Dziwi mnie tylko taki spokój u kibiców hahahihi i inne podśmiehujki a nikt nie ruszy tyłka wzorem choć by kibiców Lechii i nie pójdzie zmotywować nasze miernoty do lepszej gry.......
-
-
19.kolejka Cracovia-Zagłębie Lubin 28.02.2021 godz.15:00
no to jak ma się męczyć, czy iść precz?
Michoł dzięki za prezent z okazji dnia kibica Cracovii. Jeszcze raz wielkie dzięki
Najbardziej żenująca drużyna wiosny przyjechała na Kałuży i spuściła nam taki wpierdol, że aż furczało.
Teraz trudne pytanie, kto jest teraz najbardziej żenującą ekipą na wiosnę?
Może i coś z dzisiejszego meczu udałoby się wycisnąć gdyby nie pewien łysy dywersant na ławce trenerskiej.
Geniusz taktyczno-personalny naszego wyjściowego składu każe głęboko zastanowić się czy ogrodnik nie odleciał.
Jeżeli młody dostał wędkę w pierwszej połowie to naszego trenera należałoby wystrzelić w kosmos tuż po
pierwszym gwizdku.
Robi się GORĄCO!
Najważniejsze, że ogrodnik jest OPTYMISTĄ!
No i przecież mieliśmy - 5 pkt.
A tak w ogóle to w tym sezonie liczy się Puchar Polski!!
A profesor ma buty za grube ojro i prywatny samolot!
3 celne strzały, tylko 108 km . Gdzie my jesteśmy ?
To przestaje być śmieszne, z taką grą polecimy. Probierz musi odejść!!!
Mam firmę remontowo budowlana. Dlaczego jak coś pójdzie nie tak przy remoncie to mnie klientela jebie a nie kierownika czy pracowników?
Filipiak won!!!
Tylko 3 (słownie: trzech) zawodników naszej drużyny przekroczyło dzisiaj dystans 10 km, a tylko Pelle 11 km...
To też mi się kojarzy tyko z wyje.bką i graniem na zwolnienie Ogrodnika....
Kosecki najlepszy z naszych, jedyny, któremu się chciało. Szukajmy pozytywów, do końca sezonu o coś walczymy :D
Fajnie się Kosecki wypowiedział w wywiadzie. Widać że krótko u nas siedzi i nie jest jeszcze w temacie kto pod kim ryje w klubie.
Basztowa 2.0
Tu nie ma co zbierać, Probierz z Filipiakiem stworzyli zespół jakichś przypadkowych, słabych grajków. Patrząc na ten skład, to jest jakieś nieporozumienie. Czego oczekiwać od takich gości? Grają na swoim poziomie. Filipiak sobie myślał, że minus 5 punktów, że sezon bez kasy, bo nie ma kibiców na trybunach, bez większej presji, to zrobimy sobie sezon przejściowy i nie trzeba drużyny wzmacniać, zaoszczędzi się trochę. No to mamy to co mamy i jesteśmy głównym kandydatem do spadku.
Teraz pierwsza rzecz to wywalenie Probierza. Tu nie ma już na co dłużej czekać, może nowy trener coś da i jakoś się utrzymamy. Potem po sezonie powinno być totalne wietrzenie szatni i wylot większości z obecnej kadry. Przy okazji jeszcze Filipiak powinien wreszcie dać rządzić w klubie komuś kto się na piłce zna, ale o tym możemy oczywiście sobie pomarzyć, dlatego cały czas będzie się powtarzać to samo.
PS. Jeśli spadniemy, to liczę na darmowy karnet w przyszłym sezonie. Zresztą po odwalaniu takiego cyrku jakim nasi kopacze raczą nas co tydzień, to nie wyobrażam sobie, by przedłużenie karnetu na przyszły sezon nie było w cenie symbolicznej, nawet jeśli się cudem utrzymamy. A jeśli nie, to mam to gdzieś, i niech mi Filipiak super, ekstra, fantastyczny prezes, wspaniały zarządca klubu, oddaje kasę za aktualny sezon.
- Edytowany
Chyba wystarczy już tej żenady i wstydu.Jakby to powiedział Boniek : Top prezes,top trener i top głupoty i niekompetencji...
