@paluch#1088
Synka z erteesu...
-
-
⚪️🔴 Henrich Ravas nowym zawodnikiem Cracovii!
Do jedenastki kolejki często trafia bramkarz, który ma masę roboty i dobrze broni. Lepiej by go ta jedenastka omijała a by on omijał badziewiaków :)
Nasz bramkarz dużo roboty nie ma ale ... drużynie niewiele pomaga .
[quote]#post1647626 Ravas nic sobie nie robi z naszych uwag [/quote]
Ja jednak mam nadzieję, że tak Ravas, jak i inni nasi piłkarze nie czytają tego forum i naszych uwag... Gdybym ja teraz grał w Cracovii i czytał to forum, to - na miejscu[b] każdego[/b] piłkarza bym się załamał, tyle różnych rzeczy na mój tematy się tu pojawia...
Każdy przelew bankowy pomaga zapomnieć ..
[quote]#post1647870 [quote]#post1647626 Ravas nic sobie nie robi z naszych uwag [/quote]
Ja jednak mam nadzieję, że tak Ravas, jak i inni nasi piłkarze nie czytają tego forum i naszych uwag... Gdybym ja teraz grał w Cracovii i czytał to forum, to - na miejscu[b] każdego[/b] piłkarza bym się załamał, tyle różnych rzeczy na mój tematy się tu pojawia...
[/quote]
Każdy pracownik by się załamał jakby usłyszał słowa krytyki w pracy pod swoim adresem 😂
W tajemnicy powiem Wam, ŻE W KAŻDYM KLUBIE KIBICE OCENIAJĄ PIŁKARZY. Na tym m.in. polega kibicowanie.
Jak ktoś jest wrażliwy to nie wybiera tego zawodu albo kopie na orliku.
Teraz przy naszej poszczerbionej obronie, aż by się prosiło o aktywną grę na przedpolu... Jednak on tego nie potrafi, a to go dyskwalifikuje jako bramkarza w Cracovii.
[quote]#post1647880 [quote]#post1647870 [quote]#post1647626 Ravas nic sobie nie robi z naszych uwag [/quote]
[/quote]
Każdy pracownik by się załamał jakby usłyszał słowa krytyki w pracy pod swoim adresem 😂[/quote]
Tu nie chodzi o to, że to są słowa krytyki, ale o to JAKIE to są słowa krytyki... 😋
4 dni później
Weź już wydu**aj z tej bramki pozorancie. Najgorszy regularnie broniący bramkarz ery Comarchu.
Bramkarza na wczoraj
Czy on złapał w tym sezonie coś sensownego?
[quote]#post1648658 Czy on złapał w tym sezonie coś sensownego?[/quote]
Jedynie w Częstochowie
Od kiedy to mówię, dać Burka może się opamięta. Słusznie ktoś z czatowcow mówił że to leń.
3 celne strzały Motoru, dwa przepuszczone, raz uratował go Ghita jak poszedł na grzyby. Dobrze, że tak gramy z przodu, że ten ręcznik nie jest na świeczniku..
W 88 minucie typowy Ravas. Trzeba wyjść i złapać prostopadła piłkę, cofa się na linię. To samo zauważyłem z Lechem. Rezerwy.
Najsłabsze ogniwo zespołu. Madejski wróć.
Jestem zaskoczony ale już się nie dziwię, że w USA nie grał.
Ręcznik
Niestety gramy bez bramkarza. Największe rozczarowanie letniego okienka transferowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)