[quote='MSC' pid='1482971' dateline='1618044801']
Szanse są nie mniejsze niż w półfinale rok temu a jeśli zagra Gutkovskis to większe :P
[/quote]
Gutkovskis lubi to :P
-
-
Puchar Polski 2020/2021
Slapi1988
Pilkarze za miliony którzy nie potrafią prosto kopnąć pilki ...
Za jakie miliony? Za darmo, prócz syna....
Nie umieją piłki przyjąć o celnych strzałach można pomarzyć.
Koniec pieknego 95cio minutowego snu
he he he he he
a to jeden z komentarzy kibiców słupków i ciepłej wody z tt :D
"Dobra druga połowa, świetna końcówka meczu. Dlaczego nie całe spotkanie tak?
Kilkanaście miesięcy temu półfinał PP uznalibyśmy za mega sukces. Ja nadal uznaję go za świetny rezultat."
W dziesiątkę lepiej niż w komplecie . Tylko dlaczego zespół zaczął grać dziesięć minut przed końcem meczu ?
- Edytowany
[quote="squier strat" pid='1483715' dateline='1618422106']
Kilkanaście miesięcy temu półfinał PP uznalibyśmy za mega sukces. Ja nadal uznaję go za świetny rezultat."
[/quote]
Hahaha, tak. Niestety porażka, ale styl godny pochwały. Wzór fair play (Piszczek), walka do samego końca (Alvarez), oraz cały mecz ładna gra dla oka bez trafienia w światło bramki. :blush:
[quote='hank' pid='1483722' dateline='1618422625']
W dziesiątkę lepiej niż w komplecie . Tylko dlaczego zespół zaczął grać dziesięć minut przed końcem meczu ?
[/quote]
Bo Raków zaczął bronić wyniku,czego dowodem była następna, bramkowa akcja medalikowych.Dopóki zakładali pressing nie było żadnego zagrożenia z naszej strony.
Nie ma się co oszukiwać, jesteśmy najsłabsza drużyna w ekstraklasie. Pytanie na ile drużyna chce zwolnić trenera i sabotuje, na ile wpływa na to ma fatalne przygotowanie drużyny szybkościowe i fizyczne , a na ile że ci pilkarze poprostu są słabi.
Odpowiedz może dać tylko zmiana trenera ale ten sezon i tak już nie jest do uratowania i tylko cud może uchronić nas od spadku.
Nosi nowi pilkarze jak nowi ale ja aż przecieram oczy że zdumienia jak widzę grę Rupy, Hanki, Siplaka ... goście jakby w pół roku zapomnieli jak się gra w piłkę, nie mówiąc już o szybkości i dynamice ...
Zagraliśmy swoje, oglądałem ten mecz bez jakichkolwiek emocji, czy to negatywnych czy też pozytywnych. Sami nasi pseudo piłkarze wlali we mnie taką znieczulicę. Mimo to chyba lepiej przegrać z bijącym się o podium eklapy Rakowem niż przesrać finał z pierwszoligowcem. Za 10 dni derby i po raz pierwszy w życiu zadaję sobie pytanie: oglądać czy nie? Perspektyw na jakikolwiek sukces w tym meczu wyglądam jak wyglądali Titanica w NY. Tym co dziś piją, żeby zapomnieć życzę zdrowia, a tym którzy tak jak ja lecą w chmurę, życzę przyjemnego lotu.
Trzeba było nieźle przecierać oczy, żeby dzisiaj zobaczyć Siplaka.
[quote='hank' pid='1483722' dateline='1618422625']
[/quote]
bo geniusz taktyki zaczął mecz na trzech defensywnych, później dołączył czwarty, Loshaj.
ogrodnik chyba dopiero w 70-tej minucie zajarzył, że przegrywamy i wpuścił ofensywnych zawodników :D
Probierz zostanie, My się cudem utrzymamy I tak sie bedziemy chustac z ogrodnikiem jeszcze min. Pol roku .
[quote='squier strat' pid='1483715' dateline='1618422106']
[/quote]
Czy to nasz ulubiony wiślacki troll na tt?
Bo właśnie szukałem jego wpisu na forum
[i]"kiedy to w historii, Cracovia dwa sezony z rzędu grała w pólfinale PP?"[/i]
Jakie to szczęście, że musiałem cały dzień siedzieć w pracy... dwa mecze drużyny Probierza w tygodniu to za dużo dla zdrowia, a zamierzam w weekend oglądać zażartą walkę z cwks...Wasze komentarze mi dziś wystarczą...
[quote='sterby' pid='1483690' dateline='1618421347']
No cóż, nie da się wygrać meczu jak się gra w 10 tzn. z przymusowym młodzieżowcem w składzie.
Nie w 10, w 9, bo Hanca to nie piłkarz na dzisiaj.
W zasadzie to w 9,5 po zmianie na Piszczka.
Choć gwoli prawdy w 7,5 po wejściu naszych straszliwych bliźniaków Dzika i Syna.
