Zawsze po podobna odpowiedź którą mnie max wk. NASZA STRUKTURA
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
Tak tak oraz że przeciwnik bardzo wymagający...
Od dłuższego czasu Kroczek gra na zwolnienie trenera.
Postaram się być grzeczny.
WYDUPCAJ W PODSKOKACH.
Panie Kroczek wierzyłem w pana długo ale wszystko ma swoje granice.
Nowy trener na już !!!
Teraz Lech i Motor i jesteśmy na autostradzie do miejsca nr 9... Nosz kur... wchodzi Janasik. Nawet Pro Junior mamy w dupie... I limit młodzieżowców...
Czemu pajacu nie wpuścisz juniorów skoro i tak nie mamy szans że Śląskiem, a tylko dzięki ich hojnośći przegrywamy 1:3 a tak to by przynajmniej limit podskoczył, gość chyba serio myśli, że zespół który ON wytrenował i ustawił ma szansę dzisiaj na przynajmniej remis xDD
Wypierdalaj
pajacu wypierdalaj!!!
jestes kurwa słabszy niż Stawowy,Kafarski i inne wynalazki razem wzięte!!!
Ja ciagle jestem zdania, że trener Kroczek powinien trenować. Uważam, że trzeba podziękować kilku piłkarzom (m.in. Minchev) ; zmienić styl gry (na 4 obrońców i dodać 1 konkretnego napadziora, bo samym Kallmanem daleko nie zajedziemy) i "re-polonizować" skład
[quote]#post1669177 Wuefista musi mieć dyplom. Ten grubasek to się nadaje do tarcia chrzanu[/quote]
Tarcie chrzanu tez by spierdolil.
Toz to kompletny nieudacznik, mlodsza kopia Cygana z Bytomia, niech sie wybierze na korepetycje do trenera Slaska albo Lechii, tylko pytanie czy cos zrozumie.
Idź sobie już chłopie...
[quote]#post1669271 Ja ciagle jestem zdania, że trener Kroczek powinien trenować. Uważam, że trzeba podziękować kilku piłkarzom (m.in. Minchev) ; zmienić styl gry (na 4 obrońców i dodać 1 konkretnego napadziora, bo samym Kallmanem daleko nie zajedziemy) i "re-polonizować" skład[/quote]
To trener powinien zmienić ustawienie, a nie ludzie z forum. Jak tego nie robi to znaczy, że się chuja zna i niech spierdala.
Dobrze Gargamelu że to nie trener Kroczek odpowiada za taktykę oraz styl gry drużyny :)
Duży Kroczek w tył, koniec nie ma już nic
- Edytowany
Czas nas opuścić.
w ostatnich 14 meczach wygraliśmy 2 - inne najgorsze drużyny wygrały po 3 lub 4 mecze - zawodnicy są bez formy , taktycznie żadnego rozwoju , młodzi mało minut - podziękować że dał impuls do utrzymania ale drugim Siemieńcem nie będzie - teraz albo Urban albo zagraniczny bez żadnych ulubieńców prezesa typu Niedźwiedź
Idź Pan gdzie indziej próbować swoje pseudo trenerskie wypowiedź podparte chu.em..
- Edytowany
Anie bierzecie pod uwage, ze my o nic juz nie gramy, a Slask o utrzymanie? Bylo pewne ze wyjda na pelnej (tak jak Zaglebie z Gornikiem)
Edit. Bledem moim zdaniem jest kurczowe trzymanie sie taktyki (jak przez lata 4-2-3-1) zamiast probowac czegos innego, pod zawodnikow. Uwazam rowniez, ze obecnie nalezy dawac szanse innym, tym ktorzy grali mniej lub wcale (glownie mlodziez/wychowankowie) a niektorym podziekowac (wystawic na liste transferowa)
- Edytowany
Na konferencjach dużo pan trenerze opowiada o ciężkiej pracy na treningach . Efekty tej pracy zobaczyliśmy dziś .
Czy Panu i zawodnikom nie jest choć trochę wstyd. ?
Do tej pory pana broniłem, dziś zmieniam zdanie . Jakim prawem na boisku znalszl sia beznadziejny Olaffson . I niewiele lepszy Almari ?
Gonimy wynik a Pan desygnuje do gry bezobjawowego Sokołowskiego zamiast konstruktywnego Bzdyla . Gdzie jest Biedrzycki ?Te I wiele innych pytań ciśnie się na usta . To ma być pańskie słynne zarządzanie meczem i zasobami ludzkimi ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)