[quote='gaudeamus' pid='1397139' dateline='1567359344']
Jeeee. 2 punkty straty do lidera ;).
[/quote]
To nie tak!!! Lider ma tylko 2 pkt przewagi...
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA niedziela 1 września godz. 17:30
- Edytowany
Słabszy mecz Lopesa, Pelle wciąż ma siły do 75-80 minuty, Wdowiak recydywa z tym wykańczaniem akcji (ale w pomeczowym wywiadzie mówił, że pracuje nad tym, więc trzymam kciuki).
Świetny Hanca, bardzo dobry Rapa, Gol dobrze jak zwykle. Lucek coraz lepiej - dobra asekuracja po minięciu Diego przez Puchacza, mądry faul (co prawda na żółtą kartkę, ale przerwał akcję przy wysokim, źle założonym pressingu).
Martwi słaba skuteczność i kolejny gol, gdy stoper wyskakuje z linii i potem idzie tam prostopadła piłka.
Brawo za 3 punkty, oby tak dalej!
Jest petarda, tzn braki sa duze, zwlaszcza brak instynktu "killera" kiedy ma sie dwie patelnie z kontry,ale mimo wszystko mozna spokojnie wejsc na 90minut i poogladac tabele z tym usmieszkiem cwaniaka. Jak ja to lubie:)
[quote='eredin' pid='1397138' dateline='1567359333']
p.s. Kto jeszcze tęskni za Javim?
[/quote]
Jak to kto? potter
Brawo Cracovia ! Kolejny zaklęty stadion odczarowany.Jeszcze tylko ten kurwidołek za miedzą..
Widzisz koziołku. Znowu "byliście lepsi". Tak bez szydery piszę no może z minimalną. Granie Wam się układało, ale to tak jakby napisać, że Wdowiak to dobry skrzydłowy, bo bardzo fajnie wychodzi na pozycje. Tylko, że [b]w piłce chodzi o bramki[/b]. Nawet nie o poprzeczki czy słupki. Amaral byłby z bramką kolejki, a po strzale Jóźwiaka trzeba by użyć VAR, czy nie było spalonego.
Najlepszy mecz w tym sezonie... wychodzilo wszystko poza wykonczeniem... nie wypada Panom nie skonczyc porzadnie ale dzis mozna wybaczyc bo to co najwazniejsze czyli 3 punkty jada do Krakowa!!!
Co do zawodnikow... dzis naprawde Dzis pokazali ze potrafia grac ... ilosc sytuacji stworoznych naprawde cieszyla tylko to wykonczenie... ehhhh qrwa...
Wdowiakowi lawka i rezerwy dobrze zrobily... mecz gral naprawde dobry tylko znow zawiodlo to co zawsze... coz ...jest porpstu niereformowalnyi tyle.. nie denerwowalem sie nawet na niego bo juz to normalka...
mecz w wykonaniu dzis Ruminow ...mistrzostwo... Hanka z Rapa dzis porpstu zagrali koncertowo!! Brawo!!!
Podobalo mi sie jak srodek boiska zablokowali Lucek z Golem... klasa dzis tych dwoch Panow...
Same dzis superlatywy... same pochwaly... jechac na tym wozku jak najdalej i najskuteczniej jak sie tylko da...
Brawo!!
Planowe zwycięstwo, dziś na kolację sałatka z rukoli, mniam.
Trzeba wygrać z gts i wysłać Brożka na zasiłek przedemerytalny...
Panowie! gdyby nie ten feralny mecz z ŁKS bylibyśmy dziś liderem tabeli! ( jak można było ten mecz przegrać?)
- Edytowany
Mam tylko nadzieję, że będzie nas z 10k na meczu z Piastem. Forma idzie do góry, miejsce w tabeli też. Trzeba to pokazać na K1, wymówki w stylu "są wakacje", "nic nie graja", "wolę kotleta", etc. są nieaktualne.
Co do meczu. Lucek zagrał dobre zawody i łapie z meczu na mecz, jakże cenne, doświadczenie. Wyłączył z gry Tibę, który nie jest chłopcem z łapanki. Hanca - man of the match, zaraz za nim Rupa. Obrona na duży plus, za wyjątkiem sytuacji, gdzie po aucie Lech miał szansę na bramkę (I połowa) oraz przy straconym golu (Kto tam nie upilnował? Czy aby nie Pestka?).
Skuteczność kryminalna, co w obliczu słabszego dnia Lopeza, normalnej formy Wdowiaka i egoizmu Pelle dała taki, a nie inny wynik końcowy. Idziemy do góry i oby kulminacja nastąpiła na r20.
Edit. Mam wrażenie, że Vestenickiego koledzy nie zauważali. Z jego strony jedno ładne podanie pod pressingiem podcinką do środka boiska. Oby dostał więcej szans, bo od przybytku dobrych grajków głowa nie boli ;)
Twarda, konsekwentna, wyrachowana gra. Wygraliśmy w środku, zdobyliśmy 3 pkt.
Brawo, wygląda na to, że lepiej nam idzie z drużynami, które chcą grać w piłkę.
Ten kuutas Frankowski dziś dał nam 5 żółtek. Za byle co.
Przynajmniej ta Lopesa i jeszcze jedna z dupy.
Rapa dziś pewnie w 11 kolejki
Weryfikacji cz. 1 zatem na korzyść trenera i drużyny. W tej ciężkiej serii spotkań założyłem sobie 7pkt i 3 już są jeszcze derby i np. zwycięstwo z Piastem i będzie kapitalna pozycja do ataku na pozycję lidera, a granie w październiku nam z Probierzem wychodzi. :)
Dziś cieszy najbardziej, to że widziałem drużynę grająca o mistrza, nie o fartowne zwycięstwo, ale o kolejne 3 pkt na drodze do trofeum.
Tak właśnie trzeba, spokojnie, bez fajerwerków, solidnie, punktując rywali. Jak mnie to kiedyś wkurw...ało gdy do pięknie grającej i chwalonej przez dziennikarzy Cracovii przyjeżdżały takie cwelki i grając to co my dzisiaj inkasowały 3 pkt a potem zdobywały Mistrza. I co z tego że my pieknie, tiki-taką, po słupkach i poprzeczkach byliśmy moralnymi zwycięstwami.
Koniec z moralnymi zwycięstwami!
Teraz tylko zwycięstwa za 3 pkt.
Mimo wszystko jesteśmy drugim zespołem pod względem strzelonych goli, super mecz z naszej strony poza końcówką.
Przy straconym golu Pestka nie zawinił, nawet nie mógł, bo akcja szła nie jego sektorem, tylko od lewej strony w pole karne. Przyzwyczailiśmy się na niego narzekać , ale dzisiaj nie było na co, dobra zmiana.
Przy bramce z tego co kojarze,to srodek zrobil jakies fiku miku i wyskoczyli do przodu zostawiajac niekrytego napastnika.
Super się kończy weekend. Zwycięstwem. :D
"Właśnie tak macie grać" - no może bardziej skutecznie! ;)
- Edytowany
[quote='pluton' pid='1397146' dateline='1567359877']
[quote='eredin' pid='1397138' dateline='1567359333']
p.s. Kto jeszcze tęskni za Javim?
[/quote]
Jak to kto? potter
[/quote]
Ja też tęsknię, uważam że z ofensywa z nim plus Hanca, Pelle i Lopes i jedziemy z tą ligą
BRAWO Trenerze, drużyno, taką Cracovię chce się oglądać.
Obrazek dnia, cieszynka zderzenie klatami w wyskoku Pelle z Rapą
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)