- Edytowany
[quote]#post1646156 [quote]#post1646109 A jak się sprzedaje sektor widmo H3? Zakład, że na 96h przed meczem będą na niego jeszcze bilety?
Jak coś to zakładam się z pierwszymi trzema chętnymi Forumowiczami i realizuję zakład tj. przynoszę flaszki od razu przed meczem z Lechem. Oferta ważna do jutra do północy.[/quote]
Jeśli ktoś się zastanawia czy wejść w ten zakład to taka mała wskazówka ode mnie.
Jest ostatni mecz sez. 22/23 z Wisłą Płock, mam "odebrać" wygraną od axe, obejrzeć mecz, wrócić do domu i jechać do teściowej.
Do domu wracam nad ranem, zgubione 300 zł i dwa telefony ( odzyskane 😅 ), odlewam się w kuchni i słyszę od starej że tak to jeszcze nie odjebałem nigdy 😎. Czy było warto ? Pewnie kurwa że warto !
[/quote]
Dziękuję. Zupełna normalka. Po każdym meczu u siebie ktoś ma różne takie dziwne przygody...
Sponiewierać mogła Ciebie zwłaszcza gościna na Mosiek Sector, bo tam się grzeje przez 90 minut i są dobrzy zawodnicy. Poza tym uczciwie następnego dnia pytałem o samopoczucie. Szkoda, że od tamtego czasu (no i ani razu wcześniej!) się nie wiedzieliśmy 🤪
Dla jasności: przegrany/wygrany zakład (oczywiście zmultiplikowany) wlewamy zawsze do żołądka, a nie chowamy za pazuchę.
Edit:
Na Lecha RZ1975 przychodzi z przegraną flaszką w "zastępstwie" wrzo.ksc. Niech nie umawia się z teściową na następny dzień ☠️