Już wiem kto to jest Peterman.
-
-
Kolejka 13 : Cracovia -Lech Poznań 28.10.2023 godz. 17:30.
[quote]#post1592525 Jak Lech został w szatni po przerwie to nasza gra wyglądała całkiem całkiem.[/quote]
To już problem Lecha my mamy punkt.
[quote]#post1592527 Już wiem kto to jest Peterman.
[/quote]
Jak wiesz, może byś na ucho powiedział? Bo ja nie mam pojęcia...
Remisami się nie utrzymamy.
Choć akurat z Lechem remis niezły.
[quote]#post1592530 [quote]#post1592527 Już wiem kto to jest Peterman.
[/quote]
Jak wiesz, może byś na ucho powiedział? Bo ja nie mam pojęcia...[/quote]
Luty 2023
[i]Trener Michał Peterman dołączył do klubu MKS Cracovia SSA.
W nowym klubie będzie pełnił funkcję Koordynatora Akademii.[/i]
Z tymże nie wiem dlaczego won ma iść.
Może komuś się pomylił z cynglem Macierewicza? Chyba że to faktycznie on?
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zmiany-w-msz-do-gry-wraca-czlowiek-macierewicza/dqqcp7z
Mecz średni, straszna meczarnia... na trybunach fajnie chociaz trochę za dużo tego kibicowania Lechowi.
Miła niespodzianka to Rózga. Chłopak bez kompleksów.
W II połowie dało się to nawet oglądać :) Zaskoczony jestem...
- Edytowany
Nie wiem o co Wam chodzi'z tą pierwszą połową. Gdyby nie debilna stratą Rakoczego to dowieźlibyśmy 0-0
[quote]#post1592530 [quote]#post1592527 Już wiem kto to jest Peterman.
[/quote]
Jak wiesz, może byś na ucho powiedział? Bo ja nie mam pojęcia...[/quote]To jeden z superbohaterów. Jest Superman, Batman, Peterman, Człowiek Szpadel...
Po meczu mam dwa wnioski, Glik nie powinien powąchać murawy jeszcze długo, natomiast Rózga powinien dostać szansę od 1 minuty, chłopak zagrał dziś znacznie powyżej oczekiwań.
Panowie, nie mogłem być na meczu, nie mogłem go nawet w TV oglądnąć...
Kogo dziś Zieliński wystawił jako środkowego w obronie i jak mu poszło?
wystawił nawet dwóch,
drugi mecz gramy czwórką, a w środku Rumun i Fin
- Edytowany
[quote]#post1592532 [quote]#post1592530 [quote]#post1592527 Już wiem kto to jest Peterman.
[/quote]
Jak wiesz, może byś na ucho powiedział? Bo ja nie mam pojęcia...[/quote]
Luty 2023
[i]Trener Michał Peterman dołączył do klubu MKS Cracovia SSA.
W nowym klubie będzie pełnił funkcję Koordynatora Akademii.[/i]
Z tymże nie wiem dlaczego won ma iść.[/quote]
Chyba niezadowoleni rodzice, Peterman podnosi poziom sportowy druzyn poprzez łączenie MKS z AMC ale wiele dzieciaków przez to musiało opuscić szeregi MKS, z drugiej strony mozna było utworzyć grupy wiodące i gorsze a nie wywalać dzieciaki z MKS
Najbardziej mi się podobał dziś rózga. Pewny, walecany, nie boi się grać w ekstraklasie, q to przecież młody chłopak.
Podobalo mi się dziś , taki remis smakuje jak się nie jest lepszym 😎
[quote]#post1592540 Nie wiem o co Wam chodzi'z tą pierwszą połową. Gdyby nie debilna stratą Rakoczego to dowieźlibyśmy 0-0[/quote]
No tak ale gdyby nie Madejski i jego fuks to by było 0:3.
Co do Rózgi - chłopak zgarnął piłkę meczową w 95 minucie głową. Dobry występ, choć początkowo latał jak żyd po pustym sklepie.
- Edytowany
No taki styl ma ta drużyna, idealnie go określiłeś.
O meczu. Już wiem, jak to się stało, że stracili dwa pkt z Jagiellonia. W drugiej połowie Lech stał. Pewnie nie ma sił. W pierwszej,nie robimy sztycha.
Błędy robimy tragikomiczne, zabieramy sobie nawzajem piłki, banalne i wstydliwe straty na 30 metrze przed bramką, prymitywizm konstruowanych akcji, błędy techniczne, tragiczne ustawienia na placu przy kryciu (potrajanie, bo nikt nie wie, kto ma iść do przeciwnika), jak i przy doskoku do pressingu.... Ufff, strasznie mnie zmęczył ten mecz, idę na odnowę.
https://twitter.com/cojestnietakzkr/status/1718339609325711501/photo/1
Żaden z napastników już od wielu meczów nie zdobył bramki, ale trzeba powiedzieć też uczciwie, że mają bardzo mało sytuacji bo nie ma kto im tych sytuacji tworzyć. Brak podań , brak ostatniego otwierającego podania za które jest przeważnie odpowiedzialny ofensywny pomocnik oraz kreatywny skrzydłowy. A u nas już od dwóch lat tego ofensywnego pomocnika brakuje oraz typowego skrzydłowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)