Ja bym jednak wolał żeby było mniej mitycznych milionów,ale prezesem Cracovii był człowiek dla którego wygrane w meczach derbowych będą najważniejsze na świecie. Nikt im już nic nie zrobi za historię i możemy ich tylko gnębić sportowo.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
mniemam ze Profesor zaczal zagladac do Modeli Hanka :D
na waszło mają beke z Filipiaka
[quote='ALRS' pid='1463199' dateline='1607005229']
[quote='squier strat' pid='1463197' dateline='1607004921']
A mnie boli, ze jest zwykłym biedakiem o wielkim ego i nigdy nic nie osiągniemy za jego prezesury.
A ocenianie człowieka poprzez grubość portfela jest po prostu żenujące
[/quote]
Mnie też, ale cieszy mnie każde doje..banie gts-owi
[/quote]
Mam to samo, ***** gts zawsze i wszędzie. JF na plus* oczywiście to tylko dotyczy kwestii związanej z zonowskim klubem.
[quote='Projo' pid='1463220' dateline='1607010154']
na waszło mają beke z Filipiaka
[/quote]
Wszędzie mają. Kojarzę takiego producenta bram z południa co od dawna ma odrzutowiec i musi go trzymać na Jasionce w Rzeszowie bo mu w Łososinie pokazali środkowy palec jak chciał wydłużyć pas startowy co było niezbędne.Jakoś nigdzie nie czytałem żeby tymże posiadaniem samolotu tryumfalnie pierdział do mediów. Klasy nie da rady kupić towarzyszu Filipiak.
Pana Truskawkę, który jest zabawnym atencjuszem z przerośniętym ego (BTW brzmi znajomo), można wykpić na sto eleganckich sposobów, ale Janusz w swoim stylu, wybrał ten sto pierwszy. I zamiast ośmieszyć Królewskiego, ośmieszył siebie.
Co za cringe, jakby powiedziała młodzież..
Kibice West Ham przed gwizdkiem tęsknie zawodzą puszczając mydlane bańki
My zaraz po hymnie możemy puszczać... samoloty z kartki papieru.
:)
[i](...)Lecą tak wysoko
Prawie docierają do nieba
I tak jak nasze marzenia
znikają w cieniu i giną.(...)[/i]
To przecież jasne,mamy kasę, bo jej nie wydajemy. Jak wydamy, to nie będziemy mieli.
Ten wywiad to szkoda czasu a Filipiak sam ma kompleksy...Mediolan Turyn Rzym Madryt Hamburg Berlin itp.itd. derby w tych miastach są najważniejsze a w Krakowie NIE według profesora...
[quote](...)Mediolan Turyn Rzym Madryt Hamburg Berlin itp.itd. derby w tych miastach są najważniejsze a w Krakowie NIE według profesora...[/quote]
U nas też są tylko nie dla prof.Filipiaka. Chyba chciał jakoś zaznaczyć, że jest poważnym biznesmenem i nie rajcują go gry i zabawy, a Cracovię traktuje pod kątem biznesu.
[quote="ALRS" pid='1463199' dateline='1607005229']
(...)A ocenianie człowieka poprzez grubość portfela jest po prostu żenujące
[/quote]
[/quote]
Cóż, także w biznesie panuje jakaś hierarchia i komuś z pewną pozycją nie wypada nie raz spotykać się z kimś bez osiągnięć, nawet wręcz przeciwnie z kimś kto traci, zamiast piąć się w górę. Tak to odczytuje. :)
Na weszło mają beke z Filipiaka - i o to chodzi. Poważni biznesmeni najczęściej są ekscentryczni i dają dziennikarzom chleb, bo ci mogą napisać coś odmiennego od tego co zwykle a i pośmiać się. :)
[quote='Camron' pid='1463242' dateline='1607017813']
[quote]
(...)Mediolan Turyn Rzym Madryt Hamburg Berlin itp.itd. derby w tych miastach są najważniejsze a w Krakowie NIE według profesora...
