Oby to nie był następny Zjawiński ... hahaha
-
-
Patryk Makuch - Witamy w Cracovii!
chwała FIlipiakowi ze sie dał namówić na ten transfer. Jak dla mnie to będzie szybki deal i za rok chłopak pójdzie wyżej.
chwała Filipiakowi za to, że zrobi szybki deal na Makuchu?
chwała, że se zarobi?
no bo nikt inny,
nie pamiętam, żeby z dużej kasy za jaką opchnął Klicha, Kapustkę, Piątka kupił wartościowego następcę
Miał wyjaśnienie, że kasa poszła na Rączną. Teraz Rączna już funkcjonuje 😉
A tak swoją drogą to jednak boli, że każdy wybijający się młody piłkarz od razu chce wyjechać do mocniejszej ligi.
No funkcjonuje, a nawóz jaki drogi...
Patryk dał się na Twitterze poznać z dobrej strony, Martyna też. Powodzenia!
https://www.youtube.com/watch?v=_DVTk7c30Mg
Znalazłem taki wywiad, nieco mnie rozbawił, ale generalnie gość sprawia sympatyczne wrażenie (na podstawie kilku innych materiałów, które widziałem).
No nic, witaj, udowadniaj i wygrywaj! :D
- Edytowany
Do tego transferu należy podchodzić mimo wszystko z dystansem. Może będzie udany, a może nie.
Przypomnę jak przychodził do nas 7 lat temu król strzelców pierwszej ligi Dariusz Zjawiński.
Zjawiński miał jeszcze lepsze statystyki od Makucha. Makuch zdobył 14 goli, a Zjawiński 21 w I lidze.
A mimo to Zjawiński okazał się rozczarowaniem bo u nas w 25 meczach ekstraklasy strzelił zaledwie 2 bramki (a we wszystkich 48 zaledwie 4, co jak na napastnika jest osiągnięciem raczej miernym).
Co nie zmienia faktu, że mam szacunek do Makucha za szlachetne serce. Oby okazał się skuteczniejszy niż Zjawiński.
Patryk Makuch swoją nagrodę dla Piłkarza Miesiąca przekazał na leczenie Mateusza Jaworskiego, który w przeszłości reprezentował barwy ŁKS-u. Dziękujemy Patryk Makuch za Twoje wielkie serce i życzymy powodzenia w nowym klubie!
https://fb.watch/dhLIk3GymK/
[quote]#post1536454 Do tego transferu należy podchodzić mimo wszystko z dystansem. Może będzie udany, a może nie.
Przypomnę jak przychodził do nas 7 lat temu król strzelców pierwszej ligi Dariusz Zjawiński.
Zjawiński miał jeszcze lepsze statystyki od Makucha. Makuch zdobył 14 goli, a Zjawiński 21 w I lidze.
A mimo to Zjawiński okazał się rozczarowaniem bo u nas w 25 meczach ekstraklasy strzelił zaledwie 2 bramki (a we wszystkich 48 zaledwie 4, co jak na napastnika jest osiągnięciem raczej miernym).
Co nie zmienia faktu, że mam szacunek do Makucha za szlachetne serce. Oby okazał się skuteczniejszy niż Zjawiński.[/quote]
ach gdybyśmy takiego Klimenta sprowadzili...
(przepraszam musiałem 😎 )
21 dni później
Jakby ktoś miał wątpliwości jak czuje się Patryk Makuch...
https://www.youtube.com/watch?v=03B1nSliGRk
Cieszę się że Patryk się dobrze czuje. Chyba każdy kibic pasów czyje się lepiej, wiedząc że dobrze czuje się zawodnik.
Tak, od razu mi lepiej.
Dzisiaj chyba za bardzo chciał się pokazac i nie do konca mu to wychodziło. Byc może zjadla go te troszkę trema, bo ma świadomośc jak duzo od niego wymagamy.
Głowa do gory, zgrasz się z chłopakami i jedziemy z ta ligą!
Jedno przyjęcie na klatę i strzał z półprzewrotki był w pytę.
W pozostałych akcjach dobrze się wystawiał ale mu nie podawali.
[quote]#post1538442 Jedno przyjęcie na klatę i strzał z półprzewrotki był w pytę.
[b]W pozostałych akcjach dobrze się wystawiał ale mu nie podawali.[/b][/quote]
no no co za nowość
[quote]#post1538442
W pozostałych akcjach dobrze się wystawiał ale mu nie podawali.[/quote]
Frycowe w nowym teamie?
7 dni później
Rivaldinio przy nim to "Pan Piłkarz"
faktem jest, że w dwóch sparingach piłki nie powąchał
Daj mu mecz zagrać może :) Trochę słabo oceniać na podstawie sparingów, tym bardziej, że wyglądał dobrze w pierwszym, a nie wiemy z jakimi obciążeniami trenują teraz, pewnie z większymi niż w sezonie, bo to okres przygotowawczy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)