Szóstka to przesada. Przecież musiałem się zrywać z miejsca średnio co 15 minut!
Taki wysiłek jest ponad moje siły , nie przychodzę na mecz żeby wykonywać tak ciężkie ćwiczenia fizyczne .
-
-
20 kolejka. Cracovia - Radomiak Radom, sobota 10 lutego, 15:00
- Edytowany
[quote]#post1604657 [quote]#post1604644 gdzie chłopaki od napierdalania i plucia?[/quote]
czekam na @farciarz2
jeszcze nigdy nie pochwalił, a wali Klub jak w bęben od lat, czekając na mitycznego skrzydłowego, nawet wtedy kiedy byłby zupełnie bezużyteczny w taktyce.
od lat rozgryzam tego typa,
zna go ktoś z reala?
pytam serio.
[/quote]
Bardzo proszę nie obrażać farciarza2, sformułowanie " tego typa" w takim kontekście w stosunki do farcziarza2 to jest chamstwo, niegodne kibica Cracovii. Farciarz2 (niestety, nie mam przyjemności znać osobiście, a jeśli znam, to nie wiem, że to on) robi wspaniałą robotę przypominając tu, na forum, różne historyczne rzeczy, a dla wielu młodszych jest to rzecz bardzo potrzebna albo wręcz konieczna, nie mówić o tym, że dzięki niemu wiemy znacznie, znacznie więcej (ja też choć ja naprawdę dużo o historii wiem). A jeśli chodzi o "walenie w Klub" to na forum jest wielu znacznie, znacznie bardziej "walących" od farciarza. Farciarzu - wyrazy sympatii, uznania i pozdrowienia!
[b]Edycja z 10.02.2024 o godz. 22:41 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1604704 [quote]#post1604657 [quote]#post1604644 gdzie chłopaki od napierdalania i plucia?[/quote]
czekam na @farciarz2
jeszcze nigdy nie pochwalił, a wali Klub jak w bęben od lat, czekając na mitycznego skrzydłowego, nawet wtedy kiedy byłby zupełnie bezużyteczny w taktyce.
od lat rozgryzam tego typa,
zna go ktoś z reala?
pytam serio.
[/quote]
Bardzo proszę nie obrażać farciarza2, sformułowanie " tego typa" w takim kontekście w stosunku do farciarza2 to jest chamstwo, niegodne kibica Cracovii. farciarz2 (niestety, nie mam przyjemności znać osobiście, a jeśli znam, to nie wiem, że to on) robi wspaniałą robotę przypominając tu, na forum, różne historyczne rzeczy, a dla wielu młodszych jest to rzecz bardzo potrzebna albo wręcz konieczna, nie mówiąc o tym, że dzięki niemu wiemy znacznie, znacznie więcej (ja też choć ja naprawdę dużo o historii wiem). A jeśli chodzi o "walenie w Klub" to na forum jest wielu znacznie, znacznie bardziej "walących" od farciarza. Farciarzu - wyrazy sympatii, uznania i pozdrowienia![/quote]
Ależ farciarz nie ma intencji walenia w klub. To są takie jego czary, specjalnie mówi, że będzie źle żeby potem się nie sprawdziło i było dobrze
😉
A farciarz i farciarz2 to nie są aby dwa różne konta?
- Edytowany
Na temat tego meczu trzeba poruszyć fizykę kwantową i twierdzenie Pitagorasa mianowicie je*ać wisłę , myślę że nie będzie wątów 🤣😝
Ten mecz będziemy wspominać latami,wspaniała gra.Aczkolwiek śmiem twierdzić że wynik mógł a wręcz powinien być wyższy!.Sam Rakoczy miał ze 2 setki.Jak na luty frekwencja przyzwoita ale czuje ze będzie więcej że będzie ludzi masa.To nowy rozdział,po latach gorszych przyszedł lepszy czas,w to wierzę.
Miło patrzeć jak Kallman z defensywnego napastnika przeradza się z kompletnego napadziora. Może być odkryciem tej rundy e-klasy. Jaroszyński topka. Piękne popołudnie.
[quote]#post1604713 Miło patrzeć jak Kallman z defensywnego napastnika przeradza się z kompletnego napadziora. Może być odkryciem tej rundy e-klasy. Jaroszyński topka. Piękne popołudnie. [/quote]
Czyli jednak puchary, a może nawet medal...
