Mateusz jesteś wielki! Dziękuję.
Wielkie brawa do całej drużyny, ale także PEstka zagrał wielki mecz.
Zacznijcie doceniać POLAKÓW.
Piękna noc, brak słów.
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Wdowiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Mamy to qrwaaaaaaaa !!!!!!
Pasy po wsze czasy!!!@
Sponsorem programu była
[size=xx-large][b]CRACOVIA!!![/b][/size]
o której jest powrót, planowany do Krakowa?
[i]Kochałem Cię w okręgówce i w pierwszej lidze tez[/i]
VIVA CRACOVIA! Ha! doczekałem! Dziękuję bardzo za to trofeum
Koniec pilchizmu, pecha i innych niefartów.
Puchar jest nasz i może to początek lepszych dla nas czasow!!!!!!!!
Dobra ale co robimy dalej trzeb to obświętować !!!!
O urwa nie wiem ile zawałów przeżyłem ale nic TO.
DDDZZZZZIIIIIIIIIĘĘĘĘĘKKĶKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie kibice PASÓW mają powód do dumy! Wygraliśmy ważny mecz i to w dobrym stylu!
[quote='ZbigniewT' pid='1440326' dateline='1595623698']
Koniec pilchizmu, pecha i innych niefartów.
Puchar jest nasz i może to początek lepszych dla nas czasow!!!!!!!!
[/quote]
Dokładnie i potwierdzam to ja, największy chyba tu "Pilchilista" :D
Będą jakieś przeprosiny od forumowych znafcuuuf i napierdalaczy przy niekorzystnym wyniku? CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie pijemy? Wielicka czy stadion?
Nawet Jurek Pierdziwąs Engel ładnie o nas mówił!
Dziękuje, Dziękuje, Dziękuje
Kurwa JEST~!!!!!
idę pod stadion czekam na was !!
Nie no tabisz!!!!!!!!!!!!
KURVAAAAAAAAAAAAAA JESTEŚMY ŚWIADKAMI HISTORYCZNEGO SUKCESU! COŚ PIĘKNEGO!!!! Ostatni post bo promile zaburzają widok klawiatury ahahahahahahahah [size=x-large]CRACOVIA!!!!!!!!!!!![/size]
"Jak można taką kaszanę grać jak nasi z przewagą w dogrywce? Pelle (strzelił raz w słupek chyba) zamiast wchodzić na wrzutki czy zgrywać to się wycofał do prawie obrony i nie szuka szans w polu karnym. Jeśli dojdzie do karnych to na własne życzenie, taki antyfutbol to naprawdę zgroza". [size=small]Jeszcze zostało 10 minut, czemu nie ma zaangażowania i tych wrzutek, gry z pierwszej piłki jak nie mają wysokiego obrońcy, a to dało nam gola na 2:2? [/size][size=small]Oby Probierz miał więcej szczęścia niż rozumu teraz... lepszej szansy mieć już nie będziemy!"[/size]
[size=small]To miałem napisać, gdy się okazało, że właśnie strzeliliśmy na 3:2, a Probierz miał rację. Wycofanie Pelle, który miał dużo sił, poskutkowało tym, że pomógł zgasić parę groźnych kontr i piłek naszej obronie. Za to na podmęczonego przeciwnika wskoczył ruchliwy Wdowiak i bingo! Tak JEEEEEEEEEST - Puchar Polski nasz. Co za historia!!!!!!!!!![/size]
[size=small]Cieszmy się, że to na naszych oczach, ta wojna została wygrana! Dziękuję całemu zespołowi, sztabowi, gratulacje dla klubu i Pana Filipiaka. Ten ostatni zasłużył też na sukces swoją cierpliwością! Oby dla Wdowiaka ten gol i mecz stał się przełomem, bo naprawdę ma w sobie to coś! Trudno chyba oceniać kto był najlepszy na boisku, bo każdy z naszych coś wniósł zdrowie w ten finał! Strzelcy bramek nie byli przypadkowi, to wyróżniające się ostatnio postacie.[/size]
[size=small]Ten sukces uczy, że wielkie mecze, batalie trzeba naprawdę umieć wygrać, trzeba wymęczyć. Szczęście dziś nie miało nic do powiedzenia. Pokora i jeszcze raz pokora wobec wyczucia Probierza i wiary drużyny. Wróciliśmy z zaświatów, jak po pamiętnych meczach 3:5 u siebie i 5:3 na wyjeździe w wykonaniu juniorów! Cracovia potrafi być WIEEELKA, niech to będzie dobry start dla nas nowej ERY![/size]
Aśnaebaem....
Cracovia PANY!!!!!!!!!!!
- Edytowany
Piękne chwile, dzieje się historia na naszych oczach !!!!!
Yeeeeaaaah ! Mamy go .
Widzę, że nawet Gol się pojawił.
Otwierać stadiony na puchary!!!!!!!!!!!!!!!
jebac gts
Pilchu w niebie się cieszy:):):)
Panowie i Panie. Czekając na piłkarzy pod stadionem możemy sobie stworzyć zajebista aatmosferę czekając na nich. Choć pewnie będą kolo 4
Q... [b]JAKI JA JESTEM SZCZĘŚLIWY.
[/b]
Ten Puchar jest nasz !!!
I jeszcze dramaturgia i decydujący cios wyprowadzony przez Wdówkę, wychowanka... zajebista historia.
- Edytowany
Puchar jest nasz,puchar do Nas należy ! Dzięki panowie,jesteście najlepsi ! Cracovia to jest duma ! Myślałem,że nie dożyję..a jednak !
O której jest planowana FETA???
Prosiłbym o odpowiedź bo chciałbym dojechać do Krakowa na czas!!!!
Kocham Cracovie.
nie dziękujcie, jam to sptAWił,
Mr.Crowley mi świadkiem :)
[quote='docent' pid='1440355' dateline='1595624835']
Pilchu w niebie się cieszy:):):)
[/quote]
PILCHU STARY PASIAKU!!!
Czy Ty tam u góry wiesz ,że Twoja klątwa dziś została ZŁAMANA!
:) :) :)
będzie ktoś pod stadionem ? jestem..nikogo nie ma co jest
Dzięki wielkie.
Zaangażowanie na maxa w drugiej połowie.
Wygraliśmy zasłużenie, co nawet po statystykach widać. Dziś jest pięknie. Prawie 30 lat czekałem.
Warto było.
CRACOVIA PANY
Pięknie odwrócili losy spotkania! Mają te chłopaki umiejętności ale zdecydowanie trzeba pracować nad głową. W lidze Europy trzeba grać na wysokim poziomie 90 min a nie od straty 2 goli. BRAWO!!
Dziekanowski to jest jednak parówa
Cholera, skończyła mi się wyborowa. Co robić? :)
Trzecioligowe klimaty .... warto było Panie Boże być wiernym i mieć nadzieję i wierzyć że kiedyś oby za mojego życia bo 3 pokolenia nie miały tego szczęścia doczekać choć Pucharu...
Mateuszu, Davidzie ,Pelle i wszyscy pozostali dzięki dozgonne za serducho zostawione w Lublinie dla nas i dla Tych ,którzy ni doczekali...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)