Jak widać,piniondze to nie fszystko,a to wszystko i tak *uj ! mr.Filipiak
Dobrze, że Probierz był pełen optymizmu przed meczem, inaczej byłoby 2:8 i cztery czerwone kartki.
[quote='orłowy' pid='1475610' dateline='1614527862']
Kosecki najlepszy z naszych, jedyny, któremu się chciało. Szukajmy pozytywów, do końca sezonu o coś walczymy :D
[/quote]
Mimo straconych bramek jedyny pozytyw to Niemczycki, ale z jednym pozytywem to się nie utrzymamy.
Oj bardzo zle się dzieje w Cracovii.... tracimy 4 bramki w meczu a pomimo to Niemczycki jest najlepszym piłkarzem Cracovii. :s
[quote='Jarek44' pid='1475643' dateline='1614529047']
[/quote]
Mimo straconych bramek jedyny pozytyw to Niemczycki, ale z jednym pozytywem to się nie utrzymamy.
[/quote]
Przy takim zespole to go szybko wezmą za granicę - ma dużo roboty co mecz i dzięki temu dużo świetnych interwerncji = transfer za granicę.
[quote='srk' pid='1475677' dateline='1614531448']
[quote='Jarek44' pid='1475643' dateline='1614529047']
[/quote]
[/quote]
Przy takim zespole to go szybko wezmą za granicę - ma dużo roboty co mecz i dzięki temu dużo świetnych interwerncji = transfer za granicę.
[/quote]
Przecież nikt mu nie będzie blokował dalszego rozwoju,a na pierwszą ligę wystarczy jakiś Malarz,albo inny wyliniały kocur.
[quote='MARCIN QN' pid='1475596' dateline='1614527577']
Dziwi mnie tylko taki spokój u kibiców hahahihi i inne podśmiehujki a nikt nie ruszy tyłka wzorem choć by kibiców Lechii i nie pójdzie zmotywować nasze miernoty do lepszej gry.......
[/quote]
Poważnie spytam, kto ma iść, znajdź mi 10 osób chętnych na rozmowę. Jesteśmy w czernej d.. piłkarsko, organizacyjnie i kibicowsko(z lekkimi przebłyskami) . Osoby piszące o zaczynaniu od B klasy..przypominam że sami w Krakowie nie jesteśmy..
konfa po meczowa, jpdl więcej reklam niż treści, zaczynom robić z Cracovii taką telewizję polsat, więcej reklam niż treści...
https://www.youtube.com/watch?v=njtTRxhVVrs
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2021-02-28_Cracovia_-_Zag%C5%82%C4%99bie_Lubin_2:4][b][u][size=large][color=#333399]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/size][/u][/b][/url]
Przecież według Probierza idziemy w dobrą stronę, to o co wam chodzi? XD
Zawsze po takich meczach brakuje mi tych wyważonych głosów: "gdzie byśmy byli", "jak jesteś taki mądry to weź odkup klub", "co w życiu osiągnąłeś?"
bramka na 0:2 to jakiś kurwa cyrk. Oglądam kolejny raz i nie mogę uwierzyć co te patałachy (rzadko obrażam piłkarzy Cracovii). Za takie kurwa akcje powinny być kare finansowe.
[quote='VelVet' pid='1475810' dateline='1614546524']
bramka na 0:2 to jakiś ***** cyrk.
[/quote]
No nie da się ukryć, cyrk wielki. Jeszcze w żadnym meczu ekstraklasowym w 2021 roku nie straciliśmy bramki na 0:2.
==========
Sektor B sektorem imienia Jakuba Tabisza. Stojąc na sektorze B, wyrażamy szacunek Wiceprezesowi Tabiszowi.
konfa, gdzies tam, gdzies tam, gdzies tam, w Mielcu rozegralismy dobre spotkanie, gdzies tam, gdzies tam
w video mozna skoczyc od razu do 20 min, wczesniej panele reklamowe oraz gosc z Lubina
2 pytania od kundla Migi, medialnosc wrecz globalna
oz ja pierdole, ale mi sie nie chce o tym wszystkim juz myslec
dobranoc
Patrząc na to już na chłodno, z boku to ten mecz to był naprawdę jak jakiś kabaret piłkarski... :rolleyes:
Najpierw przeciwnik strzela nam bramkę sezonu...
