Da się?
I tak, medalu mp nie przebaczę
-
-
Puchar Polski 2019/20 Półfinał Cracovia-Legia 07.07.2020 .godz.20.00
[quote='squier strat' pid='1437921' dateline='1594152119']
no właśnie, jutro Lechia (gwa) pokonuje Lecha i finał to formalność ;)
[/quote]
Obyśmy się qrwa nie zdziwili. Nawet po 5 zwycięstwach z rzędu może przyjść porażka.
Ale jedno jest pewne: Gramy pierwszy w historii Cracovii finał PP i trzeba zrobić WSZYSTKO, by był to najpiękniejszy dzień dla żyjących kibiców Pasów, a i dla wielu, którzy odeszli już na niebieskie trybuny
Się czepiacie SaNtO, przecież cwelką była faworytem, ale każdy mecz jest inny ;)
Zagraliśmy na qrwie, wpadało aż miło, zajebisty mecz, walka, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, jak jest drużyna to się wygrywa
Obejrzalem właśnie dwa razy skrot, fajna radość po meczu, Rafa wręcz eksplodował, tak się chłop cieszyl
Gdzie są skróty?
[quote='Rock' pid='1437978' dateline='1594158223']
Gdzie są skróty?
[/quote]
https://www.polsatsport.pl/film/cracovia-legia-warszawa-30-skrot-polfinalu-totolotek-pucharu-polski_6929630/
Panowie, dziś porozumienie ponad podziałami. Walić pięterko, okupanta klakierów korona wirusa i byłych kapitanów, czy inne rzeczy. Przeżyliśmy piękny wieczór, Probierz moim zdaniem w końcu idealnie się wstrzelił ze składem i ustawienie, piłkarze przez 90 minut zapieprzyli aż miło, zaangażowanie i ofiarność 100%, dosłownie każdy piłkarz zasłużył na ocenę 10/10. Hrosso pomimo obaw bezbłędnie. Jedyne czego mi szkoda to, że nie mógł oglądać tego komplet widzów i że akurat w tym roku finał nie będzie na Narodowym.
- Edytowany
W końcu przeciwnicy dorośli do naszej taktyki.
Super mecz, dobrze się ogląda zespół który wypluwa flaki od 1 do 92 minuty.
Zwłaszcza Jablonsky mi dzis zaimponował.
Jak nie wstyd tym "komentatorom" komentowac mecz w tak buraczany sposob na cala Polske... 0 honoru i charakteru.
Taki bol du*y mieli, ze to MY, a nie Legia wygrywa 3:0... powinni dostac oboje kopa w dupe za takie 'komentowanie" - straszne dno i zenada :sleepy:
Na stadionie ich nie było słychać. Za to po bramkach jakieś remizowe hity... po co to? Na co? Bardziej mi to przeszkadzało niż dzwonek Aruni.
[quote='maciek72' pid='1437981' dateline='1594158437']
Panowie, dziś porozumienie ponad podziałami. Walić pięterko, okupanta klakierów korona wirusa i byłych kapitanów, czy inne rzeczy. Przeżyliśmy piękny wieczór, Probierz moim zdaniem w końcu idealnie się wstrzelił ze składem i ustawienie, piłkarze przez 90 minut zapieprzyli aż miło, zaangażowanie i ofiarność 100%, dosłownie każdy piłkarz zasłużył na ocenę 10/10. Hrosso pomimo obaw bezbłędnie. Jedyne czego mi szkoda to, że nie mógł oglądać tego komplet widzów i że akurat w tym roku finał nie będzie na Narodowym.
[/quote]
A jeszcze jednej rzeczy mi szkoda z perspektywy sezonu, nie nawet nie derbów, i nie tej serii porażek lockdownowych (takie serie zawsze są w każdej ekipie). Zal mi tych 9 pkt straconych z zespołami słabymi, grającymi w osłabieniu, punktów straconych bezmyślnie, na własne życzenie.
Jakże inne byłyby nastroje, choćby tu na Forum, gdyby nie rzecz tak przypadkowa.
A piłkarsko szykowalibyśmy się do ostatecznego starcia w walce o dublet,
Tak niewiele było do szczęścia...
