Tak, grał lewego stopera a Jaro na wahadle i oczy bolały od patrzenia na to. Jaro nadawał się do zmiany po pierwszej połowie. Ciekawe dlaczego tak to ustawili a nie odwrotnie.
-
-
David Kristjan Olafsson - witamy w Pasiastej rodzinie
Dzieki .. czyli glupota trenera i oslabienie zespolu przez swoje decyjze dajac jednego z lepszych zawodnikow z przodu w eszlym sezonie na stoperze tracac przy tym bardzo waznego pilkarza grajacego do przodu..
Podejrzewam że dlatego dał Olafsona bo za kartki pauzuje Skovgard , a Olafson jest bardziej zwrotny szybszy i lepiej doskakiwał do szybkich zawodników Piasta . Bardziej nie rozumiem po co wystawił Jaroszynskiego zamiast np Bochnaka i wtedy mamy szybkie skrzydła . Jutro zobaczymy co wymyślą na medaliki
Ale na ławce siedzieli Hoskonen i Jugas , więc na półprawego Hoskonen, na półlewego Ghita a Olaffson na lewe wahadło . Chyba, że o czyms nie wiemy .
Kawał dobrego ligowego grania. Brawo Dawid, dzięki za walkę.
Dzis pokazalo tylko glupote trenera w meczu z Piastem ze gral ten gosc w trojce stoperow... Gosc robi robote na wahadle az milo.. a wystawianie go na stoperze powoduje podwojne oslabienie dwoch pozycji...wahadla bo nie gra na nim i stopera bo gra tam elektrycznie..
Czyżby trener czytał forum ? 😉
33 dni później
Już pisałem jaki jesteś chujowy, Ale nie napiszę bo właśnie strzeliłeś gola. Poczekam.
55 dni później
Fajny temat, szkoda że podupadł.
Dziś miałeś swój dzień konia :)
[quote]#post1648698 Dziś miałeś swój dzień konia :)[/quote]
Nic +nic-
- Edytowany
Wagon Prince Polo dla Davida za dzisiejszy mecz!
- Edytowany
Dobrze że się odblokował. W Gdańsku również poproszę hattricka.
Przy czym przy straconej bramce nr 2 był współwinny, bo spóźnił się do dośrodkowania. Ale się wkurzył i odrobił stratę :)
[quote]#post1648776 Przy czym przy straconej bramce nr 2 był współwinny, bo spóźnił się do dośrodkowania. Ale się wkurzył i odrobił stratę :) [/quote]
Dośrodkowanie, dośrodkowaniem, ale ono wpadło w pole karne na miejsce, w którym było 3 naszych i jeden z motorynki. I oni pozwolili oddać strzał, a Ravas dołożył swoje
Dziś miał dzień konia, ale z Lechem ... niestety słonia.
Strzelił 3 gole i miał asystę - nie ma dziś miejsca na narzekanie na gościa
Kiedy miał miejsce ostatni hattrick zawodnika Cracovii ? Z 5 lat temu ?
Ja Davida lubię taki dla mnie to jest solidny rzeźnik- wyrobnik, pewnych rzeczy nie przeskoczy ale można się po nim spodziewać solidności
Za dziś gratulacje!!!🥂
Chyba to będzie jego pierwszy i być może ostatni patrząc na pozycję 😝 więc niech świętuje 😎
- Edytowany
Ja pamiętam Babucar Dialiba jak wszedł chyba po przerwie z Podbeskidziem i strzelił 3
A czy potem ktoś strzelił to nwm
[quote]#post1648805 Ja pamiętam Babucar Dialiba jak wszedł chyba po przerwie z Podbeskidziem i strzelił 3
A czy potem ktoś strzelił to nwm [/quote]
Później Pelle van Amersfoort trafił hat-tricka w wyjazdowym meczu z Piastem. Wygraliśmy 4-2.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)