A już na pewno nie da się wygrać meczu w 6,5 po czerwieni dla Piszczka.
Do tego psychotyczny, rozdarty dyletant na ławce. To było mission impossible.
Dzięki za 120 sekund emocji.
[/quote]
Wszystkie zespoły mają przymusowego młodzieżowca, mnie dziwi dlaczego my mieliśmy dwóch ?...
[quote='k531' pid='1483759' dateline='1618425782']
No cóż, nie da się wygrać meczu jak się gra w 10 tzn. z przymusowym młodzieżowcem w składzie.
Choć gwoli prawdy w 7,5 po wejściu naszych straszliwych bliźniaków Dzika i Syna.
[/quote]
Wszystkie zespoły mają przymusowego młodzieżowca, mnie dziwi dlaczego my mieliśmy dwóch ?...
[/quote]
Taki przepis.
Bo w PP, musi być dwóch.
Problemem nie jest młodzieżowiec w polu. WPRCz miał ich dwóch, problemem jest co taki młodzian wnosi do gry zespołu.
Wyrzucić trenera zostawić 30 ciot w spokoju , przyjdzie nowy trener cioty się wymieniają podpaskami i wszyscy zadowoleni
[quote='k531' pid='1483762' dateline='1618426085']
[quote='Bruno' pid='1483760' dateline='1618425967']
[quote='k531' pid='1483759' dateline='1618425782']
[/quote]
[/quote]
Taki przepis.
[/quote]
Jaki znowu przepis ? ... Przepis tyczy się jednego młodzieżowca ... chyba ...
[/quote]
W pucharze ma grać dwóch.
W PP 2, w Ekstraklasie 1.
[quote='sterby' pid='1483761' dateline='1618426037']
Bo w PP, musi być dwóch.
Problemem nie jest młodzieżowiec w polu. WPRCz miał ich dwóch, problemem jest co taki młodzian wnosi do gry zespołu.
[/quote]
Właśnie szukałem tego przepisu ... faktycznie, to jakaś patologia, takie coś mogli wymyślić jedynie u nas haha
[quote='sterby' pid='1483741' dateline='1618424083']
[/quote]
Czy to nasz ulubiony wiślacki troll na tt?
Bo właśnie szukałem jego wpisu na forum
[i]"kiedy to w historii, Cracovia dwa sezony z rzędu grała w pólfinale PP?"[/i]
[/quote]
to autor bloga Historia Cracovii i jednocześnie współwłaściciel gts ;)
Tzn. według przepisu wszystkie zespoły grające w PP musza mieć w składzie dwóch młodzieżowców ,a nie tylko my.
[/quote]
Przestań pierdolic o TT , prawie wszystkie są jednakowe oprocz jednego ..kolegii Artura który powinien sie zajac historią a nie pilką nozną, więc skończ z tą propaganda rodem z gtsu
Kurwa czy ci obrońcy nie mogą bronić głębiej i jak idzie dośrodkowanie to po prostu wybiegać i wybijać. To nawet w B-klasie nasz trener to potrafi wytłumaczyć. A nie wiecznie wracają i gubią krycie. Z Jagą, dziś a nawet ze Ślaśkiem mozna było uniknąć straty bramek mimo debilnych straty piłek w środku pola.
problem w tym, że przed rokiem do pomocy Luckowi wystarczył Gol, teraz musi go wspomagać dwóch :D
nie rozumiem tylko dlaczego ogrodnik bał się zagrać Myszorem na skrzydle.
oglądam trochę CLJ i jestem przekonany, że gorzej od Thiago by nie zagrał, w niektórych elementach(myślenie) nawet go przewyższa.
dałoby to większe pole do manewru z przodu.
- Edytowany
[quote="kinder" pid='1483771' dateline='1618426689']
[/quote]
Przestań pierdolic o TT , prawie wszystkie są jednakowe oprocz jednego ..kolegii Artura który powinien sie zajac historią a nie pilką nozną, więc skończ z tą propaganda rodem z gtsu
[/quote]
że co mam zrobić?
- Edytowany
Żałość polega na tym, że w podstawowym składzie wybiegło aż 8 graczy defensywnych nie umiejących zupełnie strzelać goli (m.in 3 defensywnych pomocników).bez choćby jednego napastnika (Pelle, Hanca, Thiago to pomocnicy). A Probierz dodał do nich jeszcze czwartego defensywnego Loshaja i to przy stanie 0-1 co jest szczytem głupoty.
Przy czym gole od czasu do czasu jest w stanie zdobyć Pelle, Hanca nawet słabo grający jest jedynym co rzadko ale umie uderzyć z dystansu (vide ze Śląskiem) a Thiago zdobył zaledwie drugą bramkę po wielu miesiącach. I nic dziwnego, że taka drużyna nie potrafiła w pierwszej połowie oddać choćby jednego strzału w stronę bramki.
Parodia zespołu piłkarskiego.