[quote='Rock' pid='1437858' dateline='1594140574']
Od wyniku 2:0 dla nas obiecuje live streama ze stadionu.
[/quote]
I był ten livestream? ;)
Był, na portalu nasza klasa. Nie cieszył się popularnością.
Santo gdzie jesteś? Jak tam pesymiści? Boli?
[quote='Rock' pid='1437990' dateline='1594160034']
Na stadionie ich nie było słychać. Za to [b]po bramkach jakieś remizowe hity...[/b] po co to? Na co? Bardziej mi to przeszkadzało niż dzwonek Aruni.
[/quote]
Właśnie. Po każdym golu spontaniczna radocha publiki, szał na trybunach, a tu masz - Modern [s]Talking[/s] Football z głośników. [i]Proszę nam nie wciskać dziecka z kąpielą do brzucha![/i] - jak powiedziałaby klasyczka.
Komentatorzy na koniec zaczęli płakać, że to straszny dzień dla wszystkich z "7" w sercu ;)
Skąd oni się wzięli?!
Rock, Arunia był z dzwonkiem,ale przed meczem,w barze, wyperswadowaliśmy mu żeby z tym dzwonkiem WDZ
Ostatni raz pokonaliśmy Legię różnicą 3 bramek w 1949 w Warszawie.
[quote='maciek72' pid='1437981' dateline='1594158437']
Panowie, dziś [b]porozumienie ponad podziałami[/b]. Walić pięterko, okupanta klakierów korona wirusa i byłych kapitanów, czy inne rzeczy. Przeżyliśmy piękny wieczór, Probierz moim zdaniem w końcu idealnie się wstrzelił ze składem i ustawienie, piłkarze przez 90 minut zapieprzyli aż miło, zaangażowanie i ofiarność 100%, dosłownie każdy piłkarz zasłużył na ocenę 10/10. Hrosso pomimo obaw bezbłędnie. Jedyne czego mi szkoda to, że nie mógł oglądać tego komplet widzów i że akurat w tym roku finał nie będzie na Narodowym.
[/quote]
To wszystko prawda, a nade wszystko to wytłuszczone :)
Ale nie możemy zapominać o najważniejszym. By zgarnąć trofeum, pozostał ostatni mecz, w Lublinie.
Walić już tę ligę, bo jak już wielu zauważyło, ew. czwarte miejsce gówno znaczy.
MUSIMY WYGRAĆ TEN PUCHAR! :)
Już zapomniałem jak ze szczęścia ciężko zasnąć.Wczoraj tak miałem !
Filipior żadnego pesymisty nie bolą zwycięstwa Cracovii .
Zagrali najlepszy mecz za kadencji Probierza .Jako pesymista bije brawo .
Co ten mecz pokazał ? Ano to że liga w tym roku była do wygrania a w najgorszym razie Vicemistrzostwo .
Do tego trzeba było zostawić Cabrerę ,Javi ,Gola i Dąbrowskiego za Dimuna plus ściągnąc jeszcze jednego klasowego zawodnika do ofensywy .
Pazerny traci jednak razy 2 .Mechanizm jednak jest prosty nie stać Cracovii przez intrygi tabiszo bałdysów na tracenie najcenniejszych ogniw bo to odbija się na wyniku .Tak ci przypomnę grając z półamatorami z łks 6 pkt w plecy ,Korona grając 11-9 mecz przegrany ,derby zagrane dramatycznie słabo i plecy od gołodupca .Płock u nas na 1-1 wynik szczęsliwy dla nas i zagrany ten mecz dramatycznie slabo ,2 porażki z Jagą u nas (jak ciężcy frajerzy )bo przynajmniej po 1 pkt do wyciągniecia .Zobacz ile to pkt w plecy .
Celowo wyciągnięte te mecze bo poza Jagą co też nic wielkiego u nas nie zagrala (ale to zespół mocny z czołówki ) reszta to szkoda gadać .
Twierdze że mocniejszy kadrowo zespół nie miał prawa tego przegrać .Poza tym jak chcemy o coś grać to musimy mieć zespół który nawet jak zagra słabo to nie schodzi ze swojego okrelonego pułapu solidności .Te mecze były poniżej krytyki .......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)