- Edytowany
[quote]#post1640146
Niewybaczalna spartolona sytuacja przez Rakoczego,
[/quote]
[quote]#post1640110 Rakoczy (...) pamiętany będzie w jaki sposób ją zakończył.
[/quote]
Nie zgadzam się.
[quote]#post1640193
Rakiemu nie wyszedł strzał, ale tak naprawdę to by był cud jakby mu to wpadło. Nie ta odległość co w meczu z Rakowem w ubiegłym sezonie.
[/quote]
[quote]#post1640146
do momentu strzału zrobił wszystko idealnie.
[/quote]
[quote]#post1640110 Ładnie znalazł się w świetnej sytuacji
[/quote]
No właśnie. Bardzo dobrze się uwolnił, bardzo dobrze wyszedł sam na sam, ale to było już blisko bramki, bramkarz świetnie się zachował odpowiednio wychodząc, nie było miejsca, a tuż za plecami był obrońca... Mogło się udać, ale wielkich pretensji za to bym nie miał.
[quote]#post1640110 Ten mecz mu nie pomógł, ani on nie pomógł Cracovii.
[/quote]
Uważam, że grał dobrze - kilka ładnych akcji, trochę go kosili, w pamięci mam też to ładne ogranie obrońców i danie piłki Sokołowskiemu (ten wg mnie jest lepszy niż można byłoby odczytać z komentarzy na forum) ale tu Sokołowski zrobił jedną kiwkę za dużo, źle, poszła kontra i bramka...
[quote]#post1640146
Trzy mecze na wyjeździe graliśmy w czarnym komplecie strojów i odnieśliśmy trzy zwycięstwa. Może, zamiast błękitnych, warto było pozostać wczoraj przy tym komplecie.
[/quote]
No właśnie, zupełnie tego nie rozumiem. Nawet nie tyle to, że nie w czarnych, ale czemu nie w pasiastych?
I jeszcze jedno. Jakoś niezauważone na forum zostaje świetne zagranie - niestety nie poznałem, kto to był (kto to był, tak na marginesie?) - przed bramką dla nas. Po dłuuugiej centrze z naszej połowy poszedł gazem, złapał piłkę, spod samej linii bramkowej dobrze zacentrował - Kallman puścił to dalej, jego i Kallman gra spowodowała, że Olafson miał przed sobą pustą bramkę - no, nie do koca pustą, bo z van Burenem 😉