tez to zauwazylem, siedzialem sobie wczoraj w pralni samoobslugowej i cofalem skrot tam i z powrotem z bramka Wdowiaka, radosc szalona :)
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
A tak trochę z innej beczki, to jak jest z Superpucharem? Gdzie gramy na Łazienikowskiej? Mecz z publicznością? Znowu będzie 100 biletów?
I wiecie co, jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy.
Jest sukces i kogo teraz obchodzi Tabisz, Bałdys, generał, który sobie może wybudować 100-metrową statuę na Cichym Kąciku, kantowanie piłkarzy, poniżanie juniorów.
NIKOGO TO NIE OBCHODZI - bo w kibicowaniu najważniejszy jest SUKCES.
Po to przychodzimy na stadion, za nim jeździmy po całej Polsce.
Superpuchar gramy 9 sierpnia na Łazienkowskiej. Więcej na razie nie wiadomo.
[quote='Miszczu2007' pid='1440759' dateline='1595729959']
mój tekst jest bardziej na rapie
[/quote]
Cornelu ;)
[quote="sterby" pid='1440823' dateline='1595764296']
I wiecie co, jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy.
Jest sukces i kogo teraz obchodzi Tabisz, Bałdys, generał, który sobie może wybudować 100-metrową statuę na Cichym Kąciku, kantowanie piłkarzy, poniżanie juniorów.
[font=Arial Black]NIKOGO TO NIE OBCHODZI [/font]- bo w kibicowaniu najważniejszy jest SUKCES.
Po to przychodzimy na stadion, za nim jeździmy po całej Polsce.
[/quote]
Bzdura do kwadratu!!! Najbardziej wqrwiajacy i psujacy caly ten wspanialy sukces byly obrazki Tabisza na podescie z medalami jak i pozniej cieszacego sie qtasa na murawie...Ja nie jestem czlowiekiem ktoremu tak raz dwa mozna zamydlic oczy...
Też mnie to wqrwiło najgorszy obrazek tych 120 min z Lublina.
Ale nie wiem o co Wam chodzi, ja widziałem Tabisza jak hasał po murawie z medalem na szyi, może z dwóch metrów.
Było widać jego autentyczną radość, nie wiem czy z pucharu czy z milionów z pzpn-u, ale mnie to nie obchodzi.
PUCHAR JEST NASZ!!!
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1440837' dateline='1595770771']
Ale nie wiem o co Wam chodzi, ja widziałem Tabisza jak hasał po murawie z medalem na szyi, może z dwóch metrów.
Było widać jego autentyczną radość, nie wiem czy z pucharu czy z milionów z pzpn-u, ale mnie to nie obchodzi.
PUCHAR JEST NASZ!!!
[/quote]
Czyli że hasał z radości to już nie jest mendą.
Myślę, że z pucharu jednak.
Pod wzgledem pilkarskim, emocjonalnym itd. byl to najlepszy final PP od X lat...
Takie typu mecze mozna ogladac i ogladac bez konca.... CRACOVIA PANY :blush: :)
[quote='mariusz' pid='1440838' dateline='1595770896']
[quote='sterby' pid='1440837' dateline='1595770771']
PUCHAR JEST NASZ!!!
[/quote]
Czyli że hasał z radości to już nie jest mendą.
[/quote]
Oczywiście, że jest, a gdzie ja napisałem, że nie jest?!
Ale co to ma wspólnego z radością po wygranym finale PP.
Ja opisuję fakty, a Wy imputujecie mi coś brzydkiego.
Puszczam sobie tę bramkę Wdówki w 117 minucie średnio raz na godzinę, prawie jak kiedyś gola Jopa :)
Nie będziesz Filipiaku mydlił nam oczu trofeami! To temat zastępczy, żeby przykryć aferę Gola! Prawdziwy pasiak nie ma prawa cieszyć się z Pucharu, gdy z medalem hasa Tabisz ?. O.s. zawsze pisałem, że starzy pasiacy nie potrafią się cieszyć. Jak coś ugrywamy, to czują się nieswojo,bo przecież trzeba napierdalać!
[quote='BartAcid' pid='1440795' dateline='1595756971']
Rok na doszlifowanie formy ma :D
[/quote]
Wystarczyło nie pić, ale już jest po fakcie :D
Co racja to racja, Tabisz po murawie hasający i radosny, do tego z medalem w garści, to jest ta łyżka dziegciu. Ależ nam popsuł dziad święto, lepiej by było już przerżnąć. ;););)
Ktoś wrzucił linka z wywiadu z Probierzem ... ale w nim trafiłem na linka do Twittera:
[i]" Czy bez kupowanych meczów grali by dziś w finale?Czy by istnieli? Czy w końcu kurwa ktoś im wpierdoli karę?"[/i]
https://twitter.com/W_Kowal/status/1286810362046754816
Nie mam Twittera, ale mam prośbę do tych co mają:
[b][i]Ciśnijcie tego menela spod budki z piwem [/i][/b]
:@ :@ :@ :exclamation: :exclamation:
[quote='krzys67Bytom' pid='1440853' dateline='1595774970']
Ktoś wrzucił linka z wywiadu z Probierzem ... ale w nim trafiłem na linka do Twittera:
[i]" Czy bez kupowanych meczów grali by dziś w finale?Czy by istnieli? Czy w końcu ***** ktoś im wpierdoli karę?"[/i]
[/quote]
W dodatku, że sam grał w Wójcikowej Legii i kupowali mecze garściami, nie tylko 0-6 z GTS. Wójcik zdaje się był skazany za czyny korupcyjne.
[quote='krzys67Bytom' pid='1440853' dateline='1595774970']
[i]" Czy bez kupowanych meczów grali by dziś w finale?Czy by istnieli? Czy w końcu ***** ktoś im wpierdoli karę?"[/i]
[/quote]
Przestańmy udawać, że to co mówi ten człowiek ma jakiekolwiek znaczenie. Król Twittera kuźwa po 4 romperach. Jedno z tych kont które omijam szerokim łukiem.
Na Kowalczyka nie zwracałbym uwagi, kolejny Iwan który zszedłby w przytułku lub w ogródkach działkowych zapity na śmierć gdyby nie pomoc kolegów sprzed lat, którzy biorą ich do komentowania meczów i dzięki temu mają na fajki i lepszego gatunkowo browara.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)