[quote]#post1534378 Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
Nie wiecie gdzie są późno msze w Krakowie??😁[/quote]
Wal do Dominikanów - 20:20 a potem jeszcze 21:30... jak sobie powiedziałeś tak zrób żeby się nie odwróciło :)
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 33
[quote]#post1534378 Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
20:00 w Barbarze na rynku, misjonarze na miasteczku
21:30 Anna i Dominikanie
21:37 Wojciech na rynku
😉
Za moich czasów było o 21 u Dominikanów.
A chyba I coś później dla wracających z gór.
[quote]#post1534390 [quote]#post1534378 Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
Wal do Dominikanów - 20:20 a potem jeszcze 21:30... jak sobie powiedziałeś tak zrób żeby się nie odwróciło :)[/quote]Biegnij czym prędzej!
Zdychaj, zdychaj kurwo- i zdechła wg życzeń😁 😂
W I lidze też nie jest źle😂 Nawet derby będą regionalne..
- Edytowany
cos pieknego: https://twitter.com/TSWierny/status/1525897058359595012
warto było czekać i cierpieć. wszystkie przejebane derby za probierza. wszsystkie szyderstwa i podsmiechojki w robocie ze strony unych. gin kvrwo. jutro w robocie bedzie piekny dzien
Warto było czekać te 10 lat 😀
[quote]#post1534342 mam łzy wzruszenia w oczach,
ZDYCHAJ KURWO[/quote]
Jestes Ojcem Chrzestnym tego Wielkiego Sukcesu Krakowskiego Sportu. Dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Farciarz gdzie jesteś?
Ogłaszam najbliższy sezon Rokiem Świętego Zwisława !
A daj Boże przynajmniej dekadę Św Zwisława
Za bój, za krew, za lata łez, CRACOVII nadszedł czas.
" Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro "
Kosciół przełóż na "za tydzien " a dzisiaj pijemy !!!!
Pan Bóg widzi i tez sie cieszy i bedziesz miał absencję usprawiedliwioną .
[quote]#post1534431 Farciarz gdzie jesteś?[/quote]
Jest zdruzgotany, bo nie będzie miał o czym pisać..😂
Temat ubeckiego ścierwa będzie w dziale Hyde Park😍
Pierwszy raz w historii będziemy grać poziom wyżej niż psy. To jest raczej smutna konstatacja.
Mimo wszystko życzę gts-owi, aby na swoje 150-lecie mogli ponownie z nami zagrać derby, mogą być to derby o Herbową Tarczę Krakowa.
Tak, trener Jerzy Brzęczek zapisał się dziś złotymi zgłoskami w historii ligowej piłki, wydawało się, że jest to rzecz niewykonalna, ale on konsekwentnie parł do przodu...stojąc nad przepaścią.
Nie widze problemu by grali na ichnie kade lecie derby z nami. Cracovia II bedzie zachwycona rozbijajac taka tuze.
[quote]#post1534439 ... Pierwszy raz w historii będziemy grać poziom wyżej niż psy. To jest raczej smutna konstatacja....[/quote]
Smutna, że to dopiero pierwszy raz, ale radosna, bo teraz to będzie się regułą
Derby będziemy grali w celach charytatywnych😂
Dzięki za odpowiedzi w sprawie kościoła
Właśnie wracam.
Będzie się liczyło pomimo,że poszedłem po 0,5 l.??😁
[quote]#post1534447 Dzięki za odpowiedzi w sprawie kościoła
Właśnie wracam.
Będzie się liczyło pomimo,że poszedłem po 0,5 l.??😁[/quote]Jeśli głośno odpowiadałeś i śpiewałeś, to tak. 🙂
Teraz wszyscy módlmy się oby ten psudo trener Brzęczek trenował ich w 1I lidze, bo on onych za hhhhója nie wprodzai do Ekstraklasy, to taki drugi Probierz. Czaicie bazę że mówił że ony mecz kontrolowali, I liga to drwale połamią ich jak zapałki, giń kuuurwoo!!!
pamiętam doskonale to pianie, jak Cracovia leciała z ligi. Nic a nic mi ich nie żal, niech zdychają. Pytanie czy rozdmuchany budżet, stadion za miliony i długi wytrzymają realia pierwszej ligi? Czy jednak bankructwo i nawet z Cracovią II nie będzie derbów.
Jak spada gwiazda to trzeba szybko pomyśleć sobie jakieś życzenie.
Kibic to jednak żyje emocjami , poczytajcie komentarze tutaj sprzed 2-3 godzin ;)
A stary Staban , Wrzo i jeszcze kilka osób mówiło - spadną psy i spadły. Rzadko kiedy w życiu nad matematyką biorą górę emocję ... W tym realnym !
Mariusz też pisał wierzyłem że się doczekam i tak się stało a jeszcze pamiętam jak wczoraj psów awans po sprzedanych derbach za Adamusa w 1996 roku.Tyle lat czekałem i się doczekałem jeszcze Mistrzostwa nam trzeba.
[quote]#post1534269 Mam nadzieję że to znicze odpalone na trybunach[/quote]
Miałem rację przy stanie 2:0:-)
[quote]#post1534467 Jak spada gwiazda to trzeba szybko pomyśleć sobie jakieś życzenie.[/quote]
Moje życzenie już się spełniło.
Cóż. Pomyliłem się, do drugiej bramki Radomiaka nie wierząc w spadek unych. Nie płaczę z tego powodu.
"Brutalna lekcja Angielskiego" :)
Cytat z Ligii+ Extra.
[quote]#post1534467 Jak spada gwiazda to trzeba szybko pomyśleć sobie jakieś życzenie.[/quote]
Już pomyślałem , by prędko nie wrócili !
- Edytowany
[quote]#post1534412 cos pieknego: https://twitter.com/TSWierny/status/1525897058359595012
[...]
[/quote]Płacz, przechrzto, płacz!
[quote]#post1534507 [quote]#post1534412 cos pieknego: https://twitter.com/TSWierny/status/1525897058359595012
[...]
[/quote]Płacz, przechrzto, płacz![/quote]
to una żydóweczka czy kmiecik przechrzta?
Kmiecik
- Edytowany
Jakże budujący widok tych przegranych psich mord - Kmiecik, Sobolewski ,Kluska, Sadlok i inni .
Priorytet transferowy jeżeli chodzi o napastnika to Angielski 😬
[quote]#post1534194 Młody Kozminski to gumior
Rozkminy na poziomie zrobią wszystko itp są dość odważne biorąc pod uwagę jak to Płock miał rozkładać nogi potem Jaga i jakoś to nie następowało…[/quote]
To już nie ma żadnego znaczenia na szczęście, ale po spadku kurewki, Koźmiński załamany, taki to gumior:
https://twitter.com/kozminski_marek/status/1525914793755959298
[quote]#post1534463 pamiętam doskonale to pianie, jak Cracovia leciała z ligi. [/quote]
Któryś ich kopacz powiedział wtedy, że bardzo dobrze, bo ma już dość tych derbów. Pomyślałem wtedy, że to można inaczej załatwić. No i stało się...
O 22:30 podobno kibice gtsu, będą czekać pod stadionem na piłkarzy i zaczną wspólnie fetować 1 ligę 😀.
Dzielnice się bawią lepiej niż na sylwestra. Zdychaj kurwo
Ta kolejka była niesamowita, jeśli chodzi o rozstrzygnięcia w doliczonym czasie gry, albo całkowite zmiany wyników. Taka liga mi się podoba.
[quote]#post1534535 Ta kolejka była niesamowita, jeśli chodzi o rozstrzygnięcia w doliczonym czasie gry, albo całkowite zmiany wyników. Taka liga mi się podoba. [/quote]
Tak, głowa boli, tylko dobrze, że myśmy nie byli w tej karuzeli..😁
[quote]#post1534472 Mariusz też pisał wierzyłem że się doczekam i tak się stało a jeszcze pamiętam jak wczoraj psów awans po sprzedanych derbach za Adamusa w 1996 roku.Tyle lat czekałem i się doczekałem jeszcze Mistrzostwa nam trzeba.[/quote]
Dzisiaj jest rocznica tego meczu
15.05.1996 środa
Historia zatoczyła koło
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)