Szacun.
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Teraz nikt chyba nie powie , że to przypadek .
- Edytowany
statystyki pomeczowe, ale w złym wątku ;p
Popełnia błędy ale farta ma wpisanego w dna a to się liczy!
Pan Dawid jest debeściak. I jego mafia też.
poczekajmy co powie paluch,
a farciarz2 pojawi się dopiero kiedy przegramy po raz kolejny
Z jednej strony zastanawiam się co powiedziałaś w przerwie w szatni, ale nie wiem czy chciałbym to usłyszeć. ;-)
No witamy na kartach historii. Takie mecze pamięta się latami.
Może powiedział: panowie spokojnie, mamy dużo czasu 😉
I coś o kiełbasach.
Nie wiem czy Pan wie, ale w obecnej XXI-wiecznej historii masz Pan najlepszy współczynnik punktowy w Ekstraklasie 1,83.
W tyle został nawet Stawowy ze swoim 1,51, o doktorze, Jaculi i ogrodniku nie wspominając.
Ostatni trener z porównywalnym dorobkiem to Karel Pruha w 1948 z 2,47 (współczynnik po przeliczeniu z systemu 2pkt na 3pkt za zwycięstwo)
W meczach Cracovii w tym sezonie pewne jest to, że będą emocje i bramki...dlatego nawet dla neutralnego widza przed tv mecze muszą się podobać. Tak trzymać 😎
- Edytowany
[quote]#post1645489 Nie wiem czy Pan wie, ale w obecnej XXI-wiecznej historii masz Pan najlepszy współczynnik punktowy w Ekstraklasie 1,83.
W tyle został nawet Stawowy ze swoim 1,51, o doktorze, Jaculi i ogrodniku nie wspominając.
Ostatni trener z porównywalnym dorobkiem to Karel Pruha w 1948 z 2,47 (współczynnik po przeliczeniu z systemu 2pkt na 3pkt za zwycięstwo)[/quote]
Ogrodnik zdobył PP i SPP. Cała reszta jego statystyk nie ma znaczenia.
[quote]#post1645474 I coś o kiełbasach.[/quote]
A nie o parówach ;-)
ma farta i nosa
Sprawdza się narazie jako trener... brawo..
wydaje mi się, że dobrze zarządza meczem, to też duża umiejętność potrafić patrzeć na to co się dzieje i umieć zareagować. to oczywiście nie tylko jego robota, wiem ile znaczy skuteczny sztab
- Edytowany
Nie wiem czy to zasługa trenera, sztabu, czy też samych zawodników, ale mental tej drużyny jest naprawdę imponujący.
Podnieść się po takich gongach😮
Są wyniki nie ma krytyki.
Ale...
Jest to jak do tej pory, najbardziej fartowny trener w nowej erze, z tym, że trzeba pamiętać, że suma pecha i szczęścia na koniec zawsze wynosi zero.
Dwa karne idiotycznie sprezentowane przez rywali, dwa karne wpadające do siatki psim swędem.
Strzelamy równo dwie bramki na mecz, ale też tracimy 1,36, obrońcy dalej popełniają masę głupich błędów, no coś trzeba z tym zrobić.
Może Ghite na stałe do ataku, tam przynajmniej jest z niego pożytek 😉
- Edytowany
Najgorsze że ogólnie jak się popatrzy na obronę pod kątem meczu (z gry) to obrona wypadła dosyć dobrze.
Są pewne elementy z których zawsze jest smród i to są piłki na 5ty metr gdzie zawsze tracimy po zamieszaniu gówniane bramki, i z tych które wypluwamy na 16stkę gdzie nie zbieramy tych piłek.
Kallman nie powinien podchodzić do wykonywania 11. Poprostu tego nie potrafi. Wali płaskie ślizgacze po ziemi i to jest faktycznie cud że wpadły. Co innego Hasic. Gość wie co zrobić i jak uderzyć. Poza zasięgiem bramkarza, owszem, fartownie po słupku, ale to pokazuje jaki ma zamysł na wykonanie. Generalnie powtórki za bramki Leszczyńskiego przy karnym Hasica pokazują jak ma on ułożoną lewą stopę.
Pan Piłkarz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)