego poprawiać czy tłumaczyć.
- Edytowany
Z jednej strony właściciel strony może sobie organizować co chce i ja to szanuję; z drugiej użytkownikom nowa funkcja jest, wydaje się, wysoce niepasująca. Uszczęśliwianie na siłę raczej nie ma świetlanej przyszłości.
A tak zapytam, bo na tym forum jestem na pewno już dobre kilkanaście lat. Kto jest właścicielem tego forum?
[quote]#post1664640 ... Niepotrzebnie aż tak na to narzekacie tak moim zdaniem. Oczywiście niedociągnięcia trzeba poprawiać...[/quote]
Ja tam już jestem zbyt stary, żeby się o takie drobiazgi kłócić, ale tak z ciekawości zapytam. Na poprzedni mecz założyłem wątek meczowy od razu wiedząc, że przyjdzie spóźniony Lajkonik i zrobi porządek. O.K. zrobił. Tylko dlaczego wywalił w kosmos wszystkie posty, które powstały zanim "się obudził", zwłaszcza, że ja zrobiłem (ręcznie) historię spotkań z Górnikiem za 5 ostatnich sezonów plus jesienne, a Lajkonik za pięć ostatnich meczów w tym jeden sparing. Dlaczego lepsze zastąpiono gorszym jeszcze zwracając mi na priva uwagę bym nie zakładał wątków meczowych. Jak pisałem mnie to w zasadzie wali. Zakładałem wątek nie dla jakichś przesądów, nie dla wątpliwej satysfakcji, tylko by tradycyjnie była platforma do wymiany uwag dotyczących zbliżającego się meczu bez czekania aż AI się odwiesi.
Nie napiszę więcej bo pewnie dostałbym bana, zresztą to też zaczyna mnie już walić.
[quote]#post1664643 A tak zapytam, bo na tym forum jestem na pewno już dobre kilkanaście lat. Kto jest właścicielem tego forum?[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-03/obraz-png-69117235.png[/img]
ŻYDZI, MASONI I CYKLISCI 🤣
Od cyklistów proszę się odstosunkować ;)
[quote]#post1664643 ... A tak zapytam, bo na tym forum jestem na pewno już dobre kilkanaście lat. Kto jest właścicielem tego forum?...[/quote]
Trzeba zgłosić do: trudne sprawy, trudne pytania 😎
No chyba, że @kajak wie.😘
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)