jak zwykle...
-
-
Cracovia 1 - 1 Stal Mielec, poniedziałek 30 września 2024, 19:00
- Edytowany
Hasic jako jedyny chcę strzelić bramkę...reszta drużyny chyba wywalone ma na tą przegraną...
2 podstawowych zawodników wypada i gra się sypie
- Edytowany
Straszna kopanina i haos
[b]Edycja z 30.09.2024 o godz. 20:43 (scalono posty)[/b]
Będzie karny
Aktualizacja wyniku:
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] 1 - 1 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3493.png[/img-s] Stal Mielec[/h4]
O nic nie gramy jak sie remisuje u siebie ze stalą. Jedyne co to nie będziemy drżeć o utrzymanie do końca jak w poprzednim sezonie
Podsumowanie całego meczu:
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3493.png[/img-s] Stal Mielec[/header]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]20[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]7[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]4[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]14[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]5[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]14[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]54%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]46%[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]5[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]6[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]482[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]416[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]409[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]341[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]85%[/col-r]
[col-c]Celne podania (%)[/col-c]
[col-l]82%[/col-l]
[/row]
[/table]
Zagraliśmy dziś takie gówno, że szok. Karny nam uratował punkt, ale nie wiem czy na niego zasłużyliśmy. Mnóstwo niedokładności, zero konkretów z przodu, ogrom strat, Glik jebane drewno. Następnym razem trzeba im buty posmarować klejem, żeby piłka po przyjęciu nie odskakiwała na kilka metrów. Na szczęście już koniec tego niezapomnianego widowiska.
Glik to najgorszy transfer jaki widziałem w Cracovii
Słaby mecz w naszym wykonaniu, ale w przeciwieństwie meczu na inaugurację można to było wygrać. Szkoda, trzeba liczyć, że za tydzień zapunktujemy we Wrocławiu.
Strasznie beznadziejny mecz, uratowaliśmy remis z jednym z najsłabszych zespołów w lidze
Wróciliśmy do korzeni, gramy gówno
Dobre i to. W poprzednim sezonie takie mecze przegrywaliśmy 0-1 (Warta, Puszcza). Niepokoi styl, widać, że w meczach z dołem tabeli będziemy cierpieć. Co by nie mówił Kroczek - ławka do wzmocnienia. Dwie pauzy kartkowe i robi się dziura...
Nie wiem co gorsze, naszyjnik Maleńczuka czy nasi obrońcy nabijający statystyki podań między sobą i bramkarzem w doliczonym czasie gry.
jeszcze 18 pkt. do utrzymania
W zimie koniecznie obrońca,playmaker i napastnik ale taki lis pola karnego.
i frytki do tego.
- Edytowany
Rakoczy tragiczna zmiana, znowu. Mam wrażenie, że gdyby nie minuty młodzieżowca, to zamiast Olafssona zmieniony by był Biedrzycki, ale nie zagrał jakoś źle, a Olafsson przeszedł by na lewą. Zaczyna mi się podobać Maigaard, Hasić kilka fajnych zagrań, ale też sporo chaosu. Pomimo wielu niedociągnięć i tak powinniśmy wygrać, bo Stal była słabsza.
- Edytowany
Przez większość część meczu czułem się, jak na malinowych rok temu. Nie zgadzały się liczba czerwonych, wynik i sektor, na którym siedziałem. Ale wrażenia podobne. Mecz z kategorii trudnych. Tak jak mówi się o trudnym dziecku. Do zapomnienia.
[quote]#post1644582 W zimie koniecznie obrońca,playmaker i napastnik ale taki lis pola karnego.[/quote]
O którą zimę chodzi?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)