[quote]#post1631201 Nie wiem czego wy się spodziewacie. Przecież te ilości co chodzą na mecze najlepszych drużyn w PL są zbudowane tylko i wyłącznie dzięki sukcesowi ? Dlaczego garstka ludzi chodzi na Polonię? A na Łazienkowską chodzi po 30tys +. Są sukcesy, są kibice. U Nas w kibica było wyjebane 20 lat , 6 miesięcy poprawy tego nie zmieni. Będą sukcesy, będą wyniki to i kibic przyjdzie. Niestety kibiców w dzisiejszych czasach trzeba sobie wychować i tyle. Do tego potrzeba czasu . [/quote]
Proponuję patrzyć na najbliższą konkurencję, czyli psiarnię, potem się zajmiemy klubami z sukcesami.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1631285 [quote]#post1631201 Nie wiem czego wy się spodziewacie. Przecież te ilości co chodzą na mecze najlepszych drużyn w PL są zbudowane tylko i wyłącznie dzięki sukcesowi ? Dlaczego garstka ludzi chodzi na Polonię? A na Łazienkowską chodzi po 30tys +. Są sukcesy, są kibice. U Nas w kibica było wyjebane 20 lat , 6 miesięcy poprawy tego nie zmieni. Będą sukcesy, będą wyniki to i kibic przyjdzie. Niestety kibiców w dzisiejszych czasach trzeba sobie wychować i tyle. Do tego potrzeba czasu . [/quote]
Proponuję patrzyć na najbliższą konkurencję, czyli psiarnię, potem się zajmiemy klubami z sukcesami.[/quote]
Boże, co ja co to nie można im odebrać, że są utytułowanym klubem bez względu na to gdzie teraz są. Myslisz, że jakby nie zdobyli 8 mistrzostw w 12 lat to by ich na mecze chodziło tyle ile chodzi ? Każdy kibic ciągnie do sukcesu, a nie do marazmu i bylejakości, w której my się urządziliśmy przez ostatnie 20 lat.
Żeby były sukcesy sportowe to musi być też jazda na dupach od pierwszej do ostatniej kolejki. I pod tym kątem mi się transfery Amira i Micka podobają, przynajmniej z tego co słyszę.
Absolutnie dość odpuszczania.
[quote]#post1631291 [quote]#post1631285 [quote]#post1631201 Nie wiem czego wy się spodziewacie. Przecież te ilości co chodzą na mecze najlepszych drużyn w PL są zbudowane tylko i wyłącznie dzięki sukcesowi ? Dlaczego garstka ludzi chodzi na Polonię? A na Łazienkowską chodzi po 30tys +. Są sukcesy, są kibice. U Nas w kibica było wyjebane 20 lat , 6 miesięcy poprawy tego nie zmieni. Będą sukcesy, będą wyniki to i kibic przyjdzie. Niestety kibiców w dzisiejszych czasach trzeba sobie wychować i tyle. Do tego potrzeba czasu . [/quote]
Proponuję patrzyć na najbliższą konkurencję, czyli psiarnię, potem się zajmiemy klubami z sukcesami.[/quote]
Boże, co ja co to nie można im odebrać, że są utytułowanym klubem bez względu na to gdzie teraz są. Myslisz, że jakby nie zdobyli 8 mistrzostw w 12 lat to by ich na mecze chodziło tyle ile chodzi ? Każdy kibic ciągnie do sukcesu, a nie do marazmu i bylejakości, w której my się urządziliśmy przez ostatnie 20 lat.[/quote]
Ale teza była taka, że kibice chodzą tylko jak są sukcesy.
My mamy bardzo dużą bazę potencjalnych kibiców, ale nawet są tu na forum tacy, którzy uważają, że nie ma po co chodzić na stadion.
Nie mam pewności czy jak gralibyśmy o majstra to byłby komplet :(
Z tym.stwierdzeniem, że sukces.musi być to jest nasza wymowka.od.lat.
Sukces jest pomocny, ale.nie konieczny.
Przestanmy się usprawiedliwiać, pomyślmy oderotnie: może jak Ja, Ty, On będziemy chodzić tlumnie na mecse to może wtedy będzie to czynnik dzieki ktoremu będzie.sukces.
Ja chodzę tak tłumnie jak potrafię
No tak, to już ustaliliśmy, że my sukcesu nie potrzebujemy. Ciekawe, że zazwyczaj najlepsze kluby, czyli takie które osiągają największy sukces mają najwięcej kibiców.
Ja też się dziwię skąd te Barcelony, Reale, Dortmundy mają tylu kibiców.
Może tam na stadionach serwują świetne schabowe?
[quote]#post1631419 Ja też się dziwię skąd te Barcelony, Reale, Dortmundy mają tylu kibiców.
Może tam na stadionach serwują świetne schabowe?[/quote]
Pewnie te z czosnkiem ;-)
Maczane w mleczku i cebuli przez noc.
[quote]#post1631420 [quote]#post1631419 Ja też się dziwię skąd te Barcelony, Reale, Dortmundy mają tylu kibiców.