- Edytowany
[quote]#post1604710 A farciarz i farciarz2 to nie są aby dwa różne konta?[/quote]
Zbyszek i Zbigniew....🤔
[b]Edycja z 11.02.2024 o godz. 09:54 (scalono posty)[/b]
Mecz dobry, ale pasowałoby potwierdzić formę chociażby skromnym zwycięstwem 1:0 w Lubinie.
Przypomniały się radosne czasy 3 ligi z sezonu 2002-2003 kiedy bramki padały jedna za drugą na totalnym luzie:)
[quote]#post1604727 Przypomniały się radosne czasy 3 ligi z sezonu 2002-2003 kiedy bramki padały jedna za drugą na totalnym luzie:)
[/quote]
O'rany Vasago żyje! Witaj 😀
- Edytowany
Wszystko wczoraj było super, jedna rzecz mnie tylko zastanawia , czemu trener w takim meczu nie wpuścił w ogóle na boisko Filipa Rózgę ? Temu chłopakowi trzeba dać jak najwięcej minut na ogrywanie , a kiedy jak nie w takim meczu ?!
Tu trzeba by znać tło.
Kiedyś napieprzałem na JZ na meczu a potem okazało się ,że z ławkowiczów 4-ch siedziało z infekcją .
[quote]#post1604735 Wszystko wczoraj było super, jedna rzecz mnie tylko zastanawia , czemu trener w takim meczu nie wpuścił w ogóle na boisko Filipa Rózgę ? Temu chłopakowi trzeba dać jak najwięcej minut na ogrywanie , a kiedy jak nie w takim meczu ?![/quote]
Dzisiaj w Rącznej gramy mecz kontrolny z Górnikiem Zabrze, jak rozumiem, też z drugim garniturem. Z pewnością dostanie dużo minut.
- Edytowany
Na to Khalid być może odpowiedź poznamy dzisiaj , bo chyba nie grający i mniej grający , grają dzisiaj sparing z Górnikiem, jak Rózga nie zagra to znaczy , że rzeczywiście coś było ze zdrowiem
[b]Edycja z 11.02.2024 o godz. 10:34 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1604739 [quote]#post1604735 Wszystko wczoraj było super, jedna rzecz mnie tylko zastanawia , czemu trener w takim meczu nie wpuścił w ogóle na boisko Filipa Rózgę ? Temu chłopakowi trzeba dać jak najwięcej minut na ogrywanie , a kiedy jak nie w takim meczu ?![/quote]
Dzisiaj w Rącznej gramy mecz kontrolny z Górnikiem Zabrze, jak rozumiem, też z drugim garniturem. Z pewnością dostanie dużo minut.[/quote]
Ale jak on jest zdrowy to już wczoraj spokojnie mógł dostać dużo minut , gra na boiskach ekstraklasy z całą otoczką takiego meczu, to jednak nie to samo co sparing w Rącznej
Na jego pozycji zagrał Bochnak, zresztą bardzo przyzwoicie. Akurat na prawym skrzydle mamy dobrą rywalizację.
- Edytowany
Tylko , że Rózga jest lewonożny , tak więc naturalną jego pozycją to lewa strona , Jaroszyński spokojnie mógł wczoraj zejść z boiska w 2 połowie przy aplauzie trybun , a jak wiemy on jest bardzo podatny na kontuzje , a po lewej stronie już raczej takiego bogactwa nie mamy
[quote]#post1604717 [quote]#post1604713 Miło patrzeć jak Kallman z defensywnego napastnika przeradza się z kompletnego napadziora. Może być odkryciem tej rundy e-klasy. Jaroszyński topka. Piękne popołudnie. [/quote]
Czyli jednak puchary, a może nawet medal...[/quote]
Nie
Po prostu ludzie cieszą się bo było 6-0
Jedno z najważniejszych pytań po meczu :
Jak wygląda stan zdrowia Patryka Sokołowskiego.
[quote]#post1604717 [quote]#post1604713 Miło patrzeć jak Kallman z defensywnego napastnika przeradza się z kompletnego napadziora. Może być odkryciem tej rundy e-klasy. Jaroszyński topka. Piękne popołudnie. [/quote]
Czyli jednak puchary, a może nawet medal...[/quote]
Jednak nie pasuje że Pasy wygrały i to 6:0 .Dajże się chłopie nacieszyć...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)