[/quote]
U nas też są tylko nie dla prof.Filipiaka. Chyba chciał jakoś zaznaczyć, że jest poważnym biznesmenem i nie rajcują go gry i zabawy, a Cracovię traktuje pod kątem biznesu.
[quote='ALRS' pid='1463199' dateline='1607005229']
(...)A ocenianie człowieka poprzez grubość portfela jest po prostu żenujące
[/quote]
[/quote]
Cóż, także w biznesie panuje jakaś hierarchia i komuś z pewną pozycją nie wypada nie raz spotykać się z kimś bez osiągnięć, nawet wręcz przeciwnie z kimś kto traci, zamiast piąć się w górę. Tak to odczytuje. :)
Na weszło mają beke z Filipiaka - i o to chodzi. Poważni biznesmeni najczęściej są ekscentryczni i dają dziennikarzom chleb, bo ci mogą napisać coś odmiennego od tego co zwykle a i pośmiać się. :)
[/quote]
Tak,tylko jest różnica pomiędzy dobrym biznesmenem który wie co mówi a takim który mówi co wie. Ten pierwszy bawi się,żongluje durnowatym para-dziennikarzem a z takimi niestety mamy do czynienia w polskiej rzeczywistości.
Boniek na tłiterze napisał - "Przeczytałem wywiad z panem Filipiakiem.....", co nie wróży chyba zbyt dobrze
tak się zastanawiam, czy ten cykliczny na atak na ludzi związanych z piłką w Polsce nie jest celowym zabiegiem biedaka.
a później, wicie, rozumicie...daję miliony, a tu piłkarze, agenci, PZPN, sędziowie przeciwko nam...
Chłop robi wszystko żeby piłkarze przed derbami nie byli ważniejsi od niego.
Parcie na szkło lvl Janusz.
W zasadzie w tym wywiadzie Filipiak poobrażał wszystkich z wyjątkiem Szwajcarów.
A Żydów obraził ?
[quote='Kajak' pid='1463259' dateline='1607024759']
W zasadzie w tym wywiadzie Filipiak poobrażał wszystkich z wyjątkiem Szwajcarów.
[/quote]
I to tylko dlatego że nie spytali o Covilo.
[quote='Rock' pid='1463263' dateline='1607026180']
[quote='Kajak' pid='1463259' dateline='1607024759']
[/quote]
I to tylko dlatego że nie spytali o Covilo.
[/quote]
Nie pytali żeby nie podpaść Sułtanowi.Oni wiedzą o co można pytać a co ominąć szerokim łukiem.Akredytacja i darmowe ekstrasy to cenne rzeczy .
W wywiadzie jest też akcent optymistyczny - zeszlismy z seryjnego zdobywania mistrzów i gry w Lidze Mistrzów do czołowki krajowej i Ligi Europy. Czyli do bossa dotarło, że wszyscy nie zbankrutują .
Ja tez ostatnio kupilem samolot tylko jeszcze nie zdążyłem go posklejac
[quote]Michała Sołowowa posadzili w tym samym rzędzie z człowiekiem pokroju Królewskiego. Czy może nawet z nim. I Sołowow się wkurzył. Z jednej strony miliarder z potężnymi zasługami, a z drugiej młody człowiek ze start-upu.[/quote]
Przyszedł taki Covilo, Gol, Wdowiak, Hernandez, Pestka i inni chcieli coś negocjować, a czas JF przecież najdroższy na świecie. Jak oni śmieli zawracać d**ę tak ważnej personie jak JF?
Tradycyjny wywiad pana JF: jestem bogaty, duzo zarobiłem, reszta to paprochy, chwalcie mnie ze mam pieniądze i samolot, rozmawiam z bogatymi biznesmenami, w portfelu mam grubo i tak oceniam wartość czlowieka. Jak ktoś nie jest bogaty, nie gadamy.
DNO. Legendy mówią o buractwie JT, ale ten jest taki sam lub większy. 0.
DOTARŁO WRESZCIE?
wiecie już dlaczego z nim Klub niczego nie osiągnie?