Mamy po prostu karykaturę drużyny: nadmiar defensywnych pomocników, zupełny brak strzelców, a w obronie brak z prawdziwego zdarzenie stopera (bo Dytiatiewa pogoniono). Stąd takie coś nie jest w stanie przez 12 meczów zdobyć choćby więcej niż jedną bramkę z gry na mecz i to od czasu do czasu.
- Edytowany
Tak mi się właśnie skojarzyło, schodząc do kuchni po browara, a Mamuśka ogląda "Co ludzie powiedzą" i po przemyśleniu wyszło mi, że ten mecz to była komedia roku, a w roli głównej CRACOVIA. :-/
Cała Polska z nas się śmieje.
A niby czemu? Z takim składem i trenerem Cyganem zrobiliśmy 250% wyniku.
[/quote]
Tam na tt mają płacone za takie wpisy ?
To Fortuna - wszedł w kolabrację z zarządem i bredzi w co drugim poście. Puszca pierdy na życzenie pięterka. Nawet komentowac nie warto.
[quote='pasiak91' pid='1483772' dateline='1618426748']
***** czy ci obrońcy nie mogą bronić głębiej i jak idzie dośrodkowanie to po prostu wybiegać i wybijać. To nawet w B-klasie nasz trener to potrafi wytłumaczyć. A nie wiecznie wracają i gubią krycie. Z Jagą, dziś a nawet ze Ślaśkiem mozna było uniknąć straty bramek mimo debilnych straty piłek w środku pola.
[/quote]
Probierz drze cały czas ryja to oni już sami nie wiedzą jak mają się ustawić i jak biegać.
Skoro ich trenuje od 4 lat przez 5 dni w tygodniu to powinien stanąć/usiąść i patrzeć co wyrabiają. Ewentualnie jakieś korekty a nie przez 90 min rykowisko.
Miałeś Chamie złoty róg.....
Nie wiedzą jak biegać,ustawiać się itp. bo oni znają futbol ale go nie umieją :D
[quote='Sir Pablo' pid='1483842' dateline='1618467362']
[quote='pasiak91' pid='1483772' dateline='1618426748']
***** czy ci obrońcy nie mogą bronić głębiej i jak idzie dośrodkowanie to po prostu wybiegać i wybijać. To nawet w B-klasie nasz trener to potrafi wytłumaczyć. A nie wiecznie wracają i gubią krycie. Z Jagą, dziś a nawet ze Ślaśkiem mozna było uniknąć straty bramek mimo debilnych straty piłek w środku pola.
[/quote]
[b]Probierz drze cały czas ryja[/b] to oni już sami nie wiedzą jak mają się ustawić i jak biegać.
Skoro ich trenuje od 4 lat przez 5 dni w tygodniu to powinien stanąć/usiąść i patrzeć co wyrabiają. Ewentualnie jakieś korekty a nie przez 90 min rykowisko.
[/quote]
Bo to trąba jerychońska.
właściciel ma klub do robienia interesów
pionki od właściciela mają robić "robotę" a przy okazji mogą robić swoje interesy.
A piłkarze ? efekt robienia interesów pionków, przychodzą tylko dla kasy i pójdą dalej.
Kompromitacja klubu ? Tylko dla Nas, reszta ma się dobrze.
PS. Każdy kto piszę o spadku jest głupi i tego nie widzi.
[quote='VelVet' pid='1483874' dateline='1618474101']
właściciel ma klub do robienia interesów
pionki od właściciela mają robić "robotę" a przy okazji mogą robić swoje interesy.
A piłkarze ? efekt robienia interesów pionków, przychodzą tylko dla kasy i pójdą dalej.
Kompromitacja klubu ? Tylko dla Nas, reszta ma się dobrze.
PS. Każdy kto piszę o spadku jest głupi i tego nie widzi.
[/quote]
Oczywiście że cierpią tylko ci kibice którzy mają dość rządów Filipiaka i jego zderzaków inni mają się dobrze i dalej służą profesorowi.Ja piszę o spadku bo widzę co jest głupim że wierzyłem że możemy być silni.Długo już nie wierzę jeszcze oglądam nasze mecze...Jeszcze.
Do teraz mnie boli ta porażka... K***a jak można 5 minut nie wytrzymać do dogrywki skoro sie wyrównało chwile wczesniej. Mają tego typa w sztabie co podobno ogląda mecze na laptopie bo sie w KS z tego śmiali to niewiem czy chłop jest ślepy czy posiada orzeczenie i tabisz wyrwał pare groszy z ZUS-u i dlatego go zatrudnili, bo w 60 minucie było zblizenie na Lusiusza i słaniał sie na nogach a wzrok miał tak nieobecny jak żul po kilku głębszych. Przy bramce miał na 1:2 miał moze 2 metry do Lopesa a Loshaj ze 3 razy więcej i był szybciej przy nim ale już nie zdążył. Niepojęte jak wychowanek może tak grac i odpuszczać w końcówce meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)