Może tam na stadionach serwują świetne schabowe?[/quote]
Pewnie te z czosnkiem ;-)[/quote]
Nie rozumiem szydery z tego czosnku... u mnie w domu jak mama robila...u babci w domu jednej i drugiej ZAWSZE dodawalo sie czosnek zmielony i bardzo czesto wlasnie wczesniej zeby miesko naciagnelo aromatu....
kulinaria nie w tym watku piszecie........
Schabowe z czosnkiem czy bez to kwestia egzystencjalną nie kulinarna.
Nie spłycaj problemu.
Panie Prezes ...
puszczanie tej chujowej nuty po strzelonej bramce ...
to mam nadzieję że było pierwszy i ostatni raz ...
to jest jak naplucie w twarz naszej kibicowskiej tradycji gdzie od zawsze po golu cały stadion skandował CRA-CO-VIA! CRA-CO-VIA! CRA-CO-VIA!
rozumiem zmiany wizualne ...
szatnie, tunel, ławki rezerwowych, klatka ...
wszystko pięknie i super ...
ale kibicowskie tradycje są u nas święte ...
Warto było oszczędzać na trenerze ?
Zaraz będziemy szukać nowego.
Wincyj dyrektorów, przydupasów w biurach i innych pierdzących stołki a trenera dalej nie ma.
- Edytowany
Z ciekawością obserwuję wyniki pracy Brosza w Termalice, głównie dlatego, że wydawało się, że to najlepsza wolna opcja w momencie kiedy dochodziło do zmiany Zielińskiego. Próbka na razie mała i nie wiadomo jaki będzie efekt końcowy oczywiście. Pierwsze kilka meczów na rozpoznanie drużyny, zmiana taktyki pod to co ma w zespole i od tej pory 4-1-1 w tym efektowne zwycięstwa z Tychami, Wisła czy teraz Wartą.
Dziwi mnie, że prezes tyle mówi o wdrażaniu pewnej filozofii, profesjonalizacji, procedur związanych z transferami (już nigdy odpowiedzialność nie spocznie na jednej osobie, proces oparty na opiniach kilku fachowców, wielomiesięczne obserwacje, profilowanie pod kątem charakteru itd itp) - a co do trenera, który jest kluczowym ogniwem zastosowano prowizorkę. Wygrał sparing z Widzewem, pokonał rezerwy więc go weźmiemy. Kompletny absurd i zaprzeczenie tego wszystkiego co jest głoszone przed kibicami, sponsorami, właścicielem. Jak za czasów J. Filipiaka - widzimisię prezesa a nie żaden profesjonalny ruch
Panie Prezesie,
Skorża jest wolny trzeba brać.
Jak nie to Hajdo albo Kaczmarek... Im szybciej tym lepiej, póki jeszcze można.
Chyba trzeba jednak wrócić do hasła często tu padającego.
Gdzie są transfery? (kolejne)
Potrzeba zmienników, ale jakościowych na ŚP/ŚPD. Potrzeba kogoś ofensywnego żeby wywierał realnę presję na Rakoczego, lub też po prostu kogoś lepszego żeby wskoczył na jedną z tych pozycji pod Benjim jak pierwszy wybór. No i wymiana Glika na kogoś ambitnego i w formie.
[quote]#post1631977 Z ciekawością obserwuję wyniki pracy Brosza w Termalice, głównie dlatego, że wydawało się, że to najlepsza wolna opcja w momencie kiedy dochodziło do zmiany Zielińskiego. Próbka na razie mała i nie wiadomo jaki będzie efekt końcowy oczywiście. Pierwsze kilka meczów na rozpoznanie drużyny, zmiana taktyki pod to co ma w zespole i od tej pory 4-1-1 w tym efektowne zwycięstwa z Tychami, Wisła czy teraz Wartą.
Dziwi mnie, że prezes tyle mówi o wdrażaniu pewnej filozofii, profesjonalizacji, procedur związanych z transferami (już nigdy odpowiedzialność nie spocznie na jednej osobie, proces oparty na opiniach kilku fachowców, wielomiesięczne obserwacje, profilowanie pod kątem charakteru itd itp) - a co do trenera, który jest kluczowym ogniwem zastosowano prowizorkę. Wygrał sparing z Widzewem, pokonał rezerwy więc go weźmiemy. Kompletny absurd i zaprzeczenie tego wszystkiego co jest głoszone przed kibicami, sponsorami, właścicielem. Jak za czasów J. Filipiaka - widzimisię prezesa a nie żaden profesjonalny ruch[/quote]
Pierwsze kilka meczów brosza to było 6 czy 7 meczów bez zwycięstwa i 2 punkty, u nas za takie wyniki to na taczkach by go chciano wywozić KROCZEK MIAŁ O WIELE LEPSZY POCZĄTEK I PO SŁABYM OTWARCIU SEZONU, JUŻ WIELU CHCE SIĘ GO POZBYĆ. NIE DLA BROSZA! Jak dla mnie to jedna z gorszych opcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)