Potem zawodnik Zagłębia wbija sobie piłkę do własnej bramki....
Potem Pelle strzela karnego w taki sposób, jakby specjalnie chciał żeby bramkarz Zagłębia go wybronił....
Potem zawodnik który dołączył do naszej drużyny zaledwie 3 dni temu, dostaje na dzień dobry czerwoną kartkę...
I na koniec zawodnik, który strzelił sobie wcześniej samobója, na do widzenia strzela nam gola....
CYRK. :dodgy:
Zapomniałeś o autonokaucie Rapy.
sepuku :) jak to okreslil sterby
Simic nasz najlepszy grajek w tym meczu. Brameczka, asysta przy golu Piszczka, tylko na koniec mu zeszło w naszą bramkę. W sumie to mu obojętne, w którą gra strone, byle staty rosły :D
A Rapa... nie wiem ile jego matula musiała zjeść trocin aby urodzić takie drewna
Dziwne że teraz wszystkim przeszkadza Rapa.Jakby cała drużyna grała dobrze to by nikt na niego nie zwalał całej winy.90% piłkarzy przestało wierzyć w to że umieją grać to nie ich wina.
Gdzie przeszkadza, rozjasnil ten pochmruny dzien :)
Panowie a wiecie gdzie sa statystyki dostepne sprontow zawodnikow?? Zespolowo choc i pojedyncze tez by byly pomocne...
Ciekawi mnie ze w meczu z jakims tam zespolem przzez caly mecz zrobilismy 60 sprintow a ostatnio jakis zawodnik w meczu ligowym chyba w szkopach zrobil ich...40..taka mala roznica... chcialbym zobaczyc jak to wyglada u nas w lidze wogole??
- Edytowany
polecam kontakt z Jagodą Kruszynko, to jego nowy fetysz :)
zapytaj go na tt skąd go zasila bo non stop plecie na ten temat :)
widze ze wpadles w sidła :D
Nie sidla.. chcialem zobaczyc jak to wyglada w naszej lidze ogolnie a jak w lidze np.Slowackiej juz nie bede katowal z np.Bundesliga...
Zainteresowal mnie owszem Jagoda...mekloa straszny ale jak to zaczal porownywac to masakra w jakiej doopie jestesmy z tym elementem gry jako cala liga
A propos meczu jeszcze, zapomnialem wczesniej wiec wklejam, dane z instata (za ogorkowa.org)
1 C. Râpă 297
2 Karol Niemczycki 284
3 Marcos Alvarez 274
4 Matej Rodin 263
5 Filip Piszczek 259
6 Florian Loshaj 252
[quote='KruszynaKSC' pid='1476058' dateline='1614675940']
Panowie a wiecie gdzie sa statystyki dostepne sprontow zawodnikow?? Zespolowo choc i pojedyncze tez by byly pomocne...
Ciekawi mnie ze w meczu z jakims tam zespolem przzez caly mecz zrobilismy 60 sprintow a ostatnio jakis zawodnik w meczu ligowym chyba w szkopach zrobil ich...40..taka mala roznica... chcialbym zobaczyc jak to wyglada u nas w lidze wogole??
[/quote]
[url=https://ekstraklasa.org/statystyki]https://ekstraklasa.org/statystyki[/url]
[quote='Diabel' pid='1476062' dateline='1614678854']
A propos meczu jeszcze, zapomnialem wczesniej wiec wklejam, dane z instata (za ogorkowa.org)
1 C. Râpă 297
2 Karol Niemczycki 284
3 Marcos Alvarez 274
4 Matej Rodin 263
5 Filip Piszczek 259
6 Florian Loshaj 252
[/quote]
Dostałem te statystyki na maila i nic mnie tak nie zaskoczyło jak pierwsze miejsce Rapy i jedno z ostatnich Rochy. Jednak statystyka tworzy spore przekłamania :D
fajnie, że to zrozumiałeś ; )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)