Wywiad Iwana dla weszło , w sumie ta cześć pasuje do 3 tematów, do Probierza, Filipiaka i Tabisza, jednak Generał jest głównym adresatem....
Gdzie widzi pan największe różnice między Wisłą a Cracovią?
Na pewno widzę różnicę przynajmniej kilku miejsc w tabeli na koniec sezonu. Choćby ze względu na fakt, że Cracovia ma wszystko, czego potrzebuje dobry polski klub. Wisła nie ma takich możliwości, nie może liczyć na luz finansowy. Gdyby miała bogatego inwestora, sytuacja zapewne byłaby inna, jestem pewien, że wtedy Wisła mogłaby dotrzymać kroku Cracovii. Największa różnica jest w tabelkach Excela, na boisku prawie żadna. Pod kątem indywidualnym oba zespoły mają podobny potencjał, co nie świadczy dobrze o ekipie Michała Probierza. Tam dużo grosza się marnuje, trzeba to otwarcie powiedzieć.
Za to płacenie jednocześnie pięciu trenerom to czysta ekonomia :D
- Edytowany
Cytowanie tego zapchlonego alkoholika na tym forum uważam za niesmaczne.
Co do wypowiedzi, to ciekawe jak ma się "marnowanie grosza" w Cracovii do zatrudnienia 4 czy 5 pierwszych trenerów w jego towarzystwie.
Spokojnie, akurat on ciupie tam równo po gtsie, a Cracovię chwali przez zęby.
Jak na niego całkiem dobry wywiad.
Dokładnie, ja wyciąłem tylko fragment tego wywiadu dotyczący bohatera tego wątku.
To co? Iwan tak powiedział, to to na pewno musi być nieprawda, bo to pies?
A jednocześnie pisze, że menedżer to złośliwa menda - to przecież musi być nieprawda...
Jak żyć? :P
Prawda jest taka że qrwa qrwie łba nie urwie!!!
Naucz się pan trzymać język na wodzy bo pańskie nieodpowiedzialne pierdy tylko szkodzą klubowi .Vide dzisiejszy karny !
Nadzieja ze w końcu kiedyś zamilkniesz na wieki sietnioku
Cracovia 1 samolot (w leasingu) - gts 0 samolotów.
Idź pan stąd w pizdu. I proszę wziąć ze sobą panow Tabisza, Baldysa i Probierza.
Dziękuję
Kurwa idź na emeryturę dziadu sportowy
To jest temat o wnioskach a nie do wylewania pomyi.
Więc wniosek o jakiś wywiad w którym opowie pan sliniacemu się dziennikarzowi o parametrach samolotu. Ile pali? jaki ma barek? Jest skóra z płyty kangura?
Zostań chłopino już przy analizie star-upów. Wychodzi ci to lepiej niż prowadzenie klubu.
Cracovia jest dla prezesa Filipiaka tą samą wartością co jego najdroższa fura. I została kupiona z tych samych pobudek. Niestety.
[quote='Rock' pid='1463652' dateline='1607118775']
To jest temat o wnioskach a nie do wylewania pomyi.
Więc wniosek o jakiś wywiad w którym opowie pan sliniacemu się dziennikarzowi o parametrach samolotu. Ile pali? jaki ma barek? Jest skóra [b]z płyty kangura[/b]?
[/quote]
Chodzi o [i]Dirty Deeds Done Dirt Cheap[/i] AC piorun DC? ;)
- Edytowany
Filipiak nie był podczas derbów w sky box tylko latał samolotem nad stadionem i chuja widział.
Ja mam jeden wniosek, ale nie do niego, tylko do Nas wszystkich.
Dbajmy o siebie, musimy go przeżyć...dla nas, ale i dla następnych pokoleń.
Ależ tu się zleciało chcących przejąć władzę w klubie zazdrośników.
A przecież hajsu nadal mamy więcej od gts, jak nie wierzycie Januszowi, to spytajcie Fortunę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)