Wiadomość pojawiła się na WP o 15.56, Interia, zgodnie ze swoim psim rodowodem, potrzebowała aż 2 godzin by przekleić treść na swoim portalu.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
Kmita to nie psi rodowód., btw. Ale problem jest, i to niemały.
- Edytowany
Bardzo hujowa wiadomość.. Wcześniej Jugas ,teraz Glik..a my obrońców wartościowych nie mamy..a jak przyjdzie pauza za kartki to kim grać?
Jeśli Glik zerwał więzadło krzyżowe to niedość że go już na boisku nie zobaczymy w barwach Cracovii to wydaje mi się że właśnie skończył karierę
Nie można tego meczu przegrać, wreszcie coś u nas trybi. Zawsze mówię mecze u siebie nie wolno przegrywać, w najgorszym przypadku remisować!!!
Dziś się zdeneraowalem, jedynie wygrana z Lechem ukoi moje serduszko, więc do boju Pasy.
Pozdrawiam wszystkich tych którzy jechali po Gliku i chcieli Hoskonena, jutro zobaczycie jak go sobie Ishak przestawia
Szewcu, alw Glik miał moze 1 bardzo dobry mecz narazie, reszta no takie sobie.
Kto z Hoskonenem?
Skovgard?
- Edytowany
A ja liczę, że Hoskonen zagra taki mecz jak we wtorek przeciwko Anglii. Mega pewnie w obronie, plus gol po rzucie różnym. Nieprzypadkowo miał najwyższa notę w tym meczu.
Widać, że ostatnio forma zwyżkuje, jak zagra na swoim poziomie, to przy odpowiednim przeorganizowaniu szyków obronnych (plus pewny Ghita) powinno być dobrze
Wydaje mi się że wyjdziemy ustawieniem 4-4-2
Ravas
Olafson- Ghita Hoskonen-Kaka
Hasic- Sokoł Maigard- Rózga
Kallman Van Buren
Możliwe że zamiast Olafsona wyjdzie Biedrzycki żeby ciułać minuty młodzieżowca, ale na ten moment nie jest lepszym wyborem niż Olafson, według mnie.
Co nasz trener może jeszcze wymyślić.. mam nadzieję że nie posadzi Maigarda koszem Al-Amariego, wtedy było by 2 defensywnych pomocników niby ale w środku byśmy nie istnieli...
Dzień dobry.Dzisiaj dzień meczowy .Jestem dobrej myśli i czuję że będzie pięknie 😀do zobaczenia na stadionie . Po 3 punkty marsz⚪️🔴⚪️🔴
Dzień dobry, dawać mi ten mecz !!!!
[quote]#post1647410 [quote]#post1647409 Lech też ma kontuzjowanego podstawowego stopera i jedynego zawodnika z pola co grał od deski do deski mecze w lidze.[/quote]
Tylko tam w odwodzie jest Salamon, my nie mamy zmiennika
Edit: tak się kończy pisanie z telefonu, autokorekta jest niezawodna, dzięki @leszeczek#4153 [/quote]
Oczywiście, że jest ale w sumie niewiadoma teraz.
Na szczęście kontuzja Douglasa to nic poważnego, nawet nie ma co z Glikiem zestawiać bo okazało się, że może i nawet zagra. Klub oficjalnie tej informacji nie podał więc w sumie nie wiem czy pojechał do Krakowa ale nie był w treningu od początku tygodnia jak zszedł w 26 minucie meczu reprezentacji Szwecji.
- Edytowany
Dziś Kraków cały... sportem żyje ! bo dziś Cracovia gra 🤗
Dzień pięknie się budzi, zaśnie, mam nadzieję, jescze piękniej🫠
Jakby ktoś chciał bilet na sektor B mam do odsprzedania w cenie zakupu.
Żona nie da rady pójść :(
DO BOJU CRACOVIA
DO BOJU CRACOVIA
MARSZ MARSZ MARSZ
DO BOJU MARSZ
ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!
- Edytowany
[quote]#post1647417 Jakby Kroczek miał więcej czasu to mógłby potrenować wariant z dwójką stoperów i dwójką bocznych obrońców (4-3-3). Kto wie czy z Lechią tak nie zagramy w następnym meczu. [/quote]
Pół prawym może zagrać kakabadze(grał tak w reprezentacji i tak bym to widział a na prawe wahadło bym przerzucił Rózge) i Olafson lub biedrzycki na lewym wahadle , a na pół lewym Olafson( wiem z Piastem zagrał tam słabo, ale kto zagrał dobrze z Piastem) plus kiedy mają dostawać szansę Wójcik czy młody Pestka jak nie w takiej sytuacji. Więc nie jest jeszcze tak źle z opcjami na grę trójką ŚO, i nie ma przymusu na zmianę ustawienia więc po co to zmieniać jak dobrze idzie, tak czy inaczej dobry ŚO to powinien być priorytet na zimowe okienko
Wystawienie Biedrzyckiego będzie sabotażem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)