Tak, ale być może zmienimy ustawienie i będziemy grać trójka w środku pola .
Co do Al-Alamariego , kiedy przychodził, był anonsowany jako świetny w odbiorze i rozpoczęciu akcji zawodnik . I w końcu pokazal , że to prawda .
-
-
Amir Al-Ammari nowym piłkarzem Cracovii!!!! Witamy!!!!
Bardzo dobry i pożyteczny we wczorajszym meczu, dużą pracę zrobił. Brawo
8 dni później
- Edytowany
Widzę znaczne rozbieżności w ocenie gry tego zawodnika między moją globalnie pozytywną a kilku kolegów negatywną. Jeśli będziecie mieli okazję zobaczyć powtórkę całego meczu, zwróćcie proszę na niego uwagę (nie jedynie na ten nieszczęsny brak asekuracji przy drugiej bramce). Chłop wyraźnie się poprawił w stosunku do minionego sezonu imho.
Dzisiaj cienias, piłki do tyłu. Hamował akcje.
28 dni później
A dziś brawo za asystę. Z pierwszej piłki od razu do przodu.
Podanie perfect
Mi się gość podoba
- Edytowany
Dobrze pilnował tego wieeelkiego murzyna Nsame. Choć gabarytowo był kontrast.
O takiego ,,przecinaka” walczyliśmy!
Czasem wydaje się lekko delikutaśny, ale luzik, mróweczka pracowita, no i asysta przy golu top.
Podobnie jak Maigaard potrzebował trochę czasu. Zajebista asysta przy golu Stolijkovicia.
18 dni później
Gola ani asysty nie dał, ale myślę, że wygraliśmy dzięki jego czarnej robocie, 0-0 po 30 minutach to jego zasługa.
Zrozumiałem fenomen bocianich nóżek.
On je wszędzie wepcha, bo niewiele miejsca zajmują.
I dzięki żabiej diecie ma mocne stawy ! 😉
Wreszcie coś gra w piłkę w tym sezonie ! Oby tak dalej
To samo pomyślałem. Po przerwie GieKSa coś tam konstruowała kontrę na prawej stronie boiska, ale pojawił się irakijski duch, wsunął swoją chudą skarpetkę przed piłkę i SALEM ALEJKUM MADERFAKERS. Po akcji.
Jak pożyteczny to jest gość, to ja nie mam pytań. Taki rozciągnięty do góry Makelele albo N'Golo Kante.
Ciekawe jak się będzie układała współpraca z Irańczykiem.
Sa zawodowcami , więc nie powinno być problemów.
[quote]#post1693128 Ciekawe jak się będzie układała współpraca z Irańczykiem.[/quote]
Przecież to Szwed i Amerykanin 😎
Niezły z niego przebój. Da na nam jeszcze coś od siebie. Gracz.
Ależ biega nasz ten lew. Szacun Panie Amirze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)