Żygać mi się chce od różnych teorii. Jebn*ć jedną bramkę więcej i będzie ok.
-
-
27 kolejka gts - Cracovia 24 kwietnia, 20:00
SSJ to sobie nie wierz że będzie dobrze tylko potem jak będzie 0-0 to nie narzekaj bo przecież wynik jest zgodny z Twoimi oczekiwaniami. Nie karzę Ci wierzyć w to że wygramy, myśl sobie co tam chcesz ale nie obrażaj tych którzy wierzą że będzie dobrze, bo mają do tego pełne prawo, ba nawet jest to swoista cecha kibica że optymistycznie patrzy przed każdym meczem. (no ale na Cracovii to nie zawsze jest prawda, u nas dominuje postawa jest chujowo i nie nie jest to związane tylko z Tabiszem, Probierzem, Filipiakiem, ja to pamiętam od dziecka jak mnie Dziadek z Tatą na mecz prowadzili, po prostu dawniej to było mniej powszechne bo nie było netu, ale na trybunach ludzie tak samo napierdalali niezależnie od tego co się działo na boisku - i ok narzekajcie sobie ale dajcie tym którzy nie narzekają spokój, to raz, a dwa jak nie oczekujesz zwycięstw to nie dziw się że ich nie ma)
Probierz w wywiadzie mówi, że lekarze mocno pracują nad postawieniem na nogi poobijanej czwórki Siplak, Pelle, Rivaldo, Alvarez. Któryś z nich na pewno zagra. Dodał też, że 1 zawodnik przeszedł niedawno covid po raz drugi, a ogółem było to 18 przypadków w całej drużynie.
Równie dobrze mógł powiedzieć że 8 lub 28 albo nic nie powiedzieć. Nikt tego nie jest w stanie sprawdzić.
Ja z tej konfy nie dowiedziałem się niczego,jak z wcześniejszych. Kilku wstecz nie oglądałem bo w kółko to samo pierdololo,ale teraz derby więc wicie,rozumicie.
Spokojniejszy jest-tyle.
Jakbym miał wierzyć we wszystko co mówi Probierz, to MP powinniśmy dostać po 1 kolejce/
- Edytowany
Trzeba podtrzymać trend - 2-gie zwycięstwo z rzędu na UBek Arenie na zero z tyłu /Hrośśo/ i Hanca z przodu plus Arvarez z Rivaldo Jr. no i 2-gie zwolnienie trenera w sezonie.
[quote='docent' pid='1485465' dateline='1619119175']
Dodał też, że 1 zawodnik przeszedł niedawno covid po raz drugi, a ogółem było to 18 przypadków w całej drużynie.
[/quote]
W związku z tym trochę inaczej patrze na obecne miejsce w tabeli, na postawę poszczególnych zawodników, na dokonania trenera..itp....
Nie oczekuje normalności w tych nienormalnych czasach....
Ugrajcie co możecie ugrać i wierzmy, że przyszłość będzie lepsza... już od najbliższego meczu..
- Edytowany
Mówią, że pesymista to optymista z doświadczeniem, i też jak on jestem przygotowany na czarny scenariusz derbowy. Jednak kibic Cracovii ma to do siebie, że zawsze głęboko w nim się tli biało-czerwona iskra i wierzy w dobry wynik. Realne nadzieje na ten dobry wynik - mimo słabej formy, daje mi widok mądrej gry w ostatnich meczach. Jeśli zagramy mniej nerwowo i z podobnym nastawieniem jak w tych dwóch meczach, to obstawiam spokojne 2:0 dla Cracovii.
PS. Liczę, że jedną bramkę trafi Alvarez, bo trzeba powtórzyć enigmatyczną cieszynkę. :D
Zanosi się na paździerz straszny, oby wygrany. Znając jednak michołka jaki by gts słaby nie był to i tak gonga dostaniemy
[quote='Endriusza' pid='1485485' dateline='1619126326']
Zanosi się na paździerz straszny, oby wygrany. Znając jednak michołka jaki by gts słaby nie był to i tak gonga dostaniemy
[/quote]
Zamień słowo "oby" na "ale" i będzie ok;)
Kurde, chyba dawno przed derbami, my i oni nie byliśmy tacy słabi.
[quote='ALRS' pid='1485509' dateline='1619164960']
Kurde, chyba dawno przed derbami, my i oni nie byliśmy tacy słabi.
[/quote]
Ale oni nie lubią trenera, a u nas wręcz przeciwnie:)
[quote='Endriusza' pid='1485485' dateline='1619126326']
[/quote]
Nawet największy paździerz, jak wygramy będzie dla mnie piękna Victorią!!!
Pażdzierz, nie pazdzierz - trzy punkty obowiązkowo .
Kto pierwszy strzeli ten wygra
[quote='zubereg' pid='1485583' dateline='1619174876']
Kto pierwszy strzeli ten wygra
[/quote]
Kto pierwszy strzeli, to wygra Cracovia
My pressing, oni gegenpressing i wyjdzie z tego kopanie po czolach...
- Edytowany
Ja mam skromne wymagania - jedna bramka więcej dla nas, plus czerwona kartka dla Sadloka. Kiedyś tak na mnie Zieńczuk działał:)
Pisząc krótko, Lukas ma przewrócić bramkę jak bramkarz w hokeju, nasz Dzik ma zryć murawę, a Dimun niczym przecinak .....
Macie to wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłem optymistą ale cienko to widzę po wywiadzie Filipczaka brakuje 3 kluczowych zawodników.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)