Możesz pisać co chcesz ale niezmiennie żenujące jest wyciąganie w prześmiewczym tonie postów sprzed sezonu a już tym bardziej po słabym początku sezonu krytykujacych drużynę. Gdzie wtedy byłeś? Nie trzeba było napisać że w 14 kolejce będziemy liderem? A, wybacz...robiłeś sobie przerwę od forum. Sorry ale jak masz wracać w takim stylu to lepiej przerwę wydłużyć.
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2019/20. Idziemy po medal, czy lecimy z ligi?
- Edytowany
Czy przeczytałeś uważnie co napisałem?
powyższe cytaty wrzuciłem z serdecznym, a nie szyderczym uśmiechem...
Brakowało mi przepychanek malkontentów z optymistami, zwolenników Stawowego z przeciwnikami, Filipiaka z niefilipakiem itd to wróciłem :D tak serio to po prostu mega sie cieszę ze dobrze idzie , nie chce pompowac balonika ale... nigdy nie widziałem tak mocnej CRACOVII
Nie miałem zamiaru nikogo urazić, widać stało sie tak to przeprosilem. Jesli wolisz / cie tkwić w obrazie nic na to nie poradzę, wasza sprawa.
Dobrze wiem , ze nikt z nas nie jest jasnowidzem, jednocześnie wiem ze laska kibiców na pstrym koniu jeździ - co widać w poprzednim poście.
- Edytowany
[quote="3lvis" pid='1406078' dateline='1572817229']
Możesz pisać co chcesz ale niezmiennie żenujące jest wyciąganie w prześmiewczym tonie postów sprzed sezonu a już tym bardziej po słabym początku sezonu krytykujacych drużynę. Gdzie wtedy byłeś? Nie trzeba było napisać że w 14 kolejce będziemy liderem? A, wybacz...robiłeś sobie przerwę od forum. Sorry ale jak masz wracać w takim stylu to lepiej przerwę wydłużyć.
[/quote]
Żenujące były niektóre wpisy na początku sezonu wieszczące co drużyna osiągnie w tym sezonie.
Niektórzy nic się nie nauczyli po poprzednim sezonie.
- Edytowany
[quote='Bambusfeld' pid='1406080' dateline='1572818517']
jednocześnie wiem ze[b] laska kibiców na pstrym koniu jeździ[/b] - co widać w poprzednim poście.
[/quote]
Bambusfeld, spoko, takie to forum, że tu ludzie lubią się kłócić, nie bulwersuj się za bardzo, ale zaintrygowało mnie to zdanie o lasce na pstrym koniu... niestety w poprzednim poście nic nie widać :(
Zedytuj jak możesz :)
[quote='konserwa' pid='1406148' dateline='1572881736']
jednocześnie wiem ze[b] laska kibiców na pstrym koniu jeździ[/b] - co widać w poprzednim poście.
[/quote]
Bambusfeld, spoko, takie to forum, że tu ludzie lubią się kłócić, nie bulwersuj się za bardzo, ale zaintrygowało mnie to zdanie o lasce na pstrym koniu... niestety w poprzednim poście nic nie widać :(
Zedytuj jak możesz :)
[/quote]
Haha, od tego zawsze był specjalny temat w Hyde Parku ;)
- Edytowany
Czy przeczytałeś uważnie co napisałem?
powyższe cytaty wrzuciłem z serdecznym, a nie szyderczym uśmiechem...
Brakowało mi przepychanek malkontentów z optymistami, zwolenników Stawowego z przeciwnikami, Filipiaka z niefilipakiem itd to wróciłem :D tak serio to po prostu mega sie cieszę ze dobrze idzie , nie chce pompowac balonika ale... nigdy nie widziałem tak mocnej CRACOVII
Nie miałem zamiaru nikogo urazić, widać stało sie tak to przeprosilem. Jesli wolisz / cie tkwić w obrazie nic na to nie poradzę, wasza sprawa.
Dobrze wiem , ze nikt z nas nie jest jasnowidzem, jednocześnie wiem ze laska kibiców na pstrym koniu jeździ - co widać w poprzednim poście.
[/quote]
Jak to nikt nie jest jasnowidzem?. Ja jestem.
[size=x-small]22-12-2018, 23:37[/size][size=x-small][url=https://www.cracovia.krakow.pl/temat-sytuacja-w-tabeli-sezon-2018-19-komu-puchary-komu-spadek-gdzie-my?pid=1353502#pid1353502]#264[/url][/size]
[quote='(22-12-2018, 23:06)BartossusB napisał(a):']
Coś czuję, że od następnej kolejki będziemy wyłącznie w górnej ósemce, a GTS będzie przez długie lata zawsze pod nami albo nie będzie go w ekstraklasie.
[/quote]
[size=small]
Szykować ciepłe kurtki. Dopiero początek listopada, a w Krakowie siarczysty mróz. Na termometrach już -15 :cool:
[quote='barro' pid='1406220' dateline='1572902760']
Szykować ciepłe kurtki. Dopiero początek listopada, a w Krakowie siarczysty mróz. Na termometrach już -15 :cool:
[/quote]
Poprawka w Myślenicach.
- Edytowany
Błonia stały się jakąś anomalią pogodową na skalę światową.
[img]https://i.imgur.com/w0Uz402.jpg[/img]
[quote='Rock' pid='1406225' dateline='1572903145']
Błonia stały się jakąś anomalią pogodową na skalę światową.
[img]https://i.imgur.com/w0Uz402.jpg[/img]
[/quote]
Pomysł fajny, ale zmieniłbym temp. u nas na 26 stopni:)
- Edytowany
Jeszcze jeden rekord 21 wieku, a właściwie dwa możemy jutro pobić.
Najmniej straconych bramek w rundzie:
15 - 07/08 wiosna - Majewski
16 - aż 4 razy:
- 06/07 wiosna - Majewski
- 04/05 jesień - Stawowy (w przeliczeniu z 13 na 15 kolejek)
- 10/11 wiosna - Szatałow
- 18/19 wiosna - Probierz
Rekord pobijemy, jeśli zachowamy czyste konto.
Najmniej straconych bramek w rundzie jesiennej:
16 - 04/05 - Stawowy (w przeliczeniu z 13 na 15 kolejek)
17 - 07/08 - Majewski
18 - 18/19 - Probierz
Rekord pobijemy, jeśli stracimy mniej niż dwie bramki, przy czym biorąc pod uwagę 26-kolejkowy sezon 04/05, jest to wynik umowny (w 13 meczach straciliśmy 14 bramek).
EDIT:
Najlepszy bilans bramkowy w rundzie jesiennej:
+8 - 15/16 - Zieliński
Rekord pobijemy, jeśli wygramy.
Teraz pytanie za 100 pkt. kiedy ostatni raz mieliśmy prawie 3 razy więcej zdobytych pkt. od drużyny gts'u ?? :rolleyes:
No to brakuje Nam 17 punktów do utrzymania a dla optymistów brakuje Nam 47 punktów do Mistrzostwa Polski
- Edytowany
Czyli lepiej być pesymistą bo wtedy mniej nam brakuje. ;)
3 x więcej zdobytych punktów mieliśmy pewnie gdzieś przed II wojną światową...
Pomimo słabszej formy w meczach z Lechią i Płockiem mamy 4 pkt. Doceńmy to, a nie rzucajmy się nawzajem sobie do gardeł. Przerwa na reprezentację jest zbawienna, odbudujemy się i pierwsza trójka na zimę.
Nawet Barcelona ma słabsze okresy gry....
Pomimo słabej formy przez całą rundę, jesteśmy na 3 miejscu, dzięki jeszcze słabszej formie innych. Doceńmy to i... nie no, żartowałem. Nie ma czego doceniać, a kibic, któremu zależy na drużynie, powinien wymagać więcej.
Ja bym zaczął od zwolnienia trenera, zwłaszcza, że niedługo będzie Stolarczyk do wzięcia.
Jako ciekawostka, tabela końcowa na podstawie dotychczasowych wyników.
1. Śląsk 69 (15)
2. Pogoń 67 (11)
3. Piast 66 (10)
4. Cracovia 64 (10)
5. Legia 63 (5)
6. Płock 62 (10)
7. Lechia 53 (11)
8. Jagiellonia 52 (6)
Zwraca uwagę wynik Śląska, który z jednej strony 5 z 7 meczów z czołówką grał u siebie, ale z drugiej nie zanotował ani jednej porażki.
Cracovia w meczach z pierwszą ósemką straciła 11 pkt, a z drużynami 9-16 7 punktów. Dla przykładu Legia straciła odpowiednio 16 pkt i 0 pkt (!!!). Elka jest pierwsza, więc na razie to może potwierdzać, że mistrzostwo zdobywa się zbierając punkty z dołem tabeli...
[quote='PAS' pid='1406990' dateline='1573414357']
Cracovia w meczach z pierwszą ósemką straciła 11 pkt, a z drużynami 9-16 7 punktów. Dla przykładu Legia straciła odpowiednio 16 pkt i 0 pkt (!!!). Elka jest pierwsza, więc na razie to może potwierdzać, że mistrzostwo zdobywa się zbierając punkty z dołem tabeli...
[/quote]
Dlatego trzeba ugrać max jeszcze w tym roku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)