Oby nie okazał się tylko drugim Michalikiem i załadował 3 bramy w derbach ( liczę że spotkamy się w PP)
-
-
Jewhen Konoplanka - witamy w Cracovii!
[quote]#post1535221 pierwszy krok w kierunku - Kraków na zAWsze nasz,
brawo.[/quote]
Chwila, chwila, to dobry w końcu ten Mylion czy okupant, czy jednak nie dobry?!😎 😁
Ja bym się tak nie cieszył. Może to być przedłużenie kontraktu w celu dalszej odsprzedaży i przytulenia paru €.
@paulo#40378 Po 20 latach dziadostwa musiałoby nastąpić co najmniej kilka sezonów w top 3, żeby ktoś uwierzył Januszowi w jego dobre chęci.
[quote]#post1535229 Ja bym się tak nie cieszył. Może to być przedłużenie kontraktu w celu dalszej odsprzedaży i przytulenia paru €.[/quote]
Zbyt ryzykowny ruch by to był, IMO. Chyba, że znalazł się jakiś napalony szejk.
Jakoś mi się nie wydaje, żeby Kono miał ochotę znów pakować rodzinę i skazywać ich na tułaczkę po Europie.
Kasy mu raczej nie brakuje, oby nie brakło chęci do gry i pokazania co na prawdę potrafi - te pół roku to był w sumie słaby trailer.
25 koła waluty miesięcznie to w Krakowie całkiem dobry socjal 😎
Nie zbiednieje.
Ciekawe, czy spodobało mu się miasto, czy może omamiła jakaś wizja budowy drużyny (XD)
Oby wykręcił jakieś liczby w nowym sezonie, bo póki co wychodzi, że hurraoptymiści trochę się zagalopowali w szacunkach.
Ale, żeby nie było, bardzo się cieszę, że Kono zostaje i liczę na niego. Nasz "star player" na nowy sezon. Wiem, że wielu kibiców przychodzi na stadion ze względu na niego.
Ciekawy ruch. Fajnie że zostaje.
Znaczy wojna jeszcze trochę potrwa.
[quote]#post1535218 ... Jeszcze nauczy sie od syna ojca schodzenia na krotki slupek i zlota pilka dla niego za najlepszego zawodnika ekstraklasy......[/quote]
Myślę, że syn ojca w schodzeniu na słupki jest nie do przebicia.
Jak będą omijać kontuzje, czuję że zrobi nam dużo dobrego w przyszłym sezonie
Jak większość cieszę się, że zostaje u nas, ale liczby musi stanowczo poprawić, bo o to przede wszystkim w tej zabawie chodzi. Być może trener musi bardziej pomyśleć jak lepiej wykorzystać Kono na boisku.
Jak go ominą kontuzję to będzie motorem napędowym naszej drużyny jak Podolski w Zabrzu. Ale zobaczymy z kim mu będzie grać. Na pewno odchodzi Pelle, propozycje podobno są dla Kakabadze, mogą być dla Pestki, Rodina. Cieszę się, że zostanie, ale fajnie żeby miał z kim grać.
[quote]#post1535228 [quote]#post1535221 pierwszy krok w kierunku - Kraków na zAWsze nasz,
brawo.[/quote]
Chwila, chwila, to dobry w końcu ten Mylion czy okupant, czy jednak nie dobry?!😎 😁 [/quote]
okupant, biedak i buc,
a co to zmienia?
niech przez kilka kolejnych lat zainwestuje w dobrych piłkarzy, walczmy co rok o mistrza to zmienię zdanie,
w tej chwili cieszę się bardzo, że Kono przez najbliższy rok będzie grał w Cracovii,
tyle
4 dni później
Nie bardzo odnoszę się do tego co napisano wcześniej... Gość ma zajebiste doświadczenie. To co niektórzy uznawali za zwolnienie akcji, ja odbierałem jako chęć do zagrania nieszablonowego... (sorry, może zakonotowaliśmy w ostatnich ogrodniczych latach, że musi być dzida do przodu i szybko o bramki). Ten gość nawet w 1/2 formy potrafił przerzucić na nos super piłkę, potrafił minąć paru graczy, czy też dać się sfaulować. Potrzeba mu tylko piłkarzyków z przodu, którzy pomyślą, będą tam gdzie trzeba i sfinalizują to co on wymyśli.
Prz ede wszystkim musi mieć do kogo podać piłkę , partnerzy powinni pokazywać się na pozycjach, pozostawać w ruchu a nie stac i chować się za rywalami .
54 dni później
https://weszlo.com/2022/07/16/jewhen-konoplanka-wywiad/
Fajnie, że czuje się tu dobrze. Jednak nie znać nazwisk kolegów z drużyny albo nazwy ligii w której się gra to troszkę przesada 😅😂
[quote]#post1541897 https://weszlo.com/2022/07/16/jewhen-konoplanka-wywiad/
Fajnie, że czuje się tu dobrze. Jednak nie znać nazwisk kolegów z drużyny albo nazwy ligii w której się gra to troszkę przesada 😅😂[/quote]
Oj tam, oj tam.
Fajna historyjka.
Nadszedł chyba już czas odcinać od niej kupony.
😎
Dla mnie gwiazdorzy... Fakt, coś tam pograł, więc nie trąci groteską, ale u Nas nic nie pokazał, jakby było widać gołym okiem, że nadpilkarz nie ma z kim grać to ok, ale póki co trochę wiocha, że kolegów nie kojarzy.
Nie zyskał tym wywiadem